Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru yerdesin doğruyanlış yeremi girdim ben :)
öncelikle burada show yapmıyorum.Yahu ben kadınlarla yazışmak istediğim için buraya üye oldum ve o dönemde çocuğum olmiycak diye korkum vardı. Profilimin göründüğünü bilmiyordum ve doktor da olsam kadınlarla kadınsı konulardan konuşmak istiyordum. Yoksa arastirarak da bulabilecegim ve zaten bilgi sahibi olduğum şeyler. Ama ben kadınsı muhabbet etmek istedim, hepsi bu. Bak çok alakasız bir başlıkta çok alakasız şeyler konuşuyoruz. Ama 1 yıl önceki mesajimi alintilayarak bunu başlatan sensin. Ve artık gerçekten bel altı vuruyorsun. Tavrın hiç hoş değil
Konunun başlığıyla bu kadar alakasız bir konuşmayı sürdürmeyelim diye, konuyu okuyanlara saygısızlık olmasın diye sana özelden mesaj atıyorum sen hala burdan cevap yazıyorsun; hiç show yapmıyorsun gerçekten... bi de " bana özel mesaj atma" demişsin; yahu bunu mesajında da soyleyebilirdinöncelikle burada show yapmıyorum.
orada show yapma özelden yaz diyerek beni özele davet ediyorsun ama konumuz gayet genel. tavrım çok hoş, tam aksine.
depresyonda olmanın ne demek olduğunu bilirim, tek depresyon geçiren insan sen değilsin.
dünden beri beni vicdansızlıkla, lagaluga yapmakla, saldırmakla suçladın.
eğer benim en başından beri niyetim senin yazdıklarını sana karşı kullanmak olsaydı sana doktor musun diye sormazdım, soruyu 2 kez sordum zeynep.
hayır, bilgi sahibi olduğun şeyler değil. bilgi sahibi olan insan ovulasyon tarihimi bilmiyorum, kaçıncı gün idrar testi yapmalıyım gibi sorular sormaz.
zor bir anında kendini insanlara açmanı anlayabilirim.
ama ben burada basit bir bilgisizliği ortaya koydum.
konumuz tam da bu.
sen kendi okuduğun alanda bile bilgi sahibi değilsin. şurada sorsan en az 10 kadın tıp eğitimi almamasına rağmen sana çat diye ovulasyon tarihini de söyler, gebelik testini ne zaman yapman gerektiğini de
ve tıp eğitimi almış sen bunu burada forumda soruyorsun.
ve ben de sana inanmıyorum.
konumuz bilgi sahibi olmak, araştırmak idi.
ben de senin mesleğin olduğunu söylediğin bir konudaki bilgisizliğini ortaya koydum, üstelik de bunu profilinde yazdıklarınla değil, senin ağzından çıkan "tıp doktoruyum" ifadesi üzerine yaptım.
bebeğini kucağına sağlıkla almanı dilerim, kötü günleri atlattığın için de mutlu oldum.
konuya daha devam edip, hamile bir kadının üzerine gitmek de istemiyorum. söylemeye çalıştığım şey yeterince açık oldu sanırım. özel mesaj atmazsan sevinirim.
mesaja cevap verip vermemek senin tercihin.
iyi günler dilerim.
Inanma arkadasim 2 cocukla (biri gelisim geriligi olan biri 6 aylik) tuvalette, emzirirken, ayaginda cocuk uyuturken, buldugun ufak tefek firsatlarda falan yazarsan ancak anlarsin.
Bos vaktine yaptigim luzumsuz ima ne olabilir?
Rahat yazamiyorum ama bol bol okuyabiliyorum telefondan. Elektronik kitabimdan. Elimden geldigince arastiriyorum ogreniyorum her konuda. Yuzyuze konusabildigim insanlar bilirler nedir ne degildir.
4 dil biliyorum, sayisiz kitap da okudum. bolumumu birincilikle bitirdim.
Yine de simdiye degin okuma yazma bilmeyen birine bile cahil demis degilim.
Ben de bununla gurur duyuyorum.
yok girmiyorsun, gir ya da ne bileyim.Araya girmiş gibi oluyorum ama ben fahri konsolos'un boş biri oldugunu düşünmüyorum. Yorumlarında denge var, böyle bir tarafı savunurken digerini yerin dibine gömmüyor. Sırfmarilyn monroe sana muhalefet için demiyorum bak
Önceden beri yorumlarını dengeli bulurum bu kadının. Hatta eski nicki Reputable idi, bak o bile aklımda kalmış. Sırf sana laf sokmak için yazmıyorum yani.
O yüzden cahil falan demeyin birbirinize. Boş işler bunlar.
Vayy mervecik sasirdim dogrusu. Ben o nickten sonra baska bi nick de kullanmistim nasil hatirladin yahuAraya girmiş gibi oluyorum ama ben fahri konsolos'un boş biri oldugunu düşünmüyorum. Yorumlarında denge var, böyle bir tarafı savunurken digerini yerin dibine gömmüyor. Sırfmarilyn monroe sana muhalefet için demiyorum bak
Önceden beri yorumlarını dengeli bulurum bu kadının. Hatta eski nicki Reputable idi, bak o bile aklımda kalmış. Sırf sana laf sokmak için yazmıyorum yani.
O yüzden cahil falan demeyin birbirinize. Boş işler bunlar.
sürekli bir şeyle mi itham ettim?Vayy mervecik sasirdim dogrusu. Ben o nickten sonra baska bi nick de kullanmistim nasil hatirladin yahu
Ifsa olduk
marilyn monroe
Elitizmden cehalete cehaletten egitime geldik.
En son vardigimiz nokta ise merhamet, vicdan, empati gibi duygularin eksikligi.
Nasil yuksek egitimli biri isid in saldirilarini destekler gibi yazabiliyorsa, elit olan biri de ayni duygulara sahip olabilir aslinda.
Bu baglamda insanlara bahsettigin egitimin verilebilmesi icin egitim verenlerin, egitim verenleri ve seklini secenlerin, onlari secenleri yonetenlerin hepsinin vicdanli, adil, mantikli ve egitimini surekli yenileyen insanlardan olmasi gerekir. Peki bu ne kadar mumkun?
Ben soyleyeyim mumkun degil.
Ingiltere gazetelerinin online haberlerini okudugumda da gorebiliyorum bunu.
Turklerinkini okusam da.
Youtube videolarinda falan yazilan yorumlar yine oyle.
Insanlarin sorununun merhamet ve empati duygularindan yoksun olmalari oldugunu dusunuyorum.
Insanlari birer sayidan, birer gorusten, dinden, irktan, renkten vs gormeden once onu da kanli canli bir birey oldugunu gorememekten.
Neyse...
Artik alintilasmasak iyi olur. Cunku surekli beni bir seyler ile itham ediyorsun ve benim uzun uzun kendimi aciklayacak zamanim gercekten yok. Belki cocuklari biraz buyutunce tekrar karsilasir tartismalarimiza devam ederiz.![]()
:))))))))))))))))))))))))))) çok yorulmuşlar :)) hala kendilerine gelemişler .tek kelime yazan olmamış ( banlamayın lütfen )Gidiyorum geliyorum aynı konu üzerinden yazıp duruyorsunuz, yorulmadınız mı annem siz![]()
Gidiyorum geliyorum aynı konu üzerinden yazıp duruyorsunuz, yorulmadınız mı annem siz![]()