- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi december90
-
Herşeyin çok güzel, güle güle kullan canım
Selam kızlarrrr
Öyle çok mutluyum ki yaklaşık 2,5-3 seneden beri yemek takımlarına bakışımda sadece bu takıma bakıp duruyordum ki nihayet kavuştum . Canım annecim bana aldıYemek takımını alınca hediye olarak çay seti fırın kapları ve sos tenceresini aldım
İşte beğendiğim yemek takımı
Eki Görüntüle 1014040 Eki Görüntüle 1014041 Eki Görüntüle 1014042 Eki Görüntüle 1014044 Eki Görüntüle 1014045
Sağol canım Sen alacak mısın peki 2,5 - 3 seneden beri en gözde takımlardan biri ve sonunda kavuştum . bernardonun alternatifleri çok canım almak istersen ödeme kolaylığı yapıyorlar bilgin olsun canım .
Saol canımPasta takımını ben anneme gösterdim instagram 'da hiç beğenmemişti mağazaya gittiğinde direk pasta takımına baktı ve bayıldı nihanım canlı görmelisin öyle güzel ki
Aynen öyle rabbim başımızdan eksik etmesin
tatlım yemek takımımız cok benızyor sen nereden ve ne kadar aldın sakıncası yoksa gule gule kullan canım
Canim ben aldim yemek takimimi bernardo da ki kelebekli modeli royal gentle flora 6 ay falan oldu. Benim bernardo da en begedigim iki takim dan ilki senin aldigindi ikincisi de benim kendi aladigim.yalniz foyatlari bana cok yuksek geliodu o yuzden vicdanim el verip te alamiodum iki senedir. Biliosun bunlar bernardo nun kendi üretimi degil royal bone chine urunleri.ben eminonunde royal bone chine ürünlerini bernardonun yari fiyatından bile daha dusuge satan bir yer buldum.ben alirken bernardo da 2600 olan kelebekli modeli 100 tl ye aldim ben.orda bu senin aldigin model malesef ki yoktu o yuzden bunu alamadim canim ama en cok istedigim ikinci modele çok cok uygun bir fiyata sahip olmus oldum canim. Bende acayip mutlu olmustum yemek takimimi aldığımda senin mutlulugunu paylasiyrm umarim guzel günlerde kullanmak nasip olur:)
1000 tl demek istemistim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amiiiiiiiiiiin canım inşallah
Güzel güzel pasta sunumları yapar paylaşırsın canım görürüz resimlerini inşallah.
Bak şimdi gerçeğini çok merak ettim
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.
canım herşeyin çok güzel tupperware bana görümcem hediye alacakmış liste ver dedi neler önerirsin çeyiz için neler almalıyım
Hayırlı olsun canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Daha güzelleri senin olsun canım
Çok şanslısın ne güzel düşüncesi varmış görümcenin kesinlikle şeker 3'lü pare, antartika , doğrayıcı kçük boy olanı . şu an aklıma gelen bunlar şimdilk ben deli gibi alıyorum canım ya . sürahisine varana kadar aldım
Saol canım amin cümlemizin inşallah . senin çeyiz topiğin var mı bakalım
Hayırlı olsun. Güzel heyecanlar bunlar
Yemek takımınız çok zarif. Arkadaşım almıştı o zaman beğenmiştim. Geçen haftaydı zannedersem beğendiğim pasta takımlarına bakayım diye girdim dükkana çıkamazdım bi türlüYemek takımı alana ya çatal bıçak seti yada 600 liralık başka ürün hediyesi yada indirim gibi bi sürü şey saymıştı görevli beyfendi.
Hayırlı olsun canım çeyizlerin.. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :) çok hoş gerçekten herşeyy
Âmin âmin tatlım inşallah :))sagol canım amin en güzelleri senin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?