- 9 Temmuz 2009
- 2.005
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suozdek hasta oldunmu
merhaba. hamilelik belirtileri hiç olmayabiliyor bazen. ben pkoluyum test değerlerim tedavi olmam gerektiğini söylüyordu ama ben doğal yoldan hamile kaldım. günüm geçmişti ben zaten doğum kontrol hapını bırakınca 3 ayda bir adet görüyorum düzenim şaştı gene dedim. söktürücü kullanıcaktım ama bir arkadaşım soktu aklıma nolur nolmaz bir bak diye. 7 testten sonra inandım sonunda:CüvCüv: bende hamilelik belirtileri hiç olmadı hatta uyku dışında bulantı baş dönmesi filan da yaşamadım. 15 günüm kaldı doğuma inşallah rabbim tüm isteyenlere versin...
bu arada ben soğan kürü ve incir kürü yaptım 4-5 ay boyunca tavsiye ederi. doktorum işe yarayacağına inanmıyorum ama zararı olmaz demişti. kaybedecek bişi yok yani
ela09 Allah kolay ve sorunsuz doğum nasip etsin bebeğini sağsalim kucağına al işallah canım.. :ecrin_bebek: belirtisizde olabiliyo ama bende ne adet belirtisi var ne de hamilelik hiç bişe yok yani arada bi kasığım ağrıyo hemen geçiyo o kadar :)) ben pek ümitli değilim adetim gelmedi ama psikolojik olarak gecikti biliyorum her ay aynı ümitler..neyse hayırlısı olsun..
benimde öyle olmuştu daha önce yazmıştım sana canım,ne kasık ağrısı ne gögüslerde şişme acıma,ne akıntı döküntü söküntü,hiç bir şekilde gebeliğe ya da adete dair bir belirti yoktu,hatta regl tarihinden bir gün öncesinde lekelenmem olur o bile gelmişti ama devamı gelmeyince çıkmaz ama yinede yapayım bir test dedim öylelikle öğrendim,3 defa idrar testi 2 defa kan tahlili yaptırdım anca ikna oldum hamile olduğuma :roflol: doktora gittiğimde bile hala şüpeyle yattım ultrasonun altına,umarım hamilesindir
benimde öyle olmuştu daha önce yazmıştım sana canım,ne kasık ağrısı ne gögüslerde şişme acıma,ne akıntı döküntü söküntü,hiç bir şekilde gebeliğe ya da adete dair bir belirti yoktu,hatta regl tarihinden bir gün öncesinde lekelenmem olur o bile gelmişti ama devamı gelmeyince çıkmaz ama yinede yapayım bir test dedim öylelikle öğrendim,3 defa idrar testi 2 defa kan tahlili yaptırdım anca ikna oldum hamile olduğuma :roflol: doktora gittiğimde bile hala şüpeyle yattım ultrasonun altına,umarım hamilesindir
ay canımm bu harika bi haber hayırlı uğurlu olsun işallah çok sevindim :1hug: belirtilerin nelerdi canım ne zaman öğrendin hamile olduğunu?
ay canım eksik yazdım diye aynı şeyi iki kere yollamışım kusura bakma
:roflol:
cnm sen bugün adet oldunmu 3.gün bugün sanırım senin inşallah hamilesindir:Saruboceq:
cnm sen bugün adet oldunmu 3.gün bugün sanırım senin inşallah hamilesindir:Saruboceq:
kızlaaaaaar bende hamileyimmmmmm:)
o lekenlenme herkesde olmuyormuş canım,hemen hemen benimle aynı dönemlerde hamile kalan 4 arkadaşım böyle birşey yaşamadı.her reglden bir gün öncesinde mutlaka gelir benim lekelenmem ertesi günde regl olurum.bu alışkanlığı bozmak istemedi herhalde vücudum.regl günü temizdim reglin 2.günü lekenme devam etti 3 gün kadar.doktor yerleşme kanaması olduğunu bazı kişilerde olabildiğini söyledi.illaki herkesde olacak diye bişey yokmuş yani.ben reglin 2.günü yapmıştım testi pozitif çıkmıştı ama bazılarında 10 güne kadar bile sonuç vermeyebiliyormuş.istersen bi dene belki çıkar, çıkmazsada yılmak yok regl olmadığın sürece ara ara yaparsın opuyorumnanaktan