Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben köyde oturuyorum buraya gelemez ilçeye 1 saat ile 2 saat uzaklıkta mafoldumben
evet canım teyzeee oluyorsunnn,sen demiştin benim içime doğuyor sen hamilesin diye ama kız senin hisselerin ne kadar kuvvetliymiş öyle ben bile hissetmedim :roflol:
hee aklıma gelmişken kıslaar 2. hamiş kim olcak sizceCADIARZU
aaaaa ölemi dedi:1shok: cngcm şekerim sence ben ne durumdayım bendede bişiler görüyonmu:teytey:
canım yaa hala inanamıyorummm bende inan çok mutlu olsum hatta sabah aklama geldim dur bi bakim dedim derinim ne durum bi bakdım hamişşş ayy çok güzel bi hafta olacak inş bu hafta çok güzel başladık çünkü:lepi:
hee aklıma gelmişken kıslaar 2. hamiş kim olcak sizceCADIARZU
bennucum sende hoş geldik özlemişik seni kıssss
sen benn isteyen herkes inş canımcımm
valla ben hala inanamıyorum,şaka gibi bişey,hatta sabah bi daha idrar testi yaptım emin olayım diye :roflol: biliyorsun hiç beklemiyordum bu ay,sende iyi his varmış bacım artık bu topiğin medyumu sen olursun benden söylemesi seni rahat bırakmazlar :roflol:
valla ben hala inanamıyorum,şaka gibi bişey,hatta sabah bi daha idrar testi yaptım emin olayım diye :roflol: biliyorsun hiç beklemiyordum bu ay,sende iyi his varmış bacım artık bu topiğin medyumu sen olursun benden söylemesi seni rahat bırakmazlar :roflol:
durr kıss havaya gircemmm bakk :dance::dance: yok bacım yaa öle bişey ben hep kendimi amile hissediyom ama olmuyo:)) hatta dün eşime diyom bak ben bu ay hamileyimm diyee:))) inş öledir ama sanırım kendimi kandırıyom bende öle diyerek ama bu ovolosyon testini kullancam ama eşimin bilmemesi lazım izin vermez ünkü kzııyo benim böle yapmama
derinim yaa sen ne zamandır istiyorduk bak ben çok ümitlendim şimdi senden inş bende denicem bu ovolasyon testini peki o test pozitif gösterdikden sonramı çalışdınız hep ondan öncede varmıydı çalışmalar
kıs net cevaplar ver bak derini bilmişin ben nezaman hamiş olurum yada şöle diyim eşim askere gitmeden hamiş olcammı bana olamıcam gibi gelıyo mafoldumben
ben ovülasyon testini aldım ama kafama takmak istemediğim için kullanmadım bir süre,sonra hadi para verdik o kadar zebil olmasın hesabına akıntı gördüğüm zaman başladım yapmaya,zevkli bişey ovülasyona yaklaştıça silik çizgi beliriyor,en azında ov.testinde çift çizgi görmekde güzel geliyor insana,biz adet bitiminden başlayıp ov.testinde çift çizgi gördüğümüz günde dahil hergün :kedi: ama normalde çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün birlikte olman gerekiyormuş
niye beklemıyodun kızz azmı çalıştınkaydirigubbakcemile
niye eşin izin vermez kıss:mymeka:
sıfır belirti vardı çünkü gülüm,birde ki en önemlisi bu 2 doktor tarafından verilmiş kısır raporum ve korunmasız geçen 2.ayımızdı
durr kıss havaya gircemmm bakk :dance::dance: yok bacım yaa öle bişey ben hep kendimi amile hissediyom ama olmuyo:)) hatta dün eşime diyom bak ben bu ay hamileyimm diyee:))) inş öledir ama sanırım kendimi kandırıyom bende öle diyerek ama bu ovolosyon testini kullancam ama eşimin bilmemesi lazım izin vermez ünkü kzııyo benim böle yapmama