• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayim Basima Bela Oldu !

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
Mrb Kizlar .. Nerden Basliyacagimi bilmiyorum , ama biraz uzun olabilir , okuyup yorum yaparsaniz mutlu olurum ..
Ben ailemle Hollandada yasiyorum , burda dogdum buyudum , ama anneannem dayilarim falan akrabalar TR dedir ..
Ilk defa 18 yasimda TR ye gittim Tatil amacli , O zamanlar dayim yeni evlenmisti , hergun gezip egleniyorduk , dayim cok ustume dusuyordu , seni buraya gotureyim , suraya gotureyim , hergun geziyorduk . karisi bu durumdan memnun degildi , cunku dayim gercekten bana cok yakin davraniyordu , kiskaniyordu dayimi , hep kavga ediyorlardi benim yuzumden , Bende artik anneminde uyarisiyla dayimla gezmedim , bir gun dayim geldi bana dedi , ben senin icin herseye raziyim , bosanirim , benimle evlen , benide gotur Hollandaya ,, aslinda tek derdi buydu bence , Hollandaya gelmek , onun icin yakinlik gosterdigini Anladim O gün ..
sacmalama dedim , evlisin , cocugunuz olacak , ben boyle bir sey yapmam , yapamam ..
dayimin Karisi , Gitmemize Bir Hafta Kala Büyk Bir kavga Cikardi , sen benim kocami elimden alamazsin falan dedi , butun aile gordu kavgayi ,
senin cantanda dogum kontrol haplari buldum , bu yasta ne B*K oldugun belli dedi ..
dayim tokat atti karisina , hic bir sey bilmiyorsun , konusma dedi ..
hakliydi karisi , bende olsam kiskanirdim , kavga cikarirdim .. ertesi sabah yola ciktik , daha fazla kalamazdim orda ..
o tatilden sonra ilk defa 2 sene once kardesimin Dugunu Icin Gittim TR ye ..
Dayimdan uzak duruyordum , dügün günü bana seninle konusmamiz lazim dedi , gel ondan sonra rahatsiz etmicem dedi ,
gelin odasina gittik , evet dedim ne konusucaz , tuttu kolumdan duvara yapistirdi , opmeye kalkti , ustumdekini cikarmaya calisiyodu , niyeti kotuydu , ittim butun gucumle ciktim .. 2 gun sonrada geri dondum ..
olay kapandi derken , dün mektup gelmis dayimdan ,
o geceyi unutamadim , cok guzel dakikalardi , seni seviyorum askim .. falan yazmis , sanki beraber olmusuz gibi yansitmis ..
mektubu okurken kapi caldi , korktum bi an heycanlandim , koltugun arasina sikistirdim , gelen kardesim ve karisiydi ,
onlar gittikden sonra mektuba baktim yoktu , kardesim alsa hemen orda okur , goturmezdi .. kesin karisi aldi ,
zaten beni sevmiyor , simdi cok kotu oldu bu durum , ne yapacagimi bilmiyorum
kardesime soyluyecek , esim ogrenecek , herkez duyucak yani .. herseyi yazip rahatlamak istedim , olumlu olumsuz yorumlariniz icin tesekkurler ...

Annenin, dayinin durumundan haberi var.
Bence esinede bir an once anlat, haberi olsun nolur nolmaz.
Allah yardimcin olsun, ne acaip bir durum bu..

Gerçek mi bu okuduğunuz bi kitap ya da izlediğiniz bi film mi ?
İğrenç

yani yuh dedim okurken dayınız sapık mı
yani bu durum ensest sapkınlık
dayı amca teyze hala vs anne baba vekilidir
nikahta düşmez mesala
yani çok garip şeyler yaşıyosunuz
bi önceki konuda geliniz
eşimin yani kardeşinizin yanında böyle giyinme diyerek
ne kadar hasta ruhlu olduğunu göstermişti
hayrınıza şeyler olmayacak o mektup elindeyse o kesinde..
ben inanamıyorum yani böyle bi şeye
aklım hayalim almıyo bi dayı yeğenine
tövbe tövbe..

hemen ailene anlat durumu...
başkalarından duymak daha kötü etki yapar...
senden duyarlarsa iftira olduğunu anlarlar..
çabuk kapanır konu..
dayın ve yakınlarınada aynı şekilde haber ver...
böyle sapkınlık olmaz

Hatırladığım kadarıyla kardeşinizin eşi de, kardeşinizi sizden kıskanmıştı değil mi?

Aile üyeleriniz gerçekten birbirinden tehlilkeli, Allah size yardımcı olsun.

Eşiniz dayınızla ilgili ne biliyor?

ay senin konuların da enteresan. Yok kardeşin, yok dayın. Ne bu ensestlerin arasına düşmüşsün. Merak etme dayınla evlenemezsin zaten. Yasalara aykırı.
Vallahi kabus gibi.

yok artık :53:
bi dayı nasıl böyle şeyler hissedebilir yeğenine karşı..
dünyanın sonu geliyo dedikleri bu olsa gerek :53:
bence eşiniz başta olmak üzere, kardeşinize ve annenize anlatın hemen bu durumu..
mektubuda anlatın, düğün zamanı olanlarıda..
çünkü siz anlatmadan ortaya çıkarsa, başınız derde girer..

ayrıca bu konunun gercek olmasından aılende herkesın sapık olmasındansa senın sorunların olmasını ve psışık olup kendı hayal dunyanı yasamanı tercıh ederım.en azından bır kısı tedavı olur gecer.dunya nereye gıdıyooo

Son düzenleme:
yurttan arkadaşım buna benzer bir durum yaşıyordu. Ortaokulda ilk defa dayısını tanıyor, almanyada yaşıyormuş dayısı...kendi öz yiğenine tecavüz ediyor, kız hamile kalınca kimseye söylersen başkasından derim diyor ve yıllarca kızı bu şekilde kullanıyor.... Sinir krizleri geçirirdi bu kız yurtta. hastaneye ben onunla gitmiştim bir keresinde ve orada yarı baygın anlatmıştı bunu bana.... Feci birşey. Hukukta okuyordu ama hala korkuyordu o adamdan. Şikayet et, dava aç dediğimde yapamam derdi... artık neyle korkutuyorsa kızı....

Pislik herifler....

Mrb Kizlar .. Nerden Basliyacagimi bilmiyorum , ama biraz uzun olabilir , okuyup yorum yaparsaniz mutlu olurum ..
Ben ailemle Hollandada yasiyorum , burda dogdum buyudum , ama anneannem dayilarim falan akrabalar TR dedir ..
Ilk defa 18 yasimda TR ye gittim Tatil amacli , O zamanlar dayim yeni evlenmisti , hergun gezip egleniyorduk , dayim cok ustume dusuyordu , seni buraya gotureyim , suraya gotureyim , hergun geziyorduk . karisi bu durumdan memnun degildi , cunku dayim gercekten bana cok yakin davraniyordu , kiskaniyordu dayimi , hep kavga ediyorlardi benim yuzumden , Bende artik anneminde uyarisiyla dayimla gezmedim , bir gun dayim geldi bana dedi , ben senin icin herseye raziyim , bosanirim , benimle evlen , benide gotur Hollandaya ,, aslinda tek derdi buydu bence , Hollandaya gelmek , onun icin yakinlik gosterdigini Anladim O gün ..
sacmalama dedim , evlisin , cocugunuz olacak , ben boyle bir sey yapmam , yapamam ..
dayimin Karisi , Gitmemize Bir Hafta Kala Büyk Bir kavga Cikardi , sen benim kocami elimden alamazsin falan dedi , butun aile gordu kavgayi ,
senin cantanda dogum kontrol haplari buldum , bu yasta ne B*K oldugun belli dedi ..
dayim tokat atti karisina , hic bir sey bilmiyorsun , konusma dedi ..
hakliydi karisi , bende olsam kiskanirdim , kavga cikarirdim .. ertesi sabah yola ciktik , daha fazla kalamazdim orda ..
o tatilden sonra ilk defa 2 sene once kardesimin Dugunu Icin Gittim TR ye ..
Dayimdan uzak duruyordum , dügün günü bana seninle konusmamiz lazim dedi , gel ondan sonra rahatsiz etmicem dedi ,
gelin odasina gittik , evet dedim ne konusucaz , tuttu kolumdan duvara yapistirdi , opmeye kalkti , ustumdekini cikarmaya calisiyodu , niyeti kotuydu , ittim butun gucumle ciktim .. 2 gun sonrada geri dondum ..
olay kapandi derken , dün mektup gelmis dayimdan ,
o geceyi unutamadim , cok guzel dakikalardi , seni seviyorum askim .. falan yazmis , sanki beraber olmusuz gibi yansitmis ..
mektubu okurken kapi caldi , korktum bi an heycanlandim , koltugun arasina sikistirdim , gelen kardesim ve karisiydi ,
onlar gittikden sonra mektuba baktim yoktu , kardesim alsa hemen orda okur , goturmezdi .. kesin karisi aldi ,
zaten beni sevmiyor , simdi cok kotu oldu bu durum , ne yapacagimi bilmiyorum
kardesime soyluyecek , esim ogrenecek , herkez duyucak yani .. herseyi yazip rahatlamak istedim , olumlu olumsuz yorumlariniz icin tesekkurler ...

Arkadaşım ne kadar relax ne kadar genişsiniz ya. Kusura bakma yumuşak bir yorum yazamayacağım. Gelin sizi ensest ilişki ile suçlar, dayınız evlen benle der! Dayı yaa annenin kardeşi.

Dayı korkmadan, cekinmeden mektup yazıyor, onu da gelin buluyor, sizi eşini ayartmakla suclayan gelin! Siz de sucsuz olduğunuz halde alnınızın akıyla cıkıp kocanıza böyle böyle oldu diyemiyorsunuz. Pes.

Oha, çüş, tırıs, vırıs :53::53::53::53::53: bu ne garip ailedir yarabbbey, abisinin karısı kıskanır, dayısı kıza aşık olur... öldürün beni !

dallas , cesur ve güzel , yalan rüzgarı gibi entirika üzerine kurulu diziler buradaki konular karşısında teletabiler gibi kalır.

yurdum insanının hayal gücü hep böyle konular üzerine çalışıyor.

Açmayın böyle konular kardeşim ! patronun yanında Ohaladım, adamda doğal olarak bu refleksime :53::53: şu smiley gibi kaldı...İşten atılacağım birgün :10::10:

Back