Defolu almış ve defolu çıktı arasındaki fark

Damdan aynı yerde şok oldum ben de, oğlumu sünnet ettirdiğimiz günü hatırladım da, öyle bir durumda ne yapardım hiç bilmiyorum...
Konu sahibi siz beni sakinleştirin yazmışsınız ama ben sizden fazla sinirlendim burada

ayy valla ben gerildim basit konu mu

ya sizlerde kv yok ya gerçekten melek

yani kucağımdan çekerek alacak da vereceğim ona hastanede hem de kocam yokken bir de eve gelecek sevelim diyecek de götürecek

bilmiyorum ya ben deliyim ya da hayat benihep tepkili yapmış

yani kendi anneme vermem o durumda ben 6 aylık sabiyi

Şimdi Allah icin kv iyidir benim. Ama ben bunu defo olayiyla ilgili soylemistim. Sonrasindaki yorumum cok farkli oldu zaten. Esyalarimi bike bi yerden alip baska bi yere koysa insanlar cildiririm ki bahsedilen kucucuk ve operasyon gecirmis bi yavru.

Başlıktaki sorunun cevabı şöyle:
eğer siz kv nin böyle olduğunu evlenmeden önce biliyor ve buna rağmen evleniyorsanız defolu almışsınız,
eğer böyle olduğunu farketmeyip normal sanıp evlendiyseniz defolu çıkmış kendisi..
Allah kuru iftiradan korusun. Bazen sakin olmak iyidir ama bazen de deli deliyi görünce sopasını saklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…