• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Debbie Macomber okuyucuları buyrun :)

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
$Küçük Mucizeler Dükkanı.jpg $bym.jpg $marti_bahcemde_yeseren_umutlar_tn.jpg $hgf.jpg

Merhaba arkadaşlar.

Bu yazarla bir göz hastanesinin dergisinin arka sayfasında tanıştım. Kitabın kapağı ve konusu beni büyülemişti. Kısa bir süre sonra ilk kitabını aldım. Küçük mucizeler dükkanı... Bu kadar harika bir kitap olamaz. Bayanlar kesinlikle gözdeniz olacak. Çocuk sahibi olamayan insanlardan, evliliği kötü gidip, boşanma haline gelenlere, kendini arayan insanlara dair sıcacık , duygusal , bir o kadar heyecanlı bir kitap. İlk fırsatta okumanızı tavsiye ederim. Bir seri aslında bu 4 kitaptan oluşuyor

1. Küçük Mucizeler Dükkanı

2. Bir Yumak Mutluluk

3. Bahçemde Yeşeren Umutlar

4. Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş

Not: Kitaplarla ilgili yorumlarımızı , sorularımızı buradan paylaşalım, hepberaber tartışalım.

Son düzenleme:
ben 4 kitabı da okudum hepsini de çokk beğendim çok sıcak samimi bir anlatımı var okuayan arkadaşlarda beğenecek diye tahmin ediyorum.

ben 4 kitabı da okudum hepsini de çokk beğendim çok sıcak samimi bir anlatımı var okuayan arkadaşlarda beğenecek diye tahmin ediyorum.

Yeni kitapları da var onları okudunmu ? Gül Limanı Oteli ve Bir Dilekle Başladı Herşey ???

diğer 4 kitabı kısa bir süre içerisinde okumakla birlikte şu anda elimde yeni aldığım Bir Dilekle Başladı her şey kitabı var.önceki karakterler yine kitabın içinde var ama olay başka karakterlerle şekilleniyor.hepsinin dükkanları yine aynı mahallede ve dostlar.yüncü dükkanı pastane falan.daha yeni başladım sayılır.
kitabı alırken eşim diyo ki durup durup niye aynı kitabı alıyoz.hepsinin kapağı birbirine benziyor ya :)):9:

diğer 4 kitabı kısa bir süre içerisinde okumakla birlikte şu anda elimde yeni aldığım Bir Dilekle Başladı her şey kitabı var.önceki karakterler yine kitabın içinde var ama olay başka karakterlerle şekilleniyor.hepsinin dükkanları yine aynı mahallede ve dostlar.yüncü dükkanı pastane falan.daha yeni başladım sayılır.
kitabı alırken eşim diyo ki durup durup niye aynı kitabı alıyoz.hepsinin kapağı birbirine benziyor ya :)):9:

ya ben bu kitaba hala başlayamadım aldım ama başka kitaplar okuyordum . O zaman güzeldir bu da . Hahaha eşin haklı benimkide öle dio :9::9::9:

Hala başlığı görememiş olanlar varsa paylaşımlarınızı yorumlarınızı bekliyoruz

Son kitabıda bitirmiş bulunuyorum , uzun zamandırda yazamadım buraya. Yine sıcacık içimizi ısıtan bir roman yazmış Debbie.
Yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum

Bu yazarın kitaplarını bende en yakın zamanda okumak istiyorum! Hep olumlu yorumlar duydum/okudum!

Bu yazarın kitaplarını bende en yakın zamanda okumak istiyorum! Hep olumlu yorumlar duydum/okudum!

canım gerçekten çok güzeller eğer fantastik şeyler seven biri değilsen, hayatın içinden hikayeleri seviyorsan kesin beğenirsin:34:

bende bu yazarı seviyorum.mucizeler dükkanına dönüş, bir yumak mutluluk kitabını okumadım.

ben daha 3. kitaptayım ama ilk 2 kitabı bir solukta okudum. harika yazıyor.. :124:

En son son kitap ''Bir Dilekle Başladı Herşey '' i okudum , o da diğer hepsi gibi bir harikaydı tavsiye ederim kızlar

Back