- 30 Aralık 2009
- 22.667
- 88.184
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.
Tedaviniz devlet hastanelerinde yapılamıyor mu?
Veya üniversite hastanelerine gitseniz araştırırlardı durumunuzu..
Eşinizi boşverin şuan, iyileşmeye odaklanın.
Ben universite hast tedavi oldum bu hast. sağlık güvencesi geçerli değil 7 gun yattım hast.2200 tl masraf daha önceki masraflarla 3700 diğer unıversite hast. verdiği ilaç tedavi yanlış benim doktorum bu konuda başarılı fakat İstanbul daha iyi olduğunu öğrendim ınt.den
Benim hastalığım bos sıvı kaçağı diğer adı intrakranial hipotansiyon bura çekilen bas boyun bel emarında sırt bölgemde perinoral kist olusmus kacakla ilgili bisey söylemediler.İst da kasıktan bir ilaç verip kacak olan yere kan yaması yapıyorlarmış.Olmazsa cerrahi operasyon bu yüzden ist deiyordum
Esim 2 unıversite bitırmıs 1 yılda yukseklisans yapıp bırakmış üstelik ıstanbulda Marmara unıversitesinden mezun oraları gayet iyi bilir.Ben gelmem diyor adam ben bu adama namussuzluk yapmadım laf getirmedim ailesine saygısızlık yapmadım canavar oldu resmen.Hastane lafını duyunca deliriyor.
Anneside asıl ben hastayım kalbim hasta benim de basım ağrıyor tansiyonum yükseliyor ben yatıyormuyum herseyi yapıyorum İT canlıyım ben oğlum,olsem olum bile ayağa kalkar benim diyor.Olecekmis olusu ayağa kalkarmış tövbe yarabbim.Nedir benim cektigim yarabbim sifasını dermanını verir inşallah allahım bunlrın çenesinden kurtulurum bende.Kadın bu gunu bekliyormuş demek hasta olmamı, içindekileri kusmak ıcın .
Ben universite hast tedavi oldum bu hast. sağlık güvencesi geçerli değil 7 gun yattım hast.2200 tl masraf daha önceki masraflarla 3700 diğer unıversite hast. verdiği ilaç tedavi yanlış benim doktorum bu konuda başarılı fakat İstanbul daha iyi olduğunu öğrendim ınt.den
Benim hastalığım bos sıvı kaçağı diğer adı intrakranial hipotansiyon bura çekilen bas boyun bel emarında sırt bölgemde perinoral kist olusmus kacakla ilgili bisey söylemediler.İst da kasıktan bir ilaç verip kacak olan yere kan yaması yapıyorlarmış.Olmazsa cerrahi operasyon bu yüzden ist deiyordum
Esim 2 unıversite bitırmıs 1 yılda yukseklisans yapıp bırakmış üstelik ıstanbulda Marmara unıversitesinden mezun oraları gayet iyi bilir.Ben gelmem diyor adam ben bu adama namussuzluk yapmadım laf getirmedim ailesine saygısızlık yapmadım canavar oldu resmen.Hastane lafını duyunca deliriyor.
Anneside asıl ben hastayım kalbim hasta benim de basım ağrıyor tansiyonum yükseliyor ben yatıyormuyum herseyi yapıyorum İT canlıyım ben oğlum,olsem olum bile ayağa kalkar benim diyor.Olecekmis olusu ayağa kalkarmış tövbe yarabbim.Nedir benim cektigim yarabbim sifasını dermanını verir inşallah allahım bunlrın çenesinden kurtulurum bende.Kadın bu gunu bekliyormuş demek hasta olmamı, içindekileri kusmak ıcın .
Canım, doğumun sırasında hastene hatası ise, acaba tedavini de onlar üstlenemez mi? Bir avukata falan danışsan. Tedavimi karşılamazsanız, dava açacağım, ben de , ilgilenemediğim çocuklarım da madur deseniz? İnşallah tez zamanda tüm bu dertlerinden kurtlursun
.
Eşinizin sağlık güvencesi neden geçerli değilmiş?
Üniversite hastaneleri sgk,emekli sandığı hepsine bakar .
3000 lira masraf niye çıkartmışlar anlamadım..
Elinizde hiç altın falan yokmu düğünden kalan,veya annenizde?
Bu adamdan size fayda yok gibi görünüyor.
Ameliyatınızı olup çalışmaya başlayın inşallah,bu adamıda boşayın..
Çok geçmiş olsun.. Bende yorum yapan arkadaş gibi düşünüyorum.Madem hastane hatası söz konusu,
bir avukatla görüşün derim. Kazacağınız tazminat parası ile borçlarınızı kapatabilirsiniz hemde hakkınızı aramış olursunuz.
beni gittiğim unıversitehastanesi bukadar masraf çıkardı diğer unıversite hast. bakıyor fakat yanlış tedavi edldim güvenemiyorum orayada.Butun yapılan işlemler yatak parası ilaçlar hepsini tek tek çıkartıp verdiler hepsi evde.Butun altınları ev alacagz diye verdim vermez olsaydım
bu tür insanların yatacak yeri var mı acaba ya? Kendi kızı olaydı bu kadar çomak sokan bir kvalideye neler derdi acaba?merhaba arkadaşlar nasıl anlatsam nerden başlasam bilmyrm kafam cok karışık.Bana yardımcı olursanız dusuncelerinizle sevinirim.9 yıldır evliyim 2cocugm var oğlan 3.5 yasında kız 4.5 aylık 17 ocakta doğum yaptım.Esim herseye karıdan bi tiptir çocuk bakımına yemeğe ev islerine hersey mükemmel olsada eksik birsey bulur eleştirir ona gore eksiktir.
Ben konuya geleyim 17 ocakta doğum yaptım spinal anesteziyle doğum sonrası bende birseyler olmaya başladı anlayamıyordum bu surede kayınvalide benim yanımdaydı hergununu zehir ediyordu esimi doldurup resmen bana düşman etti basardı.Ben halsiz çocuğuma dahi bakamıyordum ayağa kalkınca bayılacakmış gibi oluyordum acaba loğusa sendromu diye dusunup psikiyatriye gittim halsizlik vs ilaclar verdi kullanmaya başladım fakat bi turlu düzelmiyordu kayınvalide bu duruma inanmayıp esimi doldurup dokora götürmesin diye herseyi yaptı hakkımda herkese arkamdan konuşup saçma sapan seyler anlatıyordu.Dogum yaptı ayağa kalkmıyor naz yapıyor 9 senedir böyleydi zaten.Esimde aynı seyleri söyleyip beni uzuyordu.Ben kolumu bile kıpırdatamıyordum.Ben evime çocuklarıma esime 9 senedir kendimi ovmek istemiyorum dört dörtlük bakan misafirlerime cesit cesit yemekler pastalr hazırlayan titiz birisiyim herkes keşke gelinim kızım senin gibi becerikli titiz olsa diye bahseder.
1 aysonra tansiyon problemleri bas ağrıları başladı oyle böyle agrı değil kafam yanıyor bıçaklar saplanıyor dikenler batıyor sanki kafamda bomba patlıyor.Noroloji doktoruna gittim anksiyete deyip beni gönderdi ilaçları ıcıyorum fayda etmiyor daha kotu oluyorum bana inanan yok eczacı kuzenim var onu aradım durumumu anlattım bana bir numara verdi nöroloji prof.esime gidelim diyorum gitmiyor sen kafadan hastasın kafanı degistir diye sayıyor bana kyınvaldede dolduruyor bunu ben aradım babama söyledim gidecektik esim utandıda goturdu sonundaç
Sikayetlerimi anlattım stansıyonum 16-9 15- 9 ayaktayken duz yatınca düşüyor 12-8 13-9 oluyor basım yatınca ağrısı azalıyor kalkınca daha cok ağrıyor.Bana spinal anesteziden kaynaklı kaçak olmuş hastaneye yatman gerekiyor hemen emar çekmemiz lazım dedi.Sonra esim hemsire olan ozel hast görevli akrabasını ardı oda buraya gelin burda bakalım dedi biz oraya gittik bana kan yaması yapıldı.Benim kanımı belimden girerek enjekte ettiler.Ben 3 gun rahat ettim sonra sikayetler başladı yine puslu goruyorum basımı elektrik çarpıyor televizyona bakıyorum anlamıyorum insanlara bos bos bakıyorum
bu arada ben annemde oda annesinde kalıyor.Bunlar geldi esim ben yaptım yapacağımı bundan sonra kılımı bile kıpırdatmam diye bağırıyor anneme bana kız kardeşim başka bir prof tan randevu aldı gideceğiz araba yok ailemin maddi durumu iyi değil kayınvaldemlerde durumu cok ıyı para yok desem esimde lisede ogretmen paramız var.Babamın halasının oglu beni ziyarte geldi ben ağlıyorum hıkıra hıçkıra ona anlattım oda esimi aramış sonra esim geldi ertesi gun neyse beni goturdu.Bu profsr ilaçlar yazdı 1 ay kalkmadan yatacağımı geçeceğini söyledi.Bu sefer ilacın yan etkisi oldu ben yürüyemedim titremeler oldu vücudumda acile gidelim dıyorum annesi geldi hıh ne oldu nevar bisey yok söylenmeye başladı yine bende konuşacak hal yok zorla gittik yine hast doktor ilacı kesmemi söyledi ben ağlıyorum kayınbaba nevar seninki hastalalıkmı ne aglıyon oda saydırıyor.Benim dayanacak gucum kalmadı artık ilk gittiğimiz hast aradım randevu aldım.Kaynana başladı yine senin beyninimi değiştirecekler Allahtan geldi allah kendini unutanlar hastalık verirmiş ben ne yapmısmda bana hastlıgı vermiş.
Esimde başladı konuşmaya artık dayanamadım yeter artık dedim ben gidiyorum dedim sizden fayda yok esim kolumdan tutuğu gibi beni yere fırlattı kollarımı tutup morarttı bende telefonu fırlattım yere bağırdım kaynana geldi oda kollarımdan tutup beni dövmeye kalktı ben direndim ittim esim hicbisey yapmadı esim bağırıyor defolsun gitsin istemiyorum kaynanada tabi oğlum boşa zaten kafası hasta bunun diyor. Babamı aradım anlattım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bayılacam nerdeyde amcamınoglu annem geldi esim bu psikopat kendini düzeltsin kafası hasta bunun arkamdan neler soyluyor.
Gdiyorum kaynanayla kocam baban iyileştirsin seni git de gor gununu böyle.Ben babamla hast. gittik yatış yaptı omurilik basınç testi yaptılar omurilik suyu aldılar emar çektiler.Omurilik basıncı normal insanda 8-20 arasıymış benim 2 cıktı tekrar kan yaması yapıldı onunda komplikasyonları oluştu 3-4 gun yürüyemedim ellerim uyuştu 2 ay kendime gelemedim.
Hastaneye gelip yine benim moralimi bozdular kayınbaba daha nekadar kalacan böyle hast yatmak nereye kadar bende arabamı satar evimi star gerekirse yine hast yatarım dedim.Sizin basınıza gelse ankara İstanbul heryere gidersiniz dedim
Kaynana kalpten rahatsız görümcemin de kalbi delik kızını damadını damadın annesini alıp unıverste hast goturmus herseylerini yaptırmış bana da böyle yaptılar.Hala düzelemedim 2.5 ay oldu yine ayağa kalkınca basım ağrıyor eviime geldim fakat bu yapılanlara karsi hepsinden nefret ediyorum ailemin yanına gitsem maddi durumu iyi değil biraz da sorunlu bir ailem var akraba desen simdi hic kimse akraba demiyor yüzüne bile bakmıyor esimde akraba babamla kaynana amca çocukları
Kaynanada kalbi için ankaraya gitti 3 doktora simdide yurt dışına ben hala acı çekiyorum bağırıp cagırasım herseyi yıkasım geliyor esimden nefret ediyorum
bana bunları yasattıgı ıcın İstanbulda cerrah paşada nororadyolojı bolm tedavi ediyorlarmış nasıl gidecgmi bilmyrm.Esim umrsamıyor babamda para yok budurum beyne cok zararrı varmış ne yapacgm bilmiyorum.
Üstelik kaynanam bisey olmamış gibi geliyor bunlar olmasına rağmen hala psikopat beni dövdü diyormuş herkese allaha havale ettim yardım et allahım.Hast gidip duzelsemde bunların bana yasattıgını nasıl atlatayım.Etrafımdakilere beni kötüleyip esimde destekliyor haklı çıkmak için herkese.