Dayanamıyorum:(

Bizde silikon kalkan bile ise yaramadi. Oglum kemirerek damaklarinda memeyi sikistirarak emiyor 6 ay oldu hala goguc ucu yaralarim bitmedi, gogus ucu silikonu denedim sikikonla bile memeyi ezmeyi basardi.

Oy kıyamam bende bitek o kalkan işe yaradı. Göğüs ucu yaralarım tam iyileşti bu sefer mastit oldum ben :)

merhaba canım mutlaka kalkan al ben o acıları 3 hafta çektim geçmedi, alışırsın falan yok, gittim paraya kıydım kalkan aldım ne krem ne bişey hemen geçti

merhaba canım mutlaka kalkan al ben o acıları 3 hafta çektim geçmedi, alışırsın falan yok, gittim paraya kıydım kalkan aldım ne krem ne bişey hemen geçti

Kalkan kullandım şuan yara konusunda sorun kalmadı çok şükür.. bitek kalkan işe yaradı.

Earth mama göğüs ucu kremi (içinde lanolin yok sadece organik yağlar var) ve göğüs kalkanı öneririm. Ve evde yalnızsanız göğsünüzü havalandırın sürekli. Benim bu şekilde çok rahat geçmişti.

Mastit için de lansiloh therapearl sıcak soğuk kompres öneririm. Rahatlatır göğüslerinizi.

Evet kalkan kullanmıştım çok şyi geldi o şekilde düzeldi :) teşekkürler öneri için

Aynısı benim de başıma gelmişti. Sütüm başta az gelmişti, Sarılık başlangıcı olunca hastanede mama verdiler böylece bebeğim biberona alıştı. Emzirmeye çalıştıkça canım çok acıdı sürekli ağlıyordum emzirirken. Birkaç gün sonunda dayanamayıp tamamen biberona döndüm sütümü sağıp biberonla veriyorum. Ancak böyle devam etmeyecek dedim ve emzirme danışmanıyla görüştüm bebeğim hastaneyi yıktı resmen ağlayarak en sonunda aldı memeyi. İlk baştaki yaralar yeniden oldu ama lansinoh kullandım hep şimdi 24. günümüz ben hala kullanıyorum. Emzirmeyi bırakmayın lütfen ve krem kullanın. Çünkü yeniden emzirirken aynı acıyı baştan yaşayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…