çok iyi yerler yüzde elli ama 1.500 başlıyo ben araştırma arefesindeyim hala
ya bilmiyorum ki kesin değil elbette tutanda var tutmayanda
acaba sig:çok üzgünümrta geçiyomu,pahalıymış be gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi yerler yüzde elli ama 1.500 başlıyo ben araştırma arefesindeyim hala
ya bilmiyorum ki kesin değil elbette tutanda var tutmayanda
benim eşimde hayatta götürmez erkek doktora biyere gittiğimizde onereyi gösterirse oraya otururum ben öle :mymeka: geneldede duvara bakan tarafta
benim eşimde hayatta götürmez erkek doktora biyere gittiğimizde onereyi gösterirse oraya otururum ben öle :mymeka: geneldede duvara bakan tarafta
sierim geçmiş olsun canım en azından için rahatladı.ertelemek yerine tedaviye başlamanız daha doğru.en kısa zamanda hamiş haberini alırız inşaallah canım olaya dr da el attı tamamdır artık:lepi:
acaba sig:çok üzgünümrta geçiyomu,pahalıymış be gülüm
bizimkiside başlarda öyle demişti ama bi sinirlendim ağzıma geleni söyledim biz oturup kahvemi içicez yahuklava:
yanlış anlamayın kızlarda ben bayan dr hoşlanmıyorum birçok dr la çalıştım ama başarı konusunda erkeklerin eline su dökemiyorlar özür dilerim bayanlardan aralarında muhakkak başarılı olanlar vardır ama ben denk gelmedim.
bizimkiside başlarda öyle demişti ama bi sinirlendim ağzıma geleni söyledim biz oturup kahvemi içicez yahuklava:
yanlış anlamayın kızlarda ben bayan dr hoşlanmıyorum birçok dr la çalıştım ama başarı konusunda erkeklerin eline su dökemiyorlar özür dilerim bayanlardan aralarında muhakkak başarılı olanlar vardır ama ben denk gelmedim.
eeeeee bilmemki bizde öyle değildir gülüm ya ne bilim biz trakyalıyız erkeklerimiz sıkmaz rahatızdır çevrem böyle komple de o acıdan tuhaf geldi bana
Canım evet düzenleyici anlamda bi hormon ilacı..dr umda ilacı sadece adet döngüsünü normal hale getirip ondan sonra bişeyler yapmayı öngörüyo..canım benim hiç düzensizliğim olmadı şimdiye kadar..ilk defa böle bişey oldu..ama dr da bizde bekleme yapmayalım artık diyoruz..
Canım sanırım sende aşılama yaptıracaksın şimdiden hayırlısı olsun..
benim bulduğum en ucuz fiyat 800 daha ucuzuda var 500 600 ama devlette sanırım cnm.evet çok pahalı ya
sana katılıyorum cnm bende hep erkek tercih ettim en az 6. 7 dr gitmişimdir sadece 2 si bayandı kalanı erkek ve bence erkek daha anlayışlı
Ahaa işte gittiği yerde duvar manzarasına bakan bi garip daha..benimkide böle yaaa..hep oturcağım yeri kendi seçiyo..ama allahtan dr a bişey demiyoo..gerçi dicek bi durumda kalmadı ben kaşar oldum artık 1 senedir :roflol: bakmayan kalmadı kiiii..o da kabullendi artık..ulen biz karıyı herşeyden sakınırken bizimkini bütün ankara gördü diyoo..:roflol: kahroluyo ama yapcek bişey yoookkkkk ohhh canıma değsinnn
ne yapıyo sanki...alcak spermi koycak yumurtaya....insafsızlar:umursamaz:
Ahaa işte gittiği yerde duvar manzarasına bakan bi garip daha..benimkide böle yaaa..hep oturcağım yeri kendi seçiyo..ama allahtan dr a bişey demiyoo..gerçi dicek bi durumda kalmadı ben kaşar oldum artık 1 senedir :roflol: bakmayan kalmadı kiiii..o da kabullendi artık..ulen biz karıyı herşeyden sakınırken bizimkini bütün ankara gördü diyoo..:roflol: kahroluyo ama yapcek bişey yoookkkkk ohhh canıma değsinnn
ben de çektim bayan doktordan....olmayan kisti nasıl gördü,neresinden uydurduysaklava:
adama günde kaç kadın geliyo,beni naapsın:roflol:
bencede erkek doktor daha iyi oluyor,daha anlayışlı oluyorlar,bayan doktora bişeyden çekindiğini söylesen hemen fırçalıyor ammada nazlısın bizde geçtik bu yolardan bişey yok diye Çok üzgünüm çoook