7 ay sonra ilk kez. Arkadaşlar testimi yorumlar misiniz? Lütfen.

Kızlar merhaba. Sizi böylesine beklettigim için Üzgünüm. Çok uzuldugum için yazamadim. 2 testim de silik çizgi çıkmıştı. Ama kan testim 2.9 çıktı. Anlamadım. Adetim çok tuhafti. Kahverengiydi hep. Düşmüş olabilir mi. Kafama takmicam artık. Geçen hafta doktora gittim tertemiz hicbirsey yok. Adet olursa 3. Günü gel dedi. Hormonlara bakacak herhalde. Bu ay pek çalışma olmadı. 4, 5 kez. Ümidim yok. Adetim 11i. Rabbim hayirlisini versin.
Sizlerden Allah razı olsun.
Çizgilerin silik çıktıysa ve Adetin kahverengi olduysa muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsin

Çizgilerin silik çıktıysa ve Adetin kahverengi olduysa muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsin
Kan çok az gördüm. 3 4 gün böyle kahverengiydi. Ilk defa öyle oldu. Rabbim hayirlisini versin.
Sen hamile misin canim. Yoksa benim gibi cabalayanlardan misin??

Kan çok az gördüm. 3 4 gün böyle kahverengiydi. Ilk defa öyle oldu. Rabbim hayirlisini versin.

Merhaba canm sanirim kimyasal gebelk gecirmissn saglk olsn bende yasadm zaten cogu kadn fark etmden yasarmis boyle seyleri biz sadece erken test yaptigmz biliyoruz hamile oldugmzu sonra gidince ne oldgunu şaşırıyoruz.:))) bence sen bu ay bi daha dene böyle gebeliklerden snra hamile kalma orani yuksek oluyor iyi degerlendir canim ve kendini pskolojik olarak kiguye kötüye odaklama ..

Ben de 7 aydır korunmuyorum canım bugün adet günümdü bekliyorum daha olmadım bakalım kısmet

X