senin keyifler nasıl canım
şimdilik iyi bacım ,nasıl diyeyim tuhafım biraz... çok gazım var.inanamıyorum hala bebiş taşıdığıma.kalp atışını duymadan da inanamıycam galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin keyifler nasıl canım
2 sene önce 50 bin liraya aldığım marketimi 30 bin liraya satacağım kalanınada banka kredimi kapatmaya çalışacağız
ömrümüzü yediler eşimede kıyıpta bağıramıyorum benden daha perişan
ne yapalım allah ım sağlık versin yine çıkarız düzlüğe
Allah böyle aileyi düşmanıma bile vermesin
inan düşmanım adına çok üzülürüm
şimdilik iyi bacım ,nasıl diyeyim tuhafım biraz... çok gazım var.inanamıyorum hala bebiş taşıdığıma.kalp atışını duymadan da inanamıycam galiba
anasına tutunuyor canım benim yaopuyorumnanaktan
senin ki geç döllenmedir inan
sıkma hiç canını değerlerin katlana katlana gidecek inşaallahkaydirigubbakcemile5
sen dikkat et bütün hareketlerine yormamaya çalış kendini
okuldaki canavarlarda üzmesinler seniklava:
kıyamam kuzucum,ne zaman oldu bu olay,kayınpederin eşinin adına mı imza atmış kuzucum
ben daha bekarken oğlunun adına bilmediği bi yazıya toplantıda vekil olarak imza atmış(ev için kooparatif toplantısında ev için)o evi ben yokkende satmışlar o parayla otopark almışlardı ev bu arada eşimindi şimdi ne otoparktan hak veriyorlar nede borca karışıyorlar
canım toptancılarım geliyo arada ödeme yapıyorum geç yazıyorum kusura bakma
2 hafta önce öğrendim bu satış ve alış olaylarında nişanlıydık ama imzadan haberimiz yoktu 3 binliralık çevre düzenlemesi olmuş 22 binlira
dur sayfa sayımızı 500 yapalım kaçma sakın
sen şimdi yemeğe başlarsın
kıssss bulantıların varmı
yemek yapabiliyo musun
madem ödemeyeceklermiş keşke vaktinde söyleselermiş size 3 bini...ayıp ya.hiç kabullenmiyorlar öyle miklava:
yok gülüm daha bulantım....yemek yapabiliyorum ama şimdi eşim ısmarlayacakmış dışarda...yemek fişleri ile..kuzucum kaçmak zorundayım ama yarın gireceğim inş....işleri topladım sayılır...senin için çok dua edeceğim kuzucum:1hug:
ben geliyorum kuzucum ama siz olmuyorsunuz...kaçak göçek girebiliyorum ...kontrole ben daha gitmedim gülüm bu cumartesi gitmeye karar verdim...o zamana azcık görülür hale gelir dimi..sat 28 ekimdi benim...
11 haftayı atlatmışsın kuzucum...maşşallah anneciğimize
bende özledim canım sizleri
bende anlamadım canım ya herkes kayboldu
ılgına daha çok kızıyorum sevindircek mi üzcek mi belli değil
anacım yaz 2 saniyede ya sonra yine kapat aaaaaaaaaaaaaklava:
diğerleri tam sopalık klava:hiç ortalarda yoklar
ben bi şey kullanmadım daha canım şişenin bandı bile açılmadı daha
bebek düşünmüyoruz şimdilik canım
kaynanamlar yüzünden hiç beklemediğimiz bi borç çıktı karşımıza onu halletmeden çocuk bize hayallmaz: