- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- 408
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Terbiyesizlige bak
Burasi izmir misss
Babanin topragi mi acaba soyleyen kadina sorarim
Nerden geldiysen oraya gitmis kustah
Korkmayin bu sakallilardan altindaki salvari cikar dar paca giydir takkeyi cikar jole sur modern oluyor o zaman.osmanlidan korkun tabii ucbucuk atin korkun.kustahlar
Haberdeki carptirmaya bak
Sinirim zipladi
Bana mı diyorsun :)))hahahaha bu üye çok ilginç bir tip yazmadan edemeyeceğim
siyasetten hiç anlamıyor ama hep konularda böyle gram bilgi barındırmayan şeyler yazarken görüyorum birisi dese keşke konu o değil sen buralarda ne yapıyorsun diye.o kadar çok dikkatimi çekti ki artık bu ne yapıyor diye düşünüyorum
nihat doğanı anımsatıyor bana
Bana mı diyorsun :)))
Terbiyesizlige bak
Burasi izmir misss
Babanin topragi mi acaba soyleyen kadina sorarim
Nerden geldiysen oraya gitmis kustah
Korkmayin bu sakallilardan altindaki salvari cikar dar paca giydir takkeyi cikar jole sur modern oluyor o zaman.osmanlidan korkun tabii ucbucuk atin korkun.kustahlar
Haberdeki carptirmaya bak
Sinirim zipladi
Bana mı diyorsun :)))
yok yukarıda alıntı yaptığım kişi adını unuttum ona dedim
Dillerde çıkmış hemen,sana demedi onu evlaya dedi.
Şaka yapıyordum hanım, el emeği göz nuru yazıyorum ben :)
Takılıyordum sana :) üyeyi gözardı et demişim, ortalık bir güzel bir güzel , sana da öneririm :))) alıntıladığımız şahsını adını bile görmüyorum düşün ama tahmın edıyorum :))
ben göz ardı etmek istemiyorum herkesten bişeyler öğrenirim bilmediğim şeyler okurum diye düşünen bir tipim ama öğrendiğim şeyler pek iç açıcı değil. haksız yere öldürülen insalara iyi olmuş denilebileceğinden tutun da siyasetle ilgili a yeter be den öteye varamayan bir iki kişinin en çok siyaset topiklerinde gezdiği ülkenin selameti için hayır vereceğini açıklayanların kinayeli bir şekilde vatan haini ilan edildiği kendi partileri özgürlükleri sonuna kadar kısarken haklı olan hollanda ya pis faşistler diye bağıran sözde özgürlükçüler olduğu çok şey öğrendim.
Şeriat isteyenleride unutmayalım değilmi..
şeriat isteyenlerin Atatürk'ün kurduğu ülkede ne arıyor ve utanmadan onun verdiği haklarla nasıl oy verecekler bunları soralım o zaman
ben göz ardı etmek istemiyorum herkesten bişeyler öğrenirim bilmediğim şeyler okurum diye düşünen bir tipim ama öğrendiğim şeyler pek iç açıcı değil. haksız yere öldürülen insalara iyi olmuş denilebileceğinden tutun da siyasetle ilgili a yeter be den öteye varamayan bir iki kişinin en çok siyaset topiklerinde gezdiği ülkenin selameti için hayır vereceğini açıklayanların kinayeli bir şekilde vatan haini ilan edildiği kendi partileri özgürlükleri sonuna kadar kısarken haklı olan hollanda ya pis faşistler diye bağıran sözde özgürlükçüler olduğu çok şey öğrendim.
Goz ardi etmisim ama anladim kime yazdigini ahahahahahahahaha bu üye çok ilginç bir tip yazmadan edemeyeceğim
siyasetten hiç anlamıyor ama hep konularda böyle gram bilgi barındırmayan şeyler yazarken görüyorum birisi dese keşke konu o değil sen buralarda ne yapıyorsun diye.o kadar çok dikkatimi çekti ki artık bu ne yapıyor diye düşünüyorum
nihat doğanı anımsatıyor bana
Ne öğreneceksin Allahaşkına , ona harcadığın vakti, papağana Türkçe öğretmeye harcasan, belki arada" nasılsın" falan derdi, bazıları gibi, dolaylı yoldan geberin demezdi en azından.
Sorsak ne olacak verilecek cevap belli değilmi.
Türban serbest kaldıya yeterli değilmi..
geberin diyenlere aynısını iade etmek lazım
bir de yol yaptılar hahahah
Hastane kuyruklarınıda unutmayalım:))
bakın şimdi sinirim geldi kim hastane kuyruğu yok diyorsa ağzının ortasına tekme atmak istiyorum.
hastane kuyruğu yerini hastane sırasına bırakt cildiyeden randevu alayım dedim 1 aydan öncesine yer yok.ille fiilen bir kuyruk olmasına gerek yok bildiğiniz sıra var.
Çok ayıp özel hastaneler var gidince kapıda karşılıyorlar,oooo kimler gelmiş diyorlar
Fakirsen özel hastane yok sana,bekle 1ay bakalımancak sıra gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?