- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
özel hastaneye de gittim eğer iyi bir doktor istiyorsan yine 3 hafta kadar dolu hadi diyelim ortalama bir doktor seçtin bir kan tahlili 120 lira
batsın bu dünya :)
Otobüsteki sevgilileri vidoya çekiyor onlardan rahatsız olduğu için?!Kamerayi ceken bence adamdan taraf biri degil olay baska gibi gozukuyor olayda adamda iteleniyor orayi kimse gormuyormu osmanli torunuyum demesi mi batiyor herkese ben cozemedim.Izledin mi videoyu ben cozemedim olay ne
Rahatsız oluyorsa bakmayacak yobaz herif
Nefret etmeye bahane arıyorlar resmen, o otobüstekilere de helal olsun sessiz kalmamışlar
Konyaya da dönmesin bu adam direk olarak özlediği osmanlı mantığına yani arap diyarlara doğru yola çıksın....
Doğru hem kızıyorlar hem de sayfalarca içi boş yorumlar yazabiliyorlar :)Arap diyarlara demeyin sakın,sonra kızıyorlar bizlere:))
Doğru hem kızıyorlar hem de sayfalarca içi boş yorumlar yazabiliyorlar :)
İzlemeden okumadan ne olduğunu anlamadan sırf yandaşı olduğu için hakaret ederek yorum yapıyor büyük bir çoğunluğu
Ne günlere kaldık demeyeceğim zaten bu dar zihniyet hep vardı, ne yapalım mücadeleye tam gaz devam edeceğiz :)
Onlar için yeterki hükümet olsun,her dedikleri onlar için kanun gibi..
Elbet güzel günler geri gelecek,biat etmek te bir yere kadar..
Neydi o güzel günler bi hatirlatma yapar mısın hanım abla?
Bu nasıl bir Fanatizm'dir böyle? Hem biat edenlere tepki gösteriyorsunuz hemde biat'ın âlâsını yapıyorsunuz
Ben kendi dinini bile dikkat çeken şekilde yaşayanlara reklam yapanlara tahammül edemiyorum değil ki önüne gelen her ters fikirliyi kınayanlar.. neyse.
Ötekileştirmenin olmadığı,dinin siyasete girmediği,kadını mahluk gibi gösterilmediği,çocuk tecavüzlerine göz yumulmadığı..
Benim yaşantıma müdahale edilmediği,bedenimin kç çocuk doğuracağına karışılmaması.
Bu liste uzar gider varya,biat edenler diyorsam körü körüne bağlananlar her dediklerini kanun sayanlar için diyorum bunu.
Normal akp seçmeni olupta,seviyeyi koruyana lafım yok,onuda belirteyim..
Bunlar eskiden de vardı abla şimdi kimse inkar etmesin.. ha simdi daha bi gözle görülür oldu çünkü sosyal medya var tv.ler bile eskiden her evde yoktu on onbeş yıl öncesine kadar. Peki ben bişey sorucam illaki denk gelmiştir herkes, şimdiki teröristler kara çarşaf altına gizlenip sakal bırakıp islam adının ardına gizlenip yemiyormu her haltı? Kimse göründüğü gibi değil dmi haksız mıyım? Peki boyleleri yerine muhafazakar olanların (gerçek anlamda) külliyen yedi ceddine kökünüz kurusun demek hangi vicdana sığar? Sadece burası için söylemiyorum.
15 yıl öncesine kadar bu kadar yoktu,hiç bir başbakan yada c.başkanından duydunmu hiç 3-5 çocuk yapın diye..
Duymadık demi,kaç bebe yapacağımıza karışıldımı yok olmadı..
Terörüst çarşaf giyiyorsa oda tanınmamak adına,sonuçta çarşaflı bir kadın imajı veriyor burada.
Ceddine laf söylemekse,artık gördüğümüz muhafazar kesimde gerçekten dinini yapıyorsa abartmıyorsa kimse laf söylemesin..Ama işi ileriye taşıyorsa orada dur demek lazım ..
Geçen gün dualı mevlütte neler duydum neler,bunlar yüzünden din başka yönlere kayıyor maalesef..
Herkes dini kendi kafasına göre yaşıyor o zaman..
Silah zoruyla şu kadar çocuk yapıcaksınız demiyor ki mevzu o değil bence.
Ha bak herkesin dinini kafasına göre yaşadığına belkide ben sizden daha çok şahidim şu yaşımda çok iğrenç örnekler gördüm görüyorum da..
Benim annem ben 6 yaşına geldiğimde çarşaf goyiyormuş sonrasında çıkarmış. Babam sakal bırakırmış eskiden ben pek hatırlamam. Niye değiştirdiler mesela dış görünüşlerini? Kullanılıyor çünkü. Birileri art niyetli. Taa o zamanlardan anne babalarımız farkına varmışsa muhakkak vardır bi bildikleri.. .. ..
Canısı silah zoruna gerek yokki,aleni tv lerden söyleniyor bunlar,resmen bel altı konuşmalar kimi ilgilendirir çocuk sayısı..
Buna karar veren kadın ve erkektir..
Ben o kadar kötü düşünmedim galiba ilk duyduğumda. Daha geniş baktım belkide olaya. Genç nüfus çoğalsn diye herkesin üç çocuk yapmasını ön gördüler heralde falan dedim
Ekleyeyim; Aynısını karşı partililerde aynı üslupta söylese yine aynı şekilde düşünürdüm. Kötüye yormak aklıma gelmezdi yani.
Malum sezaryen doğumlar da engelleniyor artık elverdiğince. Onada karışılıyor yani yaptırımları var hatta. Bugün bir faydasını göremiycez belki ama ilerde görürüz belki ne malum dmi? Farklı fikirlere açık olmak lazım her zaman..
Bu birazda ekonomiyle ilgili,düşünsene asgari ücretle çalışan birisinin 4 tane çocuk doğurduğu..
Ne kadar sağlıklı büyür o çocuk,maması bezi doktoru derken,okul çağına zaten girmeyim .
İsteyen sezaryan yaptırsın tercih meselesi bana göre..
Bi yaptırımı yok ki zaten halen tercih meselesi kaç çocuk yaptığımız. E ekonomi yönünden bakalım o zaman; annelere ayrılan doğum izinleri, Çeyiz paraları, katkı paraları, babaanne maaşları, kadın istihdamları vs vs. Ha ben şimdi anne olsam (inşallah) kalkıpta bana bu yaptırımlardan fayda sağlanmazsa o zaman boş konuşmayın kardeşim derim.
Gücü olan doğursun ona bişi demez kimse,ama mali olarak düşükse o zor işte..
Doğum izni zaten var,diğerleride olsun tamam ona bişi demiyorum..
İndanların gözüne sokarakta3-5 çocuk yapın denmezin demi..
Artık demiyolar zaten bi kere dediler bi ara sonra üstelemediler.
Herhangi bi yaptırım olmadığı sürece sıkıntı olamaz bu mevzu bence.
Geçen hollanda için demişti 5 bebe yapın diye
Hadi ya duymadım hiç belkide anca denklenir popülasyon diye düşünmüştür
O değilde kılıçdar daha önce başörtüsü olanlara temizlikci gibiler demişti bence bu daha büyük bi mevzuAllahtan onunda bi yaptırımı olmadı dmi. Şükür etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?