Dedelerim Osmanlı" dedi otobüsteki sevgilileri kameraya çekti

Hehe sakallı ya ön yargılıyız ondan yapıyoruz, işimiz gücümüz sakallılarla uğraşmak. Adam apaçık selefi jihadist, fırsatını versen kelleni kesecek bu adamlar, malum bunu benzerleri komşu ülkenin topraklarında eşsinselleri bina tepelerinden aşağı atıyorlar, ama biz çok hoşgörüsüzüz, uzlaşmıyoruz ve baskı uyguluyoruz ; uzlaşma uzlaşılabilecek insanlarla, demokrasi demokrat olan insanlarla olur, tokalaşmak için elini verdiğin anda, diğer eliyle kelleni kesip, ölümünün üzerinden saniye geçmeden karını kızını pazarda seks kölesi diye satacak adamla değil , uygulamalı örnek : Ezidiler- Yezidiler.

Siz daha yumuşak yumuşak yazın, ülkenin ne büyük bir belaya bulaştığının farkında bile değilsiniz. Ve iyi yapmışlar ve hatta az bile yapmışlar.

hahahaha bu üye çok ilginç bir tip yazmadan edemeyeceğim

siyasetten hiç anlamıyor ama hep konularda böyle gram bilgi barındırmayan şeyler yazarken görüyorum birisi dese keşke konu o değil sen buralarda ne yapıyorsun diye.o kadar çok dikkatimi çekti ki artık bu ne yapıyor diye düşünüyorum

nihat doğanı anımsatıyor bana

Bana mı diyorsun :)))

Evla bu sakallı cübbeli tipler etrafa korku saçıyor farkındamısın...
Sen buna dediğin kıyafetleride giydirsen kafasındaki zihniyeti değiştirebilirmisin acaba..

yok yukarıda alıntı yaptığım kişi adını unuttum ona dedim

Takılıyordum sana :) üyeyi gözardı et demişim, ortalık bir güzel bir güzel , sana da öneririm :))) alıntıladığımız şahsını adını bile görmüyorum düşün ama tahmın edıyorum :))

ben göz ardı etmek istemiyorum herkesten bişeyler öğrenirim bilmediğim şeyler okurum diye düşünen bir tipim ama öğrendiğim şeyler pek iç açıcı değil. haksız yere öldürülen insalara iyi olmuş denilebileceğinden tutun da siyasetle ilgili a yeter be den öteye varamayan bir iki kişinin en çok siyaset topiklerinde gezdiği ülkenin selameti için hayır vereceğini açıklayanların kinayeli bir şekilde vatan haini ilan edildiği kendi partileri özgürlükleri sonuna kadar kısarken haklı olan hollanda ya pis faşistler diye bağıran sözde özgürlükçüler olduğu çok şey öğrendim.

Şeriat isteyenleride unutmayalım değilmi..

şeriat isteyenlerin Atatürk'ün kurduğu ülkede ne arıyor ve utanmadan onun verdiği haklarla nasıl oy verecekler bunları soralım o zaman

Sorsak ne olacak verilecek cevap belli değilmi.
Türban serbest kaldıya yeterli değilmi..

Ne öğreneceksin Allahaşkına , ona harcadığın vakti, papağana Türkçe öğretmeye harcasan, belki arada" nasılsın" falan derdi, bazıları gibi, dolaylı yoldan geberin demezdi en azından.

Goz ardi etmisim ama anladim kime yazdigini ahahahaha

Ne öğreneceksin Allahaşkına , ona harcadığın vakti, papağana Türkçe öğretmeye harcasan, belki arada" nasılsın" falan derdi, bazıları gibi, dolaylı yoldan geberin demezdi en azından.

geberin diyenlere aynısını iade etmek lazım
Sorsak ne olacak verilecek cevap belli değilmi.
Türban serbest kaldıya yeterli değilmi..

bir de yol yaptılar hahahah

Hastane kuyruklarınıda unutmayalım:))

bakın şimdi sinirim geldi kim hastane kuyruğu yok diyorsa ağzının ortasına tekme atmak istiyorum.

hastane kuyruğu yerini hastane sırasına bırakt cildiyeden randevu alayım dedim 1 aydan öncesine yer yok.ille fiilen bir kuyruk olmasına gerek yok bildiğiniz sıra var.

Çok ayıp özel hastaneler var gidince kapıda karşılıyorlar,oooo kimler gelmiş diyorlar
Fakirsen özel hastane yok sana,bekle 1ay bakalım ancak sıra gelir..

Çok ayıp özel hastaneler var gidince kapıda karşılıyorlar,oooo kimler gelmiş diyorlar
Fakirsen özel hastane yok sana,bekle 1ay bakalım ancak sıra gelir..

özel hastaneye de gittim eğer iyi bir doktor istiyorsan yine 3 hafta kadar dolu hadi diyelim ortalama bir doktor seçtin bir kan tahlili 120 lira

batsın bu dünya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…