• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedelerim Osmanlı" dedi otobüsteki sevgilileri kameraya çekti

Saygi duyma saygi bekle bu nasil bir celiskidir.Magarana geri don ne demektir arkadasim sorarim.Peygamberi magraya siginan bir ummetiz.bu neyin asagilamasi
Nereden nem kapacağını bilemeyen yurdum insanı.. Sanki peygamberimiz magarada yıllarca ilkel bir yaşam sürmüş sanki ben direk onu hedef göstermişim. Magaradan kastım gelişememiş insan kesimiydi. Ben yazarım, nasıl algıladıgınız ise sizi bağlar. Polemiğe girmeyeceğim.

Nereden nem kapacağını bilemeyen yurdum insanı.. Sanki peygamberimiz magarada yıllarca ilkel bir yaşam sürmüş sanki ben direk onu hedef göstermişim. Magaradan kastım gelişememiş insan kesimiydi. Ben yazarım, nasıl algıladıgınız ise sizi bağlar. Polemiğe girmeyeceğim.
Kafa ayni kafa ben biliyrm canin senin zihniyetindekileri yurdum insaniymus kurban ol o yurdum insanina ilkel yasammis sana bir carsafli sunarim okudugu kitabin sayisini bilmezsin ilkellik diye seni yalar yutar bu dis gorunuse gore yargilamaktir arkadasim ben buna kiziyrm

Kafa ayni kafa ben biliyrm canin senin zihniyetindekileri yurdum insaniymus kurban ol o yurdum insanina ilkel yasammis sana bir carsafli sunarim okudugu kitabin sayisini bilmezsin ilkellik diye seni yalar yutar bu dis gorunuse gore yargilamaktir arkadasim ben buna kiziyrm

Sesli harflerinizi de laikler mi çaldı ne oldu ? Nasıl yazmak o ?

Sesli harflerinizi de laikler mi çaldı ne oldu ? Nasıl yazmak o ?
Birazdan "seriat gelecek"diye nara da atarlar. Birde o şeriatin bir sayfasinda bile yeri olmayan kuranda oldugunu savunurlar. Ki o şeriat sadece emevi siyasetidir.

Birazdan "seriat gelecek"diye nara da atarlar. Birde o şeriatin bir sayfasinda bile yeri olmayan kuranda oldugunu savunurlar. Ki o şeriat sadece emevi siyasetidir.
Sen seriati bir arastir kelime anlamini ondan sonra yaz saf yahu saf kensi lafiyla rezil oluyor.Seriat Allahin hukmudur.Hukum kurandaki hukumlerdir.Farzlar kapişşş
La havlee

Seriat geliyorrrr kacinnnn:skandal:
Donunuza kadar calacak ananizi bacinizi taciz edecek neyiniz var neyiniz yok alacak

Ya sabir Allahim.Yaaa sabir
Hidayet yarabbim hidayet

Provakatör bunlar.. Ciddiye almak bile saçma. Amaç belli
Baydilar artik onlar yazsin biz yazinca onlar hakli onlar yazinca yine onlar hakli
Hadi ordan yaa icimi baydilar yillardir.Tabii eskiden burda kendileri calip soylerdi.Bizler hortlayinca islerine gelmiyor
Hakikaten oyle ben burda bile fetocu bilmemne kollarindan falan olduklarini dusunuyrm.Aradan kaybolanlar oluyor fazla karistormaya calisip Turkiyeye pislik atmaya kadar gidiyo olay.
Dur ordaaa hanim ...

Osmanli'yi geri getirseler onu bile yuzlerine gozlerine bulastirirlar. Osmanli'da herkes inandigi gibi yargilanirdi. Seriat isteyenleri ser'i kanunlarla, medeniyet isteyenleri medeni kanunla yargilayabilecekler mi? Bu adamin istedigi seriattir kesin. Oyle ise tacizin cezasi nedir acaba? Kirk satir mi kirk katir mi?

Getirsinler Osmanlidaki gibi secmeli kanun, ben raziyim valla..Isteyen seriattaki gibi yargilansin, iki kadin bir adam etsin, mirastan hakkini erkek kardesine bagislasin, yeri geldiginde 4'e kadar esini paylassin. Bize ne.. Hirsizsa elini kessinler, zina yaparsa ister recm etsinler ister kirbaclasinlar bu kadinlari.. Kocalarini itaatsizlik ettikleri icin dayak yediklerinde bosayamasinlar. Secme ve secilme haklari olmasin. Kocalarinin iki dudagi arasinda yasayip gitsinler. Ama medeni kanun ile yargilanmak, yasamak isteyen ailelere de hakki iade edilsin. Herkese tercihine gore kanun, Osmanlidaki gibi.. Hodri meydan.

Son düzenleme:
Ölüyorum gülmekten. Valla. Eskiden sinirlenirdim artık sinirlenmiyorum. Fetö' cü demiş provakatör demiş hahahahha yahu Fetö' yü biz senelerdir dilimize doladık, imamın ordusu dedik, kötü bu adam diye bas bas bağırdık, mürit olmayın dedik o zaman naaaaaapıyordunuz bana samimi şekilde bir cevap verin verebilecek misiniz bakalım :))))) Şimdi diyorlar ki PKK kılar Hayır der hahahahayt yahu PKK yı meclise kim soktu davul zurnayla ? E yine sizin parti. Aa ama çok pardon siz kandırılmıştınız. Siz hep kandırılıyorsunuz zaten.

Ölüyorum gülmekten. Valla. Eskiden sinirlenirdim artık sinirlenmiyorum. Fetö' cü demiş provakatör demiş hahahahha yahu Fetö' yü biz senelerdir dilimize doladık, imamın ordusu dedik, kötü bu adam diye bas bas bağırdık, mürit olmayın dedik o zaman naaaaaapıyordunuz bana samimi şekilde bir cevap verin verebilecek misiniz bakalım :))))) Şimdi diyorlar ki PKK kılar Hayır der hahahahayt yahu PKK yı meclise kim soktu davul zurnayla ? E yine sizin parti. Aa ama çok pardon siz kandırılmıştınız. Siz hep kandırılıyorsunuz zaten.
"Kandırıldık.. Bizi önce Allah sonra halkımız affetsin"dediler ya.. Yaradanı bilemeyiz tabi affettimi lakin bu zihniyet "bize müstehaktır padişahım çok yaşa"dedi. Cözüm süreci diye pkk ile masaya oturup pazarlik yapip hendeklerin kazilmasina sebep olan da sanki bizdik. Ee ne diyelim hayırlı müstehaklar olsun.

İzbanda bu rezalete sebep olan amca ve bazıları Osmanlı'nın şeriat devleti olduğunu zannediyor.
Yazık bu insanlara.
Tarihlerini bile doğru dürüst bilmiyorlar,
Genelevlerden ve içki üreten ,satan yerlerden vergi alan bir şeriat devleti olur mu?
Akıl yok,fikir yok,okumak yok,idrak etmek yok.kısaca düşünce yok.
Yazık.

Asıl Bu gibi birkaç görgüsüz cahil sürüsü yüzünden tüm İslâm alemini aynı topa koyup küfreden densiz zihniyet'ten Nefret Geldi..... ! Bi bitin artık bencede Ağzı olan açmış ağzını yok Osmanlının kölesinin torunu yok vergisini bilmeyen bilmem ne azıcık üsluplu olun ya bu kadar belli etmeyin zehrinizi.

Samimi ve içten bir şekilde yazıyorum gerçekten içimden geldi.. ;

Bizim ailede aileyi annem yönetir ama son sözü babam söyler, annemin rızasını almadan hiç bi iş yapmaz aynı şekilde annemde. Vakti zamanında imamhatip öğrencisi olduğum için beni, turkiye de derece yaptığı için kardeşimi ücretsiz dershanelere evlere falan almak istediler üstelik parasal durumumuza göre çok cazip tekliflerdi bunlar. Velhasıl kelam babam kıyameti koparırdı bir daha duymıycam o ne olduğu belirsiz beyin yıkayan mahluklardan uzak durucaksınız derdi bizde tamam derdik tabi. Ben okul bittikten sonra hafiz oldum evlendim bu yaşa geldim çevremde benim gibi yüzlerce arkadaşım var şimdiki adıyla Fetö'den ailesi sayesinde uzak durmuş hayatı kurtulmuş insanlar diyim. Sözün özü herkesi aynı kefeye koymaktan vazgeçin hayretle okuyorum bazı yorumları ordan gerçekten de bu kadar mı cahil görünüyoruz?

Asıl Bu gibi birkaç görgüsüz cahil sürüsü yüzünden tüm İslâm alemini aynı topa koyup küfreden densiz zihniyet'ten Nefret Geldi..... ! Bi bitin artık bencede Ağzı olan açmış ağzını yok Osmanlının kölesinin torunu yok vergisini bilmeyen bilmem ne azıcık üsluplu olun ya bu kadar belli etmeyin zehrinizi.
nedir itirazınız.
genelevlerden o zaman da vergi alınırdı şimdi de alınmaya devam ediliyor.
sorun nedir
yanlış nerededir sözlerimde

nedir itirazınız.
genelevlerden o zaman da vergi alınırdı şimdi de alınmaya devam ediliyor.
sorun nedir
yanlış nerededir sözlerimde

Banane genelevinden bilmem nesinden ya bu zihniyeti yada yönetim sistemi bilmem nesini savunmamı falan mı bekliyosunuz? Hangi millet dört dörtlük ki şu zamanda? O anlatılan yazılan çizilen hükümdarlıklarda bizzat sen yada ben mi yaşadım ki körü körüne savunalım? Benim itirazım bu zihniyete işte. Sen benim dedemin dedesine küfretsen ben nerden biliyim haksız olmadığını? Benide mi dedesinin dedesiyle bir tutucaksın?
Videoyu izlediniz mi bu arada? Konuşan itiraz eden adam videoyu bizzat kendisi çekmiyor farkettiniz dmi? Ordamıydık peki hali durumu mevzuyu yerinde gördük mü? Belkide orda herhangi bir çift uygunsuz hallerde bulundu oladabilir bu zamanda hiç şaşırmam. Ama lütfen artık oranın bir otobüs olduğunu oraya ailelerin çoluk çocuğun bindiğini ve bu durumun rahatsız olunası ihtimal bir durum olduğunu hatırlayalım. Kalkıpta tek taraflı kirletmeyelim zihinlerimizi.

Gerçekten insanımızın neden bu kadar osmanlı olmak istediğini merak etmişimdir.Selçuklu olmayı isteyin Göktürk olmayı isteyin neden Osmanlı ? Osmanlı yüzyıllar boyu güçlü, mağrur ve kazanan taraf olmuştur evet ancak hemen her döneminde günah, kan ve belada onlarla birliktedir. Hem inançlı olup hem de bunca günaha rağmen sırf güçlü diye osmanlıya tapıp,şeriat yanlısı olmak neyin nesi.. Kendisini halktan tamamiyle soyutlamış, halk ile tek bağı vergiler olan saraylıları illa ''Dedelerimiz''diye şahlandırmak nedir.Cumhuriyet ile gelen özgürlük ağırmı geldi benliğinize..''Siz devletin değil devlet sizin kulunuzdur'' anlayışı boşluğamı düşürdü.İlla biat kültürüyle mi yaşamak istiyorsunuz. Biat etmek bizim geçmişimizden gelen lakin bizlerin kabul etmemesi gerken bir şeydir... ve insanların kabul etmediği şey ise kültür olmaktan çıkar...

Banane genelevinden bilmem nesinden ya bu zihniyeti yada yönetim sistemi bilmem nesini savunmamı falan mı bekliyosunuz? Hangi millet dört dörtlük ki şu zamanda? O anlatılan yazılan çizilen hükümdarlıklarda bizzat sen yada ben mi yaşadım ki körü körüne savunalım? Benim itirazım bu zihniyete işte. Sen benim dedemin dedesine küfretsen ben nerden biliyim haksız olmadığını? Benide mi dedesinin dedesiyle bir tutucaksın?
Videoyu izlediniz mi bu arada? Konuşan itiraz eden adam videoyu bizzat kendisi çekmiyor farkettiniz dmi? Ordamıydık peki hali durumu mevzuyu yerinde gördük mü? Belkide orda herhangi bir çift uygunsuz hallerde bulundu oladabilir bu zamanda hiç şaşırmam. Ama lütfen artık oranın bir otobüs olduğunu oraya ailelerin çoluk çocuğun bindiğini ve bu durumun rahatsız olunası ihtimal bir durum olduğunu hatırlayalım. Kalkıpta tek taraflı kirletmeyelim zihinlerimizi.
tamam da bu çiftin sarılmasının Osmanlı torunu olunması ile alakası nedir?
ben de aynen bunu diyorum işte.
siz neden celallendiniz bu kadar?

Back