Hanfendi evet, siz birseyi savundunuz, ben de aksini.. Bu yuzden tartistik zaten. Ayni fikirde olduklarima yazmiyorum gordugunuz gibi, begenip geciyorum.
Herhangi bir cahil yuzunden yargilanmiyorsunuz, herkes bir bireydir. Siz yazdiklariniza gore cevap aliyorsunuz, adamin veya baskasinin yaptiklarina gore degil. Ancak ulkede bugun bu insanlar gibi olan, onlar gibi dusunen insanlar her gecen gun iktidardan aldiklari guc ile cogaliyor, insanlarin ozeline mudahale ediyorlar. Otobuste mini etek giyenleri tekmeleyenler filan, bu gurubun icinden cikiyor. 15 yil once boyle seyler duymazdik, ya da nadir olaylardi. Simdi hergun biryerlerde birileri bunlarin tacizine ugruyor. O yuzden topluca yargi yok, bu hergun cogalan guruba karsi bir tepki var sadece.. Kendinizi onlarin icine katmadiginizi defalarca belirttiniz, size yalanci diyen de cikmadi gordugunuz gibi. Tepkimizi sadece hafiz oldugunuz veya tesetturlu oldugunuz icin ustunuze alinmayin lutfen. Bizim burada cok degerli tesetturlu arkadaslarimiz var, bizimle ayni durusu sergileyen.