Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. canım yaaa çok dua et ee annenlere kayınvaldenlere demedinizmi hee bide eşin ne durumda :1shok:
hepiciğine duyurduk birde çok yakın arkadaşlarımıza,eşim şoku atlattı şimdi etrafımda dolaşma moduna girdi :jeyyar:
hoşgeldin azize
hoşgeldin canım,umarım hayırlı bi sonuç alırsın :Saruboceq:
hoşbulduk tatlım sağolyerimseniben
ayy ne güsel yaaa ee nasıl dediniz ne tepki verdiler çok merak ettim ama istemezsen anlatmayabilirsin
herkezi aradığımda telefonu açar açmaz anneanne oluyorsun babaanne oluyorsun,dede oluyorsun,dayı,amca oluyorsun diye kimi aradıysam ona göre seslendim karşıya bağıra bağıra :lepi:
herkes bi şok geçirdi mutlaka sonra dalga geçiyorsun dediler hepside,5 dk ikna çalışması sürdü ikna olunca 2 dk sessizlik sonra kimisi bağırdı çığırdı kimisi ağlamaya başladı
herkesin tepkisi farklıydı,annemin tepkisi özellikle çok farklıydı,10 dakika konuşamadık ağlama krizinden çıkamadı canım annem benim :1hug:
bu arada MAŞŞALLAH nazar deymesin
derinlerdesinn tebrik ederim canım çok sevindim sabahten beri bende takip ediyordum allahım inş tamamına erdirsin...
bende dün olmam gerkiyordu ama olmadım testtede silik çizgi çıktı iş bende hamileyimdir...
amin canım darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:
kanda baktır gülüm kesin çıkar,inşallah bebişin seninledir :1hug:
kızlar merhaba bende 10 gün adet gecikmeis oldu ama sadece akıntım var belirtim yok yarın bi test alıcam bu testi illla aç karnınamı yapmak lazım yoksa onuç çıkmazmı
sabah açken ilk idrarınla yaparsan daha iyi olur cnm ..iyi şanslar umarım bebek vardır
teşekkür ederim inşaalah vardır ama hiç umudum yok kesin yok yarın alıp salı sabahı deneyeyim
günyyydddıııııııııınnnnnn fıstıklarr a.s.