DEFALARCA ALDATILIP BOŞANAMAMAK..Korkum çok cesaretim yok :(

Sihhatinizi eşinizin Yakışlılığıňı sormadım. mutsuz aldatılmış sabahın 6 da uyuyamamis ne yapacağını bilmeyen birinin konusuna okuyamadım sonra okurum deyip rüyanızı anlatmışsınız bu anlamda sordum..

Rüya olduğunun farkında mısınız çok şükür iyiyim huzurluyum ama içten içe kıskancım rüyamda ortaya çıkmış kocacım benim kıskanırım tabi çok yakışıklı ve karizmatik
Sihhatinizi eşinizin Yakışlılığıňı sormadım. mutsuz aldatılmış sabahın 6 da uyuyamamis ne yapacağını bilmeyen birinin konusuna okuyamadım sonra okurum deyip rüyanızı anlatmışsınız bu anlamda sordum..

Desmek ne alaka yahu normal konuşuyorduk kavga tabiki çıkarmadım çok huzurlu bir hayatım var çok şükür ama içimdeki kiskanclik ruhum rüyama yansimis
Evlilik birliği içerisinde eski ilişkilerin konuşulması bana saçma geliyorr. Çünkü sonucu ya kıskançlık ya huzursuzluk ya da kavga falan oluyor. Hiç gerek yok bence yine de siz bilirsiniz. Neyseki sizde rüyaya yansımış

zararın neresinden dönülse kardır. tabi keşke bu zamana kadar gidip gidip geri gelmeseydiniz
Chek 'e katılıyorum. sizi daha fazla sindirmeden lütfen çıkıp karşısına tek tek tek seni tehdit edemeyeceğini anlatın.
eşiniz bunca şeye göz yumduğunuz, ne de olsa geri geldiğiniz için bence size saygı göstermiyor ve korkutmaya çalışıyor
korkmadığınızı gösterin. tek boşanan ve çocuk sahibi olan siz değilsiniz ki.
inşallah boşanma kararı alıp bu süreci de en sağlıklı şekilde atlatırsınız. Allaha şükür ki anneniz babanız yanınızda.

Cnm, sen bu hayata kaç defa geleceksin? Ona göre yaşa! Keşkelerin asla olmasın. Ben beni aldatan bir adamla yoluma devam etmezdim. Çalışan bir insanım ve biliyorum ki bugün eşimden boşansam yarın çok rahat bir şekilde yoluma devam ederim. Sende kendi ayaklarının üstünde dur çocuklarına bakabilirsin tek başınada güclü kalabilirsin! Bunu her kadın yapabilir ve aldatan bir insanla yaşamaktansa tek başına daha mutlu olursun. Evliliğin temeli zaten sadakatır, sevgi saygıdır. Allah sana güc versin cnm

Aldatan herkesin şeref yoksunu olduğunu düşünürüm.
Ama bazı aldatanların şeref yoksunluğu o kadar dehşet verici ki, eşiniz de onlardan biri. Her türlü hakaret içerikli söylemlerimi içimden söylüyorum.

Eğer ilk aldatışında boşasaydınız ne sizi bu kadar korkutabilirdi ne de siz böyle sinerdiniz.
Ama şimdi adam, nasılsa affediyorsunuz diyerek ömür boyu böyle yaşamanızı, sineye çekmenizi sağlamaya çalışıyor.
"Yaşa işte burda çocuklarınla, beni de görmezden gel, ben eğlenmeme bakayım, sen evde kal, boşanmaya kalkma asarım keserim"
Düşünce bu.
Ne yazık.
Yapmayın. Kanmayın. Sinmeyin.
İğrenç bir erkek.
3 kız yetiştiriyorsunuz, böyle örnek olamazsınız.
Öz saygınızı böyle muhafaza edemezsiniz.

Bu herif hiçbir şey yapamaz korkmayın demiyorum,her gün görüyoruz haberlerde. Eğer cana kastedecek bir yapıdaysa önlemlerinizi alın.
Sizi bir kere geldiğiniz bu dünyada böyle bir zulme mahkum edemez, boşayın defolsun gitsin kime istiyorsa.
Adi herif. Çok sinirlendim, yalanlarından midem bulandı. 3 çocukla sizi bırakıp, elin 3 çocuklu kadınına gitmesi... 3 ü 5 i değil de mesele yani nedir yaa nedir evde karın var yuvan var. Nedir bu açlık. Pislik yaa.

Benim de 3 çocuğum var. Bir anne olarak çocukları düşünmek ne demek biliyorum. Ama onlara sağlıklı bir aile ortamı sunmak zorundayız. Ancak o zaman çocukları düşünmüş oluruz.

Velevki çocuklar için sürdürdünüz bu evliliği.
Sadece çocuklar için evde rol mu yapacaksınız?
Aynı yatağa gireceksiniz mesela.Bunu kaldırabilecek misiniz?
Çamaşırlarını yıkayacak, ütüleyecek misiniz, sofrasını kuracak mısınız?
Evet yapacaksınız....
E sadece çocuklar için olmuyormuş demekki.

Burada yazınca içinizi döktünüz, sorun bitti mi?
Boşanamayacaksınız nasıl olsa. 1000 kez aldatsa boşamaycaksınız. Bu sizin bileceğiniz iş tabii kimse birşey diyemez. Ama sürekli konu açarak kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla. Çocuklarıda bahane etmeyen, böyle ezik anneleri oldukları için ileride size teşekkür etmeyecekler, tam aksi sizden nefret bile edecekler.

Bence bunu kendine yapmamalısın , çocukladın evet ... ama sen bu aşağılayıcı davranısı ne kadar sindireceksin ? Ne kadar göz yumacaksın , başka bir kadının koynundan kalkıp sana gelen bir adamın yüzüne nasıl bakacaksın . Eğer ailen maddi manevi yanındaysa bırakmalısın bu adamı , he ben seviyorum olsun dersen orası çok ayrı , ama böyle bir babayla büyüyen evlat cokta sağlıklı olmaz ...

30 yaşında 13 yıllık evlilik 3 çocuk..
Bende 30 yaşındayım inan 1 çocuğa bile cesaretim yok.. naptin sen kendine böyle? Küçücük yaşında evlenip neden bu adama hayatini adadın?
Olan olmuş.. peki gerçek boşanmama sebebin ne? Çocuklarsa eğer alamaz hic korkma.

Daha genceciksin sende çalışırsın kendine yeni bir hayat kurarsın. Ama bu adam akıllanmaz, devami gelecek hatta bunlar hiç ayrılmayacaklar unutma. Çocuklarım babasına düşkün falan fln hep kendini kandırmaca bunlar. Sen ayrılmak istemiyorsun.
Elinde belgelerin var, otur düşün enine boyuna herseyi. Bundan sonra nasil bir hayat yaşamak istediğine karar ver

Ben burda açılan boşanma konularına çok kızıyorum ama sizinki aldatma yani bunun farkına varın.Okumamak erken evlenmek vs bunlar kesinlikle yargılanacak şeyler değil herkesin okuma durumu olmuyor bunu herkes anlamaz.Ama bence kendiniz ve çocuklarınız için yeni bi sayfa açmanın zamanı çoktan gelmiş.

Evet içimi döktüm bitti bi sıkıntımı var içimi dökemem mı? Bu çirkin uslubunuzla kendine güvenli bir birey mı olduğunuzu zannediyorsunuz yazık...bazı şeyler daha insanca söylenebilir bir çok kişi neler dedi haklisin dedim de su konuşma.tarzina dayanamadım çünkü yikicisiniz...insanları ezerek tatmin oluyorsunuz sanırım

Kusura bakmayın ama konunuzun yapıcı yorum yazılacak bir tarafı yok
varsada başkaları yazmış zaten tekrar yazmam size birşey kazandırmaz
Kendimin güvenli birey olduğumu zannetmiyorum, öyle bir birey olduğumu gayet biliyorum zaten. çocuklarım gibi klişe bahanelerin arkasına saklanmam mesela.
Ayrıca ben kimseyi ezmiyorum gerekte yok, çünkü siz kendi gurunuzu ayaklar altına alıyorsunuz zaten.
Tabii burdan bana çemkirmek kolay. Sizi bu duruma düşüren eşinize göstersenize bu dişinizi.

Ailenizin arkanızda durması büyük bir şans. Düşünmeyin boşanın böyle bir ortamda çocuklar da düzgün yetişmez zaten psikolojilerini bozacaksınız.

Cok uzun oldugu icin hepsini okuyamadim ama ilk birkac aldatmayi okudum. Adam nasil olsa siz affedersiniz diye sizi aldatmaya devam ediyor ve edecektirde. Elinizde yeterince belgede var, neden ayrilmiyorsunuz?

Yarısını okudum ve iğrenç. Eşiniz berbat biri. Daha çok gençsiniz bu yaşta çok toptanmışsınız. Keşke 30 yaşında 3 çocuğunuz olmasaydı. İşler tamamen karışık . Ya Allah aşkına patronum sanması ne ya fjskdk çocuk inanmaz buna

Boşanmalısın hatta kendine yeni bir hayat kur cocuklar büyüynce babasının nasıl bir pislij oldgnu anlarlar sonra sana kızarlar nye boşamadın dye.

Ben sizi hatırlıyorum o zaman da çok üzülmüştüm hala üzülüyorum. Basiretiniz bağlanmış gibi. Cesaret toplamanız lazım. Dilerim bir an önce bu kanser'den kurtulursunuz, Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…