December90 'nın çeyiz hazırlığı....

canım geceliğine bayıldım markası ve modeli ne acaba güle güle kullan :)

uzun bir aradan sonra merhabalar ,

ben dün çatal bıçak takımı ve blender setimi almış bulunmaktayımmm

çatal bıçak takımını Jumbo düşünüyordum fakat pahalı olunca krc dan almak istedim satış temsilcisi önermedi .emsanı önerdiği için bu takımı aldım

braun almak istiyordum ama ellerinde olmadığı için kablosuz blenderi önermedi ve çabuk deforme olduğu için tefalin rende işlemi yapan blender setini aldım.

Çok şükür listemden iki parça daha çizik atabilirim

decemberiiim... her şeyin mükemmel görünüyor , bir an evvel yeni yuvanda kullanabilmen dileğiyle

decemberiiim... her şeyin mükemmel görünüyor , bir an evvel yeni yuvanda kullanabilmen dileğiyle

Canımm çok teşekkür ederşmmmm amin inşallah hayırlısı ile

Bebiş mi geliyorrrrrr çok sevindim allah kucağını almayı nasip eylesin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah canım

Çok sevindimm yaaaa

Eveeet bebiş geliyor Allahımın izniyle...
Aminnn o güzel , içten dualarına bitaneeem.... evlen de darısı sana olsun inşaAllah kuşum

Eveeet bebiş geliyor Allahımın izniyle...
Aminnn o güzel , içten dualarına bitaneeem.... evlen de darısı sana olsun inşaAllah kuşum

çok sevindimm canım

amin biz bir evlenelim tadalım da ondan sonrasında rabbim ne zaman nasip ederse hayırlısı ile.

Amiiin canım amiiin ,, inşaAllah öyle olur , e ne zaman düğün şimdi , belli mi aşağı yukarı bakayım

Yok canım belli değil sevgilimin borcu bittikten sonra mobilyalara girişeceğiz mobilyaları bitirince ailelerle resmiyete dökeceğiz. tam tarh belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…