December90 'nın çeyiz hazırlığı....

MaşaAllah hepsi çok güzel tatlım güzel günlerde kullan inş

Selam kızçeler, Yen aldıklarımı ekliyim

Ve sırada yine tupperware var Yeşilliklerimi koymak için sera setler ve kuruyemişlerimi koymak için açıkgöz seti aldım

Nihalem Hafta sonu aşkla gezerken çok beğenerek aldım

Limonluğumu annecim almış Bir ürün daha eksildi listemden

Güle güle kullan yeni aldıklarını da canım. Maşallah ne güzel artık doğumgünlerinde çeyize hediye geliyor
Bana hediye bile gelmiyor Yemek takımını da yedek olarak kullanabilirsin canım.

hayırlı olsun çeyizlerin canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bende TUPPERWARE almak istiyorum ama nerden almam gerekiyo bilmiyorum sen nerden aldın acaba internettenmi veya dışada nereler satar bunları bilgi verirsen sevinirim çok teşekkürler şimdiden

Güle güle kullan yeni aldıklarını da canım. Maşallah ne güzel artık doğumgünlerinde çeyize hediye geliyor
Bana hediye bile gelmiyor Yemek takımını da yedek olarak kullanabilirsin canım.

Çok saol canım Yeni gelmeye başladı bir kaç zaman sonra sende hediye yağmuruna tutulursun

Ben bu yemek takımını hiç sevemedim ya :26:

Tesekkur ederim canim cok saol :)

rica ederim canım

Çok saol canım amin , bende komşu kzından alıyordum ama internetten alan çok sanal pazarıydı sanırım sitenin bu bölümünü takip et konu açanlar vardır muhakkak

Selam kızlarrrr

Öyle çok mutluyum ki yaklaşık 2,5-3 seneden beri yemek takımlarına bakışımda sadece bu takıma bakıp duruyordum ki nihayet kavuştum . Canım annecim bana aldı Yemek takımını alınca hediye olarak çay seti fırın kapları ve sos tenceresini aldım

İşte beğendiğim yemek takımı

canım aldıkların cok güzel yemek takımı cok şık güzel günlerde kullan inşallah

canım aldıkların cok güzel yemek takımı cok şık güzel günlerde kullan inşallah

Canım çok sağol teşekkür ederim Valla 2,5-3 belki de daha fazla seneden beri gözüm sadece bu takımı görüyordu ve nihayet kavuştum , Öyle çok mutluyum ki Sürekli sırıtıyorum ya

Yemek takımın çok şık canım maşallah Pasta takımını da dün gördüm sitesinde çok beğenmiştim. Güle güle kullan hepsini.
Yaşasın anneler, bitanecikler

Yemek takımın çok şık canım maşallah Pasta takımını da dün gördüm sitesinde çok beğenmiştim. Güle güle kullan hepsini.
Yaşasın anneler, bitanecikler

Saol canım Pasta takımını ben anneme gösterdim instagram 'da hiç beğenmemişti mağazaya gittiğinde direk pasta takımına baktı ve bayıldı nihanım canlı görmelisin öyle güzel ki

Aynen öyle rabbim başımızdan eksik etmesin

Canim hayirli olsun yemek takimin benimde en begendigim takimi almissin gule gule kullan guzel günlerde:)

Canim hayirli olsun yemek takimin benimde en begendigim takimi almissin gule gule kullan guzel günlerde:)

Sağol canım Sen alacak mısın peki 2,5 - 3 seneden beri en gözde takımlardan biri ve sonunda kavuştum . bernardonun alternatifleri çok canım almak istersen ödeme kolaylığı yapıyorlar bilgin olsun canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…