Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm ne desin ben daha önce albümde yapıp koymuştum buraya alışkın bide siz bakın değiştircem zate
anam hemen herkese a.s.gönderiyom bende o terazi ne diyom:uhm:sınır yoktur inşaallah:teytey:
maşşallah hem güzel şem şekerrr
geldim iki gözüm geldim ne hemen çıkarıyon oklavayı,bayrak törenindeydik onadamı gitmeyelim :mymeka:
geldim iki gözüm geldim ne hemen çıkarıyon oklavayı,bayrak törenindeydik onadamı gitmeyelim :mymeka:
şekerim inş. dünürünede yapmayı unutmazsınklava:
hiç unuturmuyum dünür hepinize geldikaydirigubbakcemile5
yüzüm zayıf canım kalçam ve göbek da kilom varçooook güzelsin kilonda hiç belli olmuyo canımopuyorumnanaktan
başta benimkide öyleydide marttan beri kklıyım herif izin verdi sonundademesin zati,benimki der:mymeka:
yaa nerden baktınız resime ben bulamadın
tamam kızma bacum törene başımız kıldan ince hocam:lepi:
tm tm gördümkiiii kıs çok güselmişin maşşallah
çok güzel bütün resimleryerimseniben
gazilim düğün resminden bi tane koysak ne olur ki acepCADIARZU
kovalarlar mı bizi şayet öyle olursa yatak odasına kaçalım orda sakinleşirler:roflol:
Anam oku oku bitmiyo yazdıklarınız en iyisi geleyim aranıza..ee nasılsınız arkadaşlar..ben dr a gittim.klasik vajinal usg ile baktı..ve yumurta tam olarak büyüyemediği zaman çatlayamadığı için böle regl şeklinde gelebiliyomuş..normalde böle regl düzensizlikleri senede bir olabilir dedi am senin önceki hikayene göre bunu böyle ele almayalım dedi..ve cyclo progynova yazdı onu kullanıp bitince zaten regl olacaksın yine 2.günü gel dedi..ve sanırım artık yardımcı yöntemlerden faydalanıcaz..yani yumurta takibi önce sanırım sonra duruma göre bişeyler yapılabilir bakalım..durum bu kızlar..yani hani 3 ay kendimiz denicektik yaa şimdi bekleme yapmıcaz galiba..işte böleeee..:1closedeyes:
kafan yattımı şu preesed olayına fıstık???
ben arkadaşımı ikna edemedim onu kullanmayan,ööö vıcık vıcık kullanmam ben onu aşıla yaptırcam ben dedi.iyi dedim doktorun eli odun gibi daha tatlı gelir git yaptır :roflol:
kafan yattımı şu preesed olayına fıstık???
ben arkadaşımı ikna edemedim onu kullanmayan,ööö vıcık vıcık kullanmam ben onu aşıla yaptırcam ben dedi.iyi dedim doktorun eli odun gibi daha tatlı gelir git yaptır :roflol: