- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Dedeleri bu adamı görse kesin evlatlıktan redderdi
Ya bırak ne dedesi olacak. Varsan baksan, bir araştırsan dedeleri kesin ağır vergi yüküne karşı isyan çıkaran halktan biridir. Tarih bilmezler coğrafya bilmezler, sonra "binim didim ısmınlı, bın ısmanlı tırınıyım", gev gev gev..Ne dedeymiş yahu,mantar gibi ürediler artık..
Ya bırak ne dedesi olacak. Varsan baksan, bir araştırsan dedeleri kesin ağır vergi yüküne karşı isyan çıkaran halktan biridir. Tarih bilmezler coğrafya bilmezler, sonra "binim didim ısmınlı, bın ısmanlı tırınıyım", gev gev gev..
meczup heralde
Tamamen dibe vurmadan, su yüzüne çıkış yok bize anlaşıldı. Halbuki gerzek bunlar; vallahi gerzek. Şeriat gelse iki gün yaşayamazlar şu ülkede. Kolu bacağı tam adam kalmaz memlekette; kırbaç yemedik sırt kalmazBEYAZ KURT vay dönmüşsün zehir gibi:) yalnız akpnin dış politikasına teşekkürler, Selefi islam Anadolu'da yayılmaya başlamış, bu adamın sakal ve bıyık bırakma şekli Selefi'leri andırıyor, hiç iyi gözükmüyor önümüz (
Tamamen dibe vurmadan, su yüzüne çıkış yok bize anlaşıldı. Halbuki gerzek bunlar; vallahi gerzek. Şeriat gelse iki gün yaşayamazlar şu ülkede. Kolu bacağı tam adam kalmaz memlekette; kırbaç yemedik sırt kalmazOtur işte temiz temiz laik hukuk devletinde, ne kaşınıyon.. vallahi mal değneği bunlar.
herkesin bir dnası arastırılsa kimbilir hangi milletlerin soyunu tasıyor:) osmanlı torunuyum modası basladı artık napalım yani oyleysen bile bu sana milletin hayatını didikleme onları kameraya cekme hakkımı veriyor bunlar el ele bir cift gorduklerinde kafalarından turlu turlu fesatlıklar geciyor bizimmi icimiz pis bunlarınmı gayet ortada
Saygi duyma saygi bekle bu nasil bir celiskidir.Magarana geri don ne demektir arkadasim sorarim.Peygamberi magraya siginan bir ummetiz.bu neyin asagilamasiBi yok olunda huzur gelsin yahu
1- Osmanlı torunu değilsiniz. Dedeleriniz osmanlı'nın kullarıydı. Bakın altını çiziyorum -kul- ve ne yazık ki soyadınız osmanoğlu değil geçmişle övünen insanlar sadece despotlardır. Çünkü ancak bu şekilde bir kitle yaratabilir, onları güdebilir ve yönlendirebilirsiniz. Politikacıların sizlere ihtiyacı var, aynen devam!
2- Osmanlı torunuyuz diyen kişilerin araplar gibi yaşaması bir kültürü yok etmeye hizmet etmekten başka bir işe yaramaz (ırkçı değilim, bir gerçeği vurguluyorum sadece).
3- İslamiyet inancında sadece allah'a kulluk edilir, yanılıyor muyum? yoksa kutsal kitabınızı da mı okumadınız?
4- Cahilliğinizin peşinden kimse gitmek zorunda değil.
5- Kimseyi kendi doğrularınıza uydurabileceğiniz bir dünya yok. bu dünya olsaydı zaten bu bir insana kulluk etmek olmaz mıydı? sadece soruyorum.
6- Anlayamadığınız şeylerin faturasını başkasına ödetemezsiniz.
7- Bu dünyaya sadece bir kere gelen kişinin istediği gibi nefes almaya hakkı vardır. tanrı rolünü oynuyorsunuz, bu inancınıza göre "şirk" değil midir?
8- Araplar gibi yaşamak istiyorsanız arabistan bunun için harika bir ülke. burası değil!
9- Birisi sizin adınıza, sizin iyiliğiniz için düşündüğünü ve davrandığını beyan ediyorsa oradan kaçın!
10- Ahlak kuralları ahlaksızlar tarafından yazılmıştır. Ahlaklı olmak için bir dizi kurallara ihtiyacınız varsa yanmışsınız!
11- İnsanlara bu biçimde davranmak tacizdir.
12- İnsanlara saygı duymak medeni ahlaktır. bunu bile yapamıyorsanız mağaralarınıza geri dönebilirsiniz.
Dedelerim Osmanlı" dedi otobüsteki sevgilileri kameraya çekti.
Sosyal medyada paylaşılan videoya, yüzlerce tepki içerikli yorum yapıldı.
17.03.2017 08:16 Karakter boyutu :
İzmir’deki otobüste iki gencin videosunu çekerek, sözlü hakaretlerde bulunan kişiye vatandaşlar tepki gösterdi. İki gencin videosunu neden çekildiğinin sorulması üzerine “Rahatsız oluyorum” diyen kişi kendisini, “Dedelerim Osmanlı benim” diyerek savundu. Sosyal medyada paylaşılan videoya, yüzlerce tepki içerikli yorum yapıldı.
http://odatv.com/dedelerim-osmanli-dedi-otobusteki-sevgilileri-kameraya-cekti-1703171200.html
Kamerayi ceken bence adamdan taraf biri degil olay baska gibi gozukuyor olayda adamda iteleniyor orayi kimse gormuyormu osmanli torunuyum demesi mi batiyor herkese ben cozemedim.Izledin mi videoyu ben cozemedim olay neİzinsiz kameraya çekip ne yapacakmış acaba.Hadsiz.
Osmanlı ne alaka.Beyni yanmış .
Kamerayi ceken bence adamdan taraf biri degil olay baska gibi gozukuyor olayda adamda iteleniyor orayi kimse gormuyormu osmanli torunuyum demesi mi batiyor herkese ben cozemedim.Izledin mi videoyu ben cozemedim olay ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?