Defol git, geri zekâlı!

Diyorsun ki; bu konunun uzmanı benim susun. Lagaluga yapmayın...

Diyorsun ki; bu konunun uzmanı benim susun. Lagaluga yapmayın...
yoo öyle bir şey demiyorum, benim söylediğimi bu şekilde algılayan sensin. o da beni bağlamıyor. ki ben bu konunun uzmanı falan değilim. herhangi bir uzmanlık titrim yok, bu konuyla ilgili.
ayrıca ben "lagaluga yapma" gibi bir kelime kullanmam. yumurta topuk ayakkabının fortuna basan çakma kabadayı değilim.
sen ne doktorusun Zeynep?
edit: fahri konsolusu bırak, o kendi fikirlerini kendi yazar, sen kendi adına konuş.

"Allahaşkına şuraya vikipedi'den öğrendiğiniz 2 satırlıksiyaset yazılarıyla gelip ahkam kesmeyin insanlara, yapıyorsanız da cahil diyor diye kimseye kızmayın."
"ayrıca ben "lagaluga yapma" gibi bir kelime kullanmam"
Öyle bir kelime kullanmazsin tabi ki canım, etrafında dolanır durursun ama onu hiç direkt soylemezsin...
Ne doktoru olduğum bana kalsın.
Fahri konsolos adını gecirmemden rahatsız olursa, onunla ilgili bişey yazmam. Yoksa duruma göre yerine göre yazarım...

Zeynep basit bir soru sordum, tıp doktoru musun?
bak hala benim yazdıklarıma en ufak bir cevap vermiyorsun, sadece beni suçluyorsun. henüz ortaya bilgi namına tek bir kırıntı olsun koyamadın.
etrafında dolanmam ben, söyleyeceğimi söylerim.
sana lagaluga yapma demek istesem, onu da derim. senden mi korkacağım, niye diyemeyeyim? sadece lagaluga ve benzeri kelimeleri uygunsuz bulurum.
fikrini savunan insana da asla lagaluga yapma demedim, oradan buradan aldığın bilgilerle de demedim. neden bahsettiğini bildiği sürece kimseye ahkam kesme de demedim.
demem.
ama sen henüz hiçbir şeyin altını doldurmadın
ve evet ahkam kesiyorsun.
bak hiçbir şeyin etrafından dolanmıyorum.
fahri konsolosa ne yazdığım, beni alakadar eder, ona yazdıklarımı sana karşı savunmak gibi bir zorunluluğum yok.
hem ikinizi aynı kefeye koyduğumu nereden çıkardın? yukarıda alıntıladığın kısımdan mı? o cümle direk sanaydı, ona değil.

Tıp doktoruyum, branşımı sordun sandım. Hangi cümle direk banaydi? İkimizi aynı kefeye koyuyorsun demedim ki. Fahri; "Zeynep le bana cahil demek istiyorsun" demiş bi yerde; ki sen de inkar etmemissin de zaten. Sadece buraya istinaden fahri'nin adını geçirdim. Ona yazdığın herseyi topyekûn önüne koyup da Savun bunları mi dedim?

bir kadının ovulasyon tarihi hangi dönemler arasındadır? ve bir doktor idrar testinin kaç gün sonra doğru sonuç vereceğini nasıl bilmez.
hiçbir tıp eğitimi almamış kadınların bile bildiği bu temel üreme sorularını bir doktor nasıl bilmez?
inkar etmedim, kabul de etmedim, dikkatini çektiyse, sürümcemede bırakmayı tercih ettim, hala da öyleyim.
tekrar ediyorum. fahri konsolosa ne dediğim senin mevzun değil. ona söylediklerimi seninle tartışmayacağım.
cehalet konusuna gelince.
beni cahil olmadığına ikna etmene gerek yok, olmadığını düşünüyorsan, değilsindir.
yok eğer benden istediğin af edersin hata yaptım dememse öncelikle beni çürütecek bir fikir ortaya koyman lazım ve sen dünden beri devam eden bu uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn konuşmada hiçbir fikir ortaya koymadın.

hakaret değil tabi size yolda geçen biri gerizekalı desin de görelim yırtarsınız biyerlerinizi

Ovulasyon tarihi ve idrar testini biliyorum da şimdi sen benim doktor olmadığımdan mı şüphelendin? Şüphe et, istersen inanma, napim, kendimi ispatlamak zorunda hiiiicccc değilim. Fikir beyanina gelince, zaten şu an "uzmanı olunan konuda konuşup konuşmamak " meselesinden giriş yapıp onun üzerinden konuşuyoruz. Ne konu başlığı kaldı ne elitizm...

Yok bi de senin hangi fikrini çürütecek fikir ortaya koyayım onu anlamadım? Bi de yani hala fahri konsolosa ne dediğim seni ilgilendirmez diyorsun; yahu orda konuşmanın biyerinde benim adım geçmiş ben de oraya istinaden fahri konsolosun adını geçiriyorum. Ha bi de yani burda alıntı yapsak bile herkesin göreceği şekilde yazıyoruz. Onu alıntılayip da yazdığın yazıyı ben de alintilayabilirim; ki bunu çok kişi yapıyor zaten çok da normal. İstemiyorsan, özelden konuşursunuz.

Ovulasyon günümü bilmiyorum
"Kızlar mrb. Birşey sorcam, adetim 2 gün geçti ama idrar testi negatif çıkıyor
idrar testi kaç gün sonra sonuç verir? :18: Meraktan çatlıcam"

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tlar-besliyoruz.724674/page-217#post-36125940
Mrb kızlar. Bişey soracaktım, benim bu ay adetim bikaç gün gecikince beta hcg baktirdim ve 11,5 çıktı, sonraki gün adet oldum... kimyasal gebelik mi geçirdim?
ya kötü bir doktorsun ya da doktor değilsin.
benim doğum kontrol hapına alerjim olduğunu erkek olan onkolog arkadaşım söylemişti bana.
bir doktor hele de kadın bir doktor ovulasyon gününü, kimyasal gebeliğini, idrar testini foruma soruyorsa neyse boş ver.
ben uzmanı olmadığı konuda demedim. tekrar ediyorum.
bilgisi olmadığı konuda dedim. ve sen bir bilgi kırıntısı göstermedin zeynep
o yüzden bence boşuna tartışıyoruz.

zeynep hep suçlama hep suçlama.
haksızsın çünkü.... diye başlayan tek bir cümlen yok.

Ovulasyonun, idrar testinin konuyla ne alakası var ayrıca? Neyi ne kadar bildiğim seni ne ilgilendirir? Konumuz bu muydu, bunu mu tartışıyorduk? Resmen sırf saldırmak için abuk sabuk yerlerden vurmaya çalışıyorsun

hayır, abuk sabuk yerden saldırmıyorum.
sen daha kendi mesleğin olan tıpla ilgili konularda seni doğrudan alakadar eden bir şeyle ilgili açıp araştırmak yerine gelip forumda tıpla alakası olmayan kadınlara soruyorsun
söyler misin senin başka herhangi bir konuda bilgili olduğuna ben neden ve niçin inanayım?
yoksa doktor değilsin de oraya doktor yazdın, biri de cahillik deyince üzerine mi alındın?

Benim neyi ne kadar bildigimin ya da nerde neyi sordugumun veya doktor olup olmadığımın konuyla ne ilgisi var? Ayrıca ben hiçbir yerde ben doktorum diye böbürlenmediğim gibi, profilimi tüm üyelerin görebildiğinden bile habersizdim. Alakası olmayan argumanlarla alakası olmayan bir topikte ve alakası olmayan bir konu başlığı altında resmen sırf bana saldırmıs olmak için saldiriyorsun. bilmem farkında mısın?

tekrar ediyorum.
eğer sen doktorsan ve bu soruları gidip tıp kaynaklarından araştırmak ya da hekime danışmak yerine forumda soruyorsan,
senin başka bir konuda herhangi bir şeyi araştırdığın, öğrendiğin, bilgi sahibi olduğun gibi bir ihtimal balığın kavağa çıkmasından daha düşük.
doktor olarak övündün demedim.
rastgele yazmış olabileceğini düşündüğüm için tıp doktoru musun, diye sordum, sen de evet diye cevap verdin.
sanki ben senin profilinde görüp de yazmışım gibi davranma.
sen kendi okuduğun okulla ilgili bir şeyi araştırmaktan erinen insansın, başka konuda mı bilgi sahibi olacaksın?
doktorsan tabii ki.

Yahu ben kadınlarla yazışmak istediğim için buraya üye oldum ve o dönemde çocuğum olmiycak diye korkum vardı. Profilimin göründüğünü bilmiyordum ve doktor da olsam kadınlarla kadınsı konulardan konuşmak istiyordum. Yoksa arastirarak da bulabilecegim ve zaten bilgi sahibi olduğum şeyler. Ama ben kadınsı muhabbet etmek istedim, hepsi bu. Bak çok alakasız bir başlıkta çok alakasız şeyler konuşuyoruz. Ama 1 yıl önceki mesajimi alintilayarak bunu başlatan sensin. Ve artık gerçekten bel altı vuruyorsun. Tavrın hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…