Bu olay Türkiyede olacaktı var ya o kişi ömür boyu mühebbet alırdı
O zaman ne şanslıyız fikir özgürlüğü serbest bir ülkede yaşadığımıza şükredelim mi diyelim.Bu olay Türkiye de olsaydı mı ?
Bu pankarttan çok daha fazlaları o kadar çok açıldı ki bu ülkede .
Katil , hırsız , faşişt , öl , defol ...
Daha ömür boyu müebbet alan duymadım.
O zaman ne şanslıyız fikir özgürlüğü serbest bir ülkede yaşadığımıza şükredelim mi diyelim.
müebbet hapis yatmasalar bile ömür boyu bu yaptıklarının bir şekilde cezasını çektiklerini düşünüyorum
16 yaşındaki çocuğun bile demir parmaklıkların ardına konulduğu bu ülkede
fikir özgürlüğünden söz edilmesi bunlardan daha beterleri yapıldı ama bir şey olmadı denilmesi ütopik geliyor
Biz "ananı da al git" diye pankart açsak başımıza neler gelir acaba?
12 den Vuruş bu olsa gerenk
Türkiye de olsaydı müebbet alırdı dememdeki amaçYa olanları konuşalım .. Bu forumda felaket tellallığı yapar gibi olmayan şeyler üzerinden ülkeyi , devletinin erkini yerin dibine sokmayı anlamıyorum , anlamayacağım .
Bizim ülkede olsaydı demişsin ?
Bizim ülkede emsalleri var mı ,var .
Müebbet alırdı demişsin ?
Müebbet alan var mı , yok .
Spekülatif muhalefet kimseyi doğruya ulaştırmaz .
16 yaşındaki çocuğun olayını konuşalım konuşalım ama ; demir parmaklıkların arkasına konulduğunu yazarken , ardından gelen itirazla serbest kaldığını da yazın . Serbest kaldığını da yazın ki ; sonra sizinle o 16 yaşındaki çocuğun konuşmasından dolayı okuldan göz altına alınmasını eleştirip konuşalım .
Türkiye de olsaydı müebbet alırdı dememdeki amaç
bu ülkede bu tür olayların çok daha ağır cezaları olduğuna olabileceğine değinmekti.
ama kaçırdığın bir nokta var.Burdaki üyelere bile "gerizekalı" diyince suç olup ceza yiyoruz.
Tabikide cumhurbaşkanına hakaret eden de ceza almalı..
İyi o zaman fikir özgürlüğü diye bende önüme gelene saydırayım..
yani eğer siyasetçi bana Namusunu Satanlar.... diyebiliyorsa4. Cumhurbaşkanı’na hakaret değil, aleni nitelik taşıyan bir eleştiri söz konusudur.
5. Bir siyasetçiye, siyasetçi olması dolayısıyla yöneltilen eleştiri sınırları, sıradan bir kişiye yöneltilen eleştiri sınırlarından çok daha geniştir.
6. Çünkü siyasetçi, sıradan bir kişiye göre,zorunlu ve bilinçli olarak ve hatta kendi isteğiyle tüm eylemlerini, davranışlarını vatandaşların ve gazetecilerin çok daha dikkatli bir kontrolüne açık bırakmaktadır.
"Ben senin anani .... "Diye pankart acanin basina bisi gelmediyse eminim sizede bisey olmaz.Biz "ananı da al git" diye pankart açsak başımıza neler gelir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?