Ben daha önce yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün kan verdiğimde 174 çıkmıştı hcg ama yanılttığı da çok olmuş en iyisi kan verinKizlar days doctor erken gebelik testi kullanip dogru sonuc alan var mi aranizda az once yapim sonucu koyacagim ama markadan dolayi kafam cok karisti bosuna mi umutlandim acaba
Bunu yasayan cok kisi var okuduklarima gore benim durumum da ayni suan silik cikti ama belliki yanlis cikardiGeçtiğimiz ay şüphelenip yaptım silik çıkardı ama hamile değilmişim. Şimdi yeniden şüphem var yaptım yine silik çıktı bulunduğum yerde alacağım başka marka testte yok emin olamiyorum asla
Insallah benimki de yaniltmamistir basta cok sevindim markayi arastirinca cok uzuldum cogu kisiyi yaniltmisBen daha önce yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün kan verdiğimde 174 çıkmıştı hcg ama yanılttığı da çok olmuş en iyisi kan verin
Uzulmekten korkuyorumİnşallahhemen kan verin sonucunu da paylaşın bizimle
Bence var gibi. Emin olmak icin kan verin. Hayırlı olsunKizlar days doctor erken gebelik testi kullanip dogru sonuc alan var mi aranizda az once yapim sonucu koyacagim ama markadan dolayi kafam cok karisti bosuna mi umutlandim acaba
Tesekkur ederim days doctor yaniltici bir testmis o sebepten umutlanamadim pekBence var gibi. Emin olmak icin kan verin. Hayırlı olsun
Umarım bizi yanıltır çünkü gebelik belirtilerin var bir aksilik olmazsa yarın kan testi vereceğim ben sizde verin bence bizi de haberdar edinBunu yasayan cok kisi var okuduklarima gore benim durumum da ayni suan silik cikti ama belliki yanlis cikardi
Siz de oyle haber bekliyorumUmarım bizi yanıltır çünkü gebelik belirtilerin var bir aksilik olmazsa yarın kan testi vereceğim ben sizde verin bence bizi de haberdar edin
Testten bişey anlamadım açıkçası ama bende bu marka ile test yaptım pozitif göründü kandada pozitif çıktı beni yanilmadi açıkçasıKizlar days doctor erken gebelik testi kullanip dogru sonuc alan var mi aranizda az once yapim sonucu koyacagim ama markadan dolayi kafam cok karisti bosuna mi umutlandim acaba
Gorunmuyor sanirim ucunde de ikinci cizfi var silik de olsa yaptigim an olustu ama bu marka icin geneli olumsuz yorumlar yapmisTestten bişey anlamadım açıkçası ama bende bu marka ile test yaptım pozitif göründü kandada pozitif çıktı beni yanilmadi açıkçası
Evet o hayal.kirikligi da biseye benzemiyorBenide yanılttı o test. Çok güvenli değil en güvenilir kan.. hatta ben artık hiç bir erken gebelik testlerine güvenmiyorum bu ay çok hayal kırıklığı yaşadım
Canim ben yeni bi erken gebelik testi yaptim zar zor da olsa bi cizgi var sanki ya da bana oyle geliyor anlayamadim pekUmarım bizi yanıltır çünkü gebelik belirtilerin var bir aksilik olmazsa yarın kan testi vereceğim ben sizde verin bence bizi de haberdar edin
Valla canım bana aynı kazığı ikinci kere attı bugün kan vermiştim negatif çıktı bence sende kan testi ver garanti olsunCanim ben yeni bi erken gebelik testi yaptim zar zor da olsa bi cizgi var sanki ya da bana oyle geliyor anlayamadim pek
Gunum gecerse eger vericem insallah canim daha 7 gun var ben dayanamadim da acele ettim , rabbim bir dahaki aya mutlu haberler almayi nasip etsin canimValla canım bana aynı kazığı ikinci kere attı bugün kan vermiştim negatif çıktı bence sende kan testi ver garanti olsun
Daha erken zaten senin için ben ilk gebeliğimde iki gün kala pozitif görmüştüm kan vermiştim çıkmıştı ama bu sefer istediğim için beynin sıfırlandı hep bir merak ama işin özü rahatlama rahat ol acele etme reglin geçmesini bekle dediğin gibi inşallah olumlu bir sonuç alırsın canımGunum gecerse eger vericem insallah canim daha 7 gun var ben dayanamadim da acele ettim , rabbim bir dahaki aya mutlu haberler almayi nasip etsin canim
Ben de ikinci gebeligi istiyorum garip bi sekilde bu sefer daha aceleciyim kendime de kiziyorum kendi kendini kandirma diyorum sen de canini sikma vaktini bekliyorDaha erken zaten senin için ben ilk gebeliğimde iki gün kala pozitif görmüştüm kan vermiştim çıkmıştı ama bu sefer istediğim için beynin sıfırlandı hep bir merak ama işin özü rahatlama rahat ol acele etme reglin geçmesini bekle dediğin gibi inşallah olumlu bir sonuç alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?