Defalarca soruldu ama?

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Arkadaşlar öncelikle şunu söylim.,şuan soracağım sorunun saçma olduğunu biliyorum fakat İnternette dolaşan yorumlar sonucu sorma gereği hissettim.
Uzun yıllardır birlikte olduğum erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile bir şeyler yaşadık.(ya doğru dürüst ilişki yaşa ya da yaşama diyenlere şimdiden cevap veriyim, öyle tabularım yok sadece hazır hissetmiyorum şuan için öyle bir duruma). Sadece üzerimde iç çamaşırı vardı, erkek arkadaşımda prezervatif vardı hiç risk yaşamamak adına. Fakat Bi kez prezervatif yırtıldı, zevk suyu dışında bir şey yoktu. İç çamaşırımda da iyice dokundum herhangi bir ıslaklık yoktu. O yaşanandan 10 gün sonra regl oldum normal olmam gereken tarihte. Normal 4 gün sürdü, ama arada çamur renginde akınyılarda kan ile birlikte geliyordu (idrar yolu enfeksiyonu da olabilir aklıma o geldi). Şimdi 2. Kez adet olmama 10 gün var. Ama nedense öyle içime düştü İnternette yorumlara denk gelince sormak istedim. (merak edenler için bunu da söylim, ben de imkansız olduğunu düşünüyorum ama öyle bir durumda evlenirim, sorumluluğunu kaldıramayacak yaşta ve kapasitedeyim, sadece şuan ki planlarımız daha farklı 1 sene kadar ertelemiştik evlilik işini).açık açık bu şekilde gebe kaldığını yazan insanlar var. Birçok yorumda gördüm bu şekilde gebe kaldım, arkadaşım kaldı vs bunlar şehir efsaneleri mi sizce? Test alıp denerim kolay bir şey sonuçta, ama ona bile kılıf uyduruyorlar bazen hatalı çıkabilir diye, böyle imkansız olduğunu düşündüğüm bir şey için de kan testi yaptırmak istemşyorum açıkçası çünkü biri görür eder hiç yoktan ne gerek var dşyorum. Ama öncelikle buraya bir yszim dedim. Umarım umduğum şekilde yorumlar alırım saygı çerçevesi içinde. Teşekkür ederim şimdiden

Gebelik olduğu sürece test pozitif olur olmazsa da negatif yani (bu güne kadar 100 küsür test yapmışımdır hiç biri de hatalı çıkmadı hep negatifti ve doğruydu) yanılma payı dedikleri bozuk olanlar ya da erken yapılanlar sanırım ama zannetmiyorum sürtünme ile gebelik olabileceğini ki zaten adet olmuşun belki enfeksiyon falan olmuştur bence bi Dr git ama gebelik olma olasılığı çok çok düşük

Teşekkür ederim :) ben yarın bir iki test deniyim en iyisi:) böyle bir şey için doktora gitmek istemiyorum küçük bir yerde yaşıyorum çünkü, imkansız olduğunu düşündüğüm bir durum için de hiç yoktan kendime dert açmak istemem :/ yorumlarınızı mereka ettim ama

Test al yap sabah ilk idrarınla çünkü kesin sonuç veriyor günün herhangi bir saatinde de yapsan olur ama sabah konsantrasyonu yoğun olduğu için daha kesin sonuç veriyor diğer türlü pozitifse çizgi gölge yada silik çıkabiliyor

Markası fark eder mi yoksa rast gele versin mi eczacı

Miratech ve laboquick kullandım ben hep ama sanırım farketmez sonuçta hepsi beta hcg için tasarlı

2 3 damla yeterli canım bi de 5 dk dan sonra çıkan sonuça aldanma

Aynen teste idrarını damla 5 dk bekle sonra at çöpe

Test alın yapın varsa çıkar stres yapmayın . Yargılanacak bi durumunuz yok olursa da evlenirim diyorsunuz ne ala korkmayın . Zannetmiyorum hamile olduğunuzu ama ihtimal %0 değil içeriye kaçmış da olabilir .

Test alın yapın varsa çıkar stres yapmayın . Yargılanacak bi durumunuz yok olursa da evlenirim diyorsunuz ne ala korkmayın . Zannetmiyorum hamile olduğunuzu ama ihtimal %0 değil içeriye kaçmış da olabilir .
Aynen en azından öncesinde öğreneyim ki ona göre bir yol çizeyim diyorum. Ama düşük bir ihtimal sanırım,regl oldum çünkü. hiç istemem yani şuan öyle bir durum yarın test alacağım

Korkmanın faydası yok ki yapın rahatlayın belirsizlik daha kötüdür .
Böyle kolay mı bu işler ya. İç çamaşırı var, prezervatif var, adet oldum. Bunlara rağmen test yapmak bile bana saçma geliyor ama işte İnternette her şeye bir yorum var insan huzursuz oluyor. Bir doktora söylesem dalga geçer sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…