Defolu almış ve defolu çıktı arasındaki fark

Valla bu kkda cok tekrarlanan PMS furyasi sinr bozuklugu meselesi icin bir icat yapacagim!
Kadin hormonlarini takip edip alarm verecek ve boylece toplumun ve kadinin ruh sagligi korunacak. Ne dersiniz kizlarrrrr?

Hayır değil hiç de olmadı. Ama böyle hikayeleri duydukça ( zincirle dövüyormuş arabanın önünde koşturuyormuş insanlar kurtarıyormuş elinden ) çok tedirgin oluyorum

bu adam kv den de beter.

İnşallah esin onlara hic benzemiyordur

Az önce görümcem geldi Kp hüngür hüngür ağlıyormuş torunum diye sizce inanılır mı ???

Inanıp inanmamak önemli değil ki. Isterse doğru olsun. Daha yeni sünnet olmuş 'bebek' gönderilir mi hic. Eşin kanmaz inşallah da oncelikle bebeğini düşünür.

Bırak bebeğin ağlayacağına kp ağlasın..
Çocuk sevmeye almak ne demek yahuuu seansla mı torun seviyor millet.. Yavrum bi de sünnet olmuş, helak edeceklersi elden ele iyikide göndermemişsin..

Valla bu kkda cok tekrarlanan PMS furyasi sinr bozuklugu meselesi icin bir icat yapacagim!
Kadin hormonlarini takip edip alarm verecek ve boylece toplumun ve kadinin ruh sagligi korunacak. Ne dersiniz kizlarrrrr?

Konu sahibinin PMS nedeniyle gereksiz tepki verdigini ima ediyorsunuz.

Halbuki gereken tepkiyi verdigi bile soylenemez. Tabi ki yeni ameliyat olmus 6 aylik bir cocugun evden eve gezecegini dusunmuyorsaniz. Eger dusunuyorsaniz butun sendromlar ile ilgili daha kapsamli arastirma yapmanizi tavsiye ederim.

torun sevecek insan bi zahmet ayaginiza gelsin hele sunnet olmus bebisi birde..ogluna iyi sefkatli sevgi dolu bir baba olamayan baba torununami oyle olacakmis inanmak istemiyorum evladina duskun olmayan bi zahmet torununa da duskun olmasin..minicik bebegi de ordan oraya savurmayin yazik siz annesisiniz onun annesi izin vermeyin..

Yaparlar güzelim iftiranın en güzelini atarlar sonra hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler

Sakin ol canım sakince eşine olanlari anlat.
Bağırıp cagırırsan otomatikman kv haklı çıkar.
Madem haklısın hakkını egilip bukulmeden savun
Kvne nr oluyo da senin doğurdun çocukla sana trip atıyor
Akla bak ya

Ben baskasinin kendisinin zihnini elec gecirmesine musaade edip bunu da dert etmesinden uzun uzun sikayet etmesinden yola ciktim, baska sendrom bilmiyorum zira tip doktoru degilim. Sadece siradan bir kadinim ben de.

Ben baskasinin kendisinin zihnini elec gecirmesine musaade edip bunu da dert etmesinden uzun uzun sikayet etmesinden yola ciktim, baska sendrom bilmiyorum zira tip doktoru degilim. Sadece siradan bir kadinim ben de.

Mesajlarinizdan ve terimin anlaminin anlasilmamasina olan tepkinizden siradan bir kadin oldugunuzu dusundugunuzu anlayamadim, kusura bakmayin.

Konu sahibinin beyni degil, kendisi ele gecirilmis ki ameliyat olmus cocugunu baskalarinin kucaklarindan evlerinden toplamayi kabullenmis.

Uzun uzun sikayet etmesinden dogal ne olabilir ki, zaten cok anormal bir durumdan bahsediyor.

Zihninin ele gecirilmesi falan bunlarin PMS ile alakasi yok. Konu onemsiz konu sahibi dertlenmis diyorsaniz konu da onemsiz degil, ortada ameliyatli ve hor gorulen bir cocuk var.

Yani genel olarak fikir sormussunuz diger mesajinizda, ben de fikrimi soyluyorum. Cogu konunun PMS ile alakasi yok ve hicbir yarari olmaz.

Themiscan PMS değil ama kayınvalidenin ruhu hasta
Eşine karşı sakim bir şekilde anlatmaya devam et
Hırçınlaşırsan haksız duruma düşebilirsin
Bazı arkadaşlarda söylemiş
Hiç önemseme zaten artık gidip gelmeyecekmişsiniz yinede benzer durumlar olursa kv açıklama yapmaya çalışma
Hiç farkında değilmiş gibi davran suratmı astı neden diye sorma

Ok tesekkur ederim acikladiginiz icin. Haklisiniz konu sahibinin neler yasadigini bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…