• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Debbie Macomber okuyucuları buyrun :)

bende mucizeler dükkanına dönüş kitabını aldım ama biraz okudum bıraktım tekrar başlıyım diyorum ama bir türlü başlayamadım öylece duruyor kitap, diğerlerini almamıştım bunu okuduktan sonra beğenirsem alırım diye düşünmüştüm.

Güzel bir konu olmuş best :)

Bu da yeni çıkan kitabı ve tanıtımı.

$mk.jpg

Shirley, Goodness ve Mercy, meleklerin işlerinin asla bitmeyeceğini bilirler; hele yılın en güzel dönemi olan Noel'de. Yardımcı melekleri Willi'yi de kanatlarının altına alırlar ve New York'ta Times Meydanı'ndaki eğlenceleri izlemek için yola koyulurlar. Will, gece yarısı kalabalığın arasında tek başlarına duran iki yabancıyı fark ettiğinde, bunun yardım eli uzatmak için en uygun zaman olduğuna karar verir.

Lucie Ferrara ve Aren Fairchild, yılbaşı gecesi Times Meydanı'nda kazara olmuş gibi görünen çarpışmalarının ardından tanışırlar. Birbirlerinden hemen hoşlanırlar ve pek çok ortak yönlerinin olduğunu fark ederler. Ama kaderin cilvesi, onları bir araya gelmeleri kadar hızlı bir şekilde ayırır. Lucie ve Aren'in birbirleriyle iletişime geçmeleri mümkün görünmemektedir artık.

Tabi eğer bir mucize gerçekleşmezse...

Eğlenceli ve romantik bu romanda Debbie Macomber, uzun zamandır özlemini çektiğiniz bir aşka tanıklık etmenizi sağlayacak.

"Macomber'ın karakterlerine hayran olmamak olanaksız. Söz konusu özel bir mekan ve asla unutulmayacak karakterler yaratmak olduğunda, kimse Macomber ile boy ölçüşemez."
Bookpage

(dr.com.tr)

Sizleri yazarımızın son üç kitabı ile tanıştırmak istiyorum , bir tanesini arkadaşımız tanıtmıştı teşekkür ederiz:42:

Gül Limanı Oteli

Jo Marie Rose, Sedir Koyuna yeni bir başlangıç yapmak ve biraz olsun huzura kavuşmak için gelir. Kocasının ölümünün acısını atlatmaya çalışan genç kadın, burada bir otel satın alır ve otelin adını değiştirip Gül Limanı Oteli koyar. Buranın yeni başlayacağı hayatı için doğru yer olduğunu hissetmektedir. Ancak otel ve ilk gelen konuklar, Jo Marieye beklediğinden çok daha büyük sürprizler yapacaktır.

$gul-limani-oteli_avatar_orj.jpg

Bir Dilekle Başladı Herşey

Dilekler, içtenlikle istenince gerçekleşen hayallerdir...
Hayata yeniden tutunmak için önünde yirmi dilek duruyordu... Kâğıda döktüğü yirmi hayal...
Acı çekmektense geleceğe umutla bakmasını sağlayacak yirmi ihtimal...
Artık bir sonraki güne güzel duygularla başlamak için hazırdı, çünkü gerçekleştirmesi gereken hayalleri vardı. Çünkü hayat her şeye rağmen yaşamaya değerdi...
Hayatınızda çok isteyip de gerçekleştiremediğiniz şeyler mi var?
O halde hemen kâğıdınızı kaleminizi alın ve dilek listenizi hazırlamaya başlayın...

$bir-dilekle-basladi-her-sey-debbie-macomber.jpg

Yeni Başlangıçlar Mevsimi

Sonlar,
insanı hayata bağlayan
yepyeni başlangıçlardır...

Kimi zaman hayatın karmaşasından başımızı kaldırmak, dertlerimizi geride bırakmak ya da bize zarar veren alışkanlıklarımızdan kurtulmak için bir yol bulmaya çalışırız. Ve bu arayışta en büyük yardımcımız dostlarımız olur; sadece iyi değil kötü günde de yanı başımızda duran ve her sonun bir başlangıca vesile olduğunu hatırlatan can dostlarımız…

Sihirli bir dokunuşa ihtiyaç duyan insanların yaşadıklarını sımsıcak bir dille anlatan bu roman, bizleri umut aşılayan bir dünyanın içine çekiyor.

$175165-Yeni-Baslangiclar-Mevsimi.jpg

mucizeler dükkanına dönüşü alamadım hala
ama yeni başlangıçlar mevsimi ve bir dilekle başladı herşeyi çoktan aldım:34:
bağlantılı oldukları için sırayla okuyayım diyorum diğer kitaplarını da alıcam inşallah:27:

mucizeler dükkanına dönüşü alamadım hala
ama yeni başlangıçlar mevsimi ve bir dilekle başladı herşeyi çoktan aldım:34:
bağlantılı oldukları için sırayla okuyayım diyorum diğer kitaplarını da alıcam inşallah:27:

harikalar değil mi ??? esencan mucizeler dükkanına dönüşüde yakın zamanda almalısın bence :34:
ben şuan yeni başlangıçlar mevsimini okuyorum

harikalar değil mi ??? esencan mucizeler dükkanına dönüşüde yakın zamanda almalısın bence :34:
ben şuan yeni başlangıçlar mevsimini okuyorum

evet süperler gerçekten
hemen alıcam canım onu da seriyi tamamlamış olucam:1:
o iki kitabını da tesadüfen kitap yurdundan görüp almıştım:34:

evet süperler gerçekten
hemen alıcam canım onu da seriyi tamamlamış olucam:1:
o iki kitabını da tesadüfen kitap yurdundan görüp almıştım:34:

kitap yurdundan almak çok büyük akıllılık gerçekten acayip uyguna geliyor
bende oradan almaya çalışıyorum kitaplarımı...
okuduktan sonra yorumlaşalım buradan :8:

Kitapları gerçekten güzel İyi ki Geldin kitabını çok sevdim. Küçük mucizeler dükkanı ile bir yumak mutluluk kitabını okudum. Diğerlerini almak fırsat olmadı. Gül limanı Oteli kitabı da var ama diğerlerini daha çok destekliyorum diyebilirim... Ama okunması gereken kitaplar.

Debbie'nin tüm kitaplarını keyif alarak okudum. insanı sıkmayan, sürükleyici bir tarzı var. kitaplarını okudukça örgü örme hevesi oluştu bende. tavsiye ederim herkese.

Back