saolun fıstıklar bi ara sizleride görürüz inş
benim kociş çok fena hayatta izin vermez:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun fıstıklar bi ara sizleride görürüz inş
Anam oku oku bitmiyo yazdıklarınız en iyisi geleyim aranıza..ee nasılsınız arkadaşlar..ben dr a gittim.klasik vajinal usg ile baktı..ve yumurta tam olarak büyüyemediği zaman çatlayamadığı için böle regl şeklinde gelebiliyomuş..normalde böle regl düzensizlikleri senede bir olabilir dedi am senin önceki hikayene göre bunu böyle ele almayalım dedi..ve cyclo progynova yazdı onu kullanıp bitince zaten regl olacaksın yine 2.günü gel dedi..ve sanırım artık yardımcı yöntemlerden faydalanıcaz..yani yumurta takibi önce sanırım sonra duruma göre bişeyler yapılabilir bakalım..durum bu kızlar..yani hani 3 ay kendimiz denicektik yaa şimdi bekleme yapmıcaz galiba..işte böleeee..:1closedeyes:
Anam oku oku bitmiyo yazdıklarınız en iyisi geleyim aranıza..ee nasılsınız arkadaşlar..ben dr a gittim.klasik vajinal usg ile baktı..ve yumurta tam olarak büyüyemediği zaman çatlayamadığı için böle regl şeklinde gelebiliyomuş..normalde böle regl düzensizlikleri senede bir olabilir dedi am senin önceki hikayene göre bunu böyle ele almayalım dedi..ve cyclo progynova yazdı onu kullanıp bitince zaten regl olacaksın yine 2.günü gel dedi..ve sanırım artık yardımcı yöntemlerden faydalanıcaz..yani yumurta takibi önce sanırım sonra duruma göre bişeyler yapılabilir bakalım..durum bu kızlar..yani hani 3 ay kendimiz denicektik yaa şimdi bekleme yapmıcaz galiba..işte böleeee..:1closedeyes:
eşim gelsin konuşucam canım önemli olan şuan onun psikolojisi üstüne gidiyo gibi olmayayım sonra ne dersiniz
gazilim düğün resminden bi tane koysak ne olur ki acepCADIARZU
kovalarlar mı bizi şayet öyle olursa yatak odasına kaçalım orda sakinleşirler:roflol:
aşılamada doktor elini mi sokuyo oraya:1shok:
aşılamada doktor elini mi sokuyo oraya:1shok:
eşim gelsin konuşucam canım önemli olan şuan onun psikolojisi üstüne gidiyo gibi olmayayım sonra ne dersiniz
bilmiyom ama elini sokmasa bile illaki bişey sokuyordur,giriş adresi orası yapcak bişey yok :roflol:
sakinleşmez canım benimki 1 ay,hayır sakinleşmesin bana ne de yumurtlamayı kaçırırım
erkek kadın doğumcuya gittim diye 1 hafta bi ton laf işittim:mymeka:
canım aşılamada elini sokuyo ama senin yumurtana iğneyle spermi bırakıp çekiyo bende kasıma yaptırıcam inş aşılama
:1shok:yok daha neler gıı ay çok kıskançmış seninki dr ayrımı bile yapiii anam
hayırlısı be toprağım...bekleme yapmadan yola devam..yumurta takibi nasıl oluyo:sm_confused:
aaaa, o zaman direk dölleniyo..
neden uğraşıyoz ki bu kadar
tutmama ihtimali ne:sm_confused:
:1shok:yok daha neler gıı ay çok kıskançmış seninki dr ayrımı bile yapiii anam
saol hemşommm..
Evet bekleme olmucak artık..bende tam bilmiyom da sanırım adetten sonraki günler gidip geliyon dr a o da ultrasonla yumurtalara filan bakıyo durumlarına..ona göre sanırım yöntemlerden faydalanılıyo..bildiğim ve tahminlerim bu yönde canım..
kıss :mymeka:işine gelince kıskanıyo
sakinleşmez canım benimki 1 ay,hayır sakinleşmesin bana ne de yumurtlamayı kaçırırım
erkek kadın doğumcuya gittim diye 1 hafta bi ton laf işittim:mymeka:
meb cnm o cyclo progynova bende kullandıydım adet görmüştüm bırakınca düzenleyici gibi bişey ama sorun varsa derinine inin bence mesela bende işe yaramadı yine düzensiz çünkü bende tiroid çıktı.umarım düzelirsin cnmvereliniortak