• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick gebelik testinden memnun musunuz?

Yani once silik çizgiler gördün.sonraaa koyu 2.cizgi gordün.koyuyu gorunce o gun ve sonraki gun mü iliski oldu?tabi silik çizgilerde de olmuştur ilişki de esas önemli olan biliyorsun koyudan sonra olanlar..

Canim biz koyulasana kadar normal 3 gunde bir felan yaptik baktim koyulasio hemen kestik zaten kalsa kalsa 2 gun kalmistir sperm depoda.
Ayni esitlikte oldu cizgi o gece iliski oldu ertesi gunu test siliklesti ve o gunu oldu sonra seyrek gene.
ama benim soyle bisi oldu yumurtlamadan hemen sonra goguslerim uclari cok sizladi.

Yani once silik çizgiler gördün.sonraaa koyu 2.cizgi gordün.koyuyu gorunce o gun ve sonraki gun mü iliski oldu?tabi silik çizgilerde de olmuştur ilişki de esas önemli olan biliyorsun koyudan sonra olanlar..

Bak testlerim hatta ;)

1.ci siradaki yumurtlamadan 9 gun sonra regl 5 gun kala
2.cisi yumurtlamadan 10 gun sonra regl 4 gun kala
3 ve 4 uncusu 3.cu sabah ilk idrarla yumurtlamadan 11 gun sonra regl 3 gun kala
4.cusude ayni gunun aksami kan verdikten sonra kanda 60.73 gordugum test ;)

Eklentiler

• 2015-04-09 23.41.14-1.jpg
    2015-04-09 23.41.14-1.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 1.004
  • 20141130_084144.jpg
    20141130_084144.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 1.104
  • 2014-12-01 09.26.24.jpg
    2014-12-01 09.26.24.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 1.106
  • 2015-04-19 23.07.38.jpg
    2015-04-19 23.07.38.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 1.035
Bak testlerim hatta :KK66:

1.ci siradaki yumurtlamadan 9 gun sonra regl 5 gun kala
2.cisi yumurtlamadan 10 gun sonra regl 4 gun kala
3 ve 4 uncusu 3.cu sabah ilk idrarla yumurtlamadan 11 gun sonra regl 3 gun kala
4.cusude ayni gunun aksami kan verdikten sonra kanda 60.73 gordugum test :KK66:
Benim de bugün 9.günmüs sen deyince baktım.sabah unutmazsam bir daha denicem.offf:KK43:
Allahim inşallah seninkiler gb ilerler.tabi hayırlısı ise:KK16::KK15:

Testin yanina gide gele bir hal oldum.eşim napiorsun diyor:KK48:

Zaten sekerim damlatir damlatmaz anliorsun t de kalio :)
Benim de bugün 9.günmüs sen deyince baktım.sabah unutmazsam bir daha denicem.offf:KK43:
Allahim inşallah seninkiler gb ilerler.tabi hayırlısı ise:KK16::KK15:

Sabahta ilk idrarla dene bakalim insallah belki sabah gorursun cizgiyi insallah :)

teşekkürler canım. inş yakın zamanda pozitifi görürsün :)

Istanbul bakırköydeki muayenenizi her gün birçok hasta arayarakgebelik testi ne kadardiye soruyorlar, birçok ülkede olduğu gibi türkiye'de de gebelik testleri devlet tarafından sübvanse edilmektedir, dolayısıyla eczanelerde çok ucuz fiyatları gebelik testi alabilirsiniz. Cinsel aktivitesi olan her kadının çantasında bulunması gereken önemli şeylerden biriside gebelik testidir, birkaç günden fazla adet gecikmesi yaşadığınız da bu gecikmenin bir hamilelikten kaynaklanıp kaynaklanmadığını ancak birkaç damla idrar ile yapacağınız hamilelik testi ile ortaya çıkartabilirsiniz. Piyasada satılan tüm gebelik testleri aynı prensiple çalışmaktadır, gebeliğin oluşması ile salgılanmaya başlayan beta hcg hormonu kanda 50 miligram seviyelerine aştığı zaman idrarda görülmeye başlar, gebelik testi çift çizgi olarak pozitif sonuç verir. İdrarda yapılan tüm gebelik testleri aynıdır, dolayısıyla çok erken gebelik testi veya erken gebelik testi gibi tabirler gerçek ile bağdaşmaz. Gebelik testinin pozitif sonuç vermesi için beklenen adet tarihinin birkaç gün geçmesi gerekir, hamilelik testinin güvenilirliği çok sorgulanmaktadır, ama şunu söylemek istiyorum çift çizgi pozitif çıkmış bir hamilelik testi gebeliğin kesin olduğunu gösterir, ama gebelik testi yaptığınızda tek çizgi ile karşılaşırsınız, ya hamile değilsiniz, yada testi çok erken dönemde yaptınız. Böyle durumlarda adet görene kadar gebelik testi yapmaya devam edebilirsiniz, beklediğiniz adet tarihinden 15 gün geçmesine rağmen hala adet görmediyseniz ve gebelik testleri hala negatif ise mutlaka kadın hastalıkları uzmanı tarafından muayene edilmelidir, ultrasonic inceleme gerekir.

Back
X