Az önce görümcem geldi Kp hüngür hüngür ağlıyormuş torunum diye sizce inanılır mı ???
Ağlar ağlar susar. Bir şey olmaz.Az önce görümcem geldi Kp hüngür hüngür ağlıyormuş torunum diye sizce inanılır mı ???
Ağlar ağlar susar. Bir şey olmaz.
kusura bakmayın ama neden her b.kta kv var
yani denize gidilir kv sünnet olur kv
verin sevelim 6 aylık bebeği ne demek yani
oğlum 6 yaşında şimdiye kadar kimse sevmeye almadı almaya kalkana da anası olmayan bebek bir yere gitmez derim pat diye yani
6 aylık öğlen sünnet olan çocuğu verin diye kapıya geleni de bir daha gelemeyecek hale getiririm
peygamber sabrı var galiba sizde ama biraz da sert yapmak gerekebilir
Neden böyle söylediniz
yaşlandıkça çocuk gibi oluyolar anne babamızdan pay biç. Senin kocanın annesi o. kocanın çocuğunun hatrına alttan al. He de geç. Haklısın annecim peki annecim olur annecim de geç. Alttan almak bir cok seyi cozer. Kocanda bence oyle yapiyodur. Ikili oynamak gibi bakma buna adam sanamı kızsın annesinemi. Böyle basit konular unutulur ama o konunun içinde söylediğin şeyler unutulmaz tatlım. Kötü gelin yılan dilli gelin olursun :) sakin ol bebeğinin huzurunu kocanin huzurunu düşün. Neticede kapınò kapatınca hepsi el sana onlarla huzur lazım. O huzurda kayınvalidene dayanıyosa onada gül yani nolucak. Hayat boyu kimlere kimlere karşı alttan alıyoruz kv yi de alttan al çokmu be :)
Sanirim sinir sistemini etkileyen bir hastalık. Ben öyle anladım.Neden böyle söylediniz
ayy valla ben gerildim basit konu mu
ya sizlerde kv yok ya gerçekten melek
yani kucağımdan çekerek alacak da vereceğim ona hastanede hem de kocam yokken bir de eve gelecek sevelim diyecek de götürecek
bilmiyorum ya ben deliyim ya da hayat benihep tepkili yapmış
yani kendi anneme vermem o durumda ben 6 aylık sabiyi
Neden böyle söylediniz
PMS = PRE MENSTRUAL SYNDROMESanirim sinir sistemini etkileyen bir hastalık. Ben öyle anladım.
Ben baktım da bağlantıyı kuramadım CanımPMS = PRE MENSTRUAL SYNDROME
insan acip bakar Google orada!!!!
Yani bendekiregl öncesi gerginlikten başka bir şey değil öyle mi?Eh yillardir surunuyoruz ayni dertten bariz aylik misafir onceligi cildirmis hormonlar sacmaligi, o kadar belli oluyor ki yazinizdan!!!
Haksızlığa ve yalana gelemiyorum sadece. Keşke gerçekten çıkıp vermicem diye bağrınsaydım öyle söylenseydi bunlarBu kadın çok mu değerli de onun için kendine yazık ediyorsun?
Umrunda bile olmasın. .