Asıl sen acılara katlanırsan adam üzülür. Ben de 4 yıl hiçbirşey anlatmadım aradım boşanıyorum dedim. Ben de onları üzmemek için anlatmıyordum. Ailem çok kızdı. İlk gün anlatsan al bavulunu gel derdik demişlerdi. Evlat her şeyden önce gelir.Çok iyi . Babam beni her gördüğün de ağlıyor çok seviyor çok bağlı bana. Ama üzmemek için anlatamiyorum
Evet 4 sene bekledi beni sevgisinden şüphem yok bende onu seviyorum. Ama ailesinden gördüğü ne ise onu yapiyor aynen haklısınızYanlis anlamayin ama eski kafali insanlar (kusura bakmayin) boyle davranmaya alismislar. Yani kayin atalarindan ne gordulerse diger jenerasyonada uyguluyolar. Lutfen bosanmayin belli esiniz sizi seviyor. Bir yolunu bulup kayinvalidenden uzaklasmaya calisin.
Gerçekten aşırı merhametli!Belki haklısınız ama eşim çok merhametli çok saf olduğu için oluyor bunlar. Yani ben öyle düşünüyorum
Tüm çocukları istanbul da. Kırk yılda bir gidiyorlarUzağa gittiğinizde gelmeyecekler mı ziyarete sizce ? Üstelik bu sefer uzak yoldan gelmiş olacakları için belki 1 ay 3 ay kalacaklar sizde. Malum banyosunu yapıp saçlarını tarayan birine alışmış kv sizi rahat bırakacaklarını sanmam gerçekci düşünün.
Okuyorum bir süre belletmenlik yaptım.. ailem ilk eşimle konuşur uyarır ama ikincisinde arkamda dururlae kesinlikleMeslek, okul var mı? Çalıştın mı hiç? Ailen boşanmak istersen nasıl karşılar?
Ayrıca hiç canının kıymeti yok mu? Neden bu kadar ezilmene izin veriyor kocan? Boşanmaktan başka bir çaren yok, bu adamdan bir cacık olmaz.
E bir kere uyardıktan sonra eşiniz yine aynı hareketi tekrarlayacağına göre.. O yüzden arkanızda dururlar. Bence boşanın kurtulun. Canınızın kıymetini bilin, bu dünyaya kayınvalide ye içli köfte yapmak için gelmediniz.Okuyorum bir süre belletmenlik yaptım.. ailem ilk eşimle konuşur uyarır ama ikincisinde arkamda dururlae kesinlikle
Onların eşleri sizin gibi hürmet etmiyordur. Valla inşallah düşündüğünüz gibi olur tek mutlu olun da bizler yanılmış olalım. Hayırlısı olsun mutluluklar dilerimTüm çocukları istanbul da. Kırk yılda bir gidiyorlar
eşim bana fazlasıyla iyi her yemegimi beğenir teşekkür eder ellerine sağlık der.. dediğiniz gibi olsa zaten katlanmamGerçekten aşırı merhametli!
Karısını itip kakan, yaptığı yemeğe burun kıvıran, istemediğiniz halde sürekli oraya götüren bir de annesine bakmaya mecbur eden bir eş!
Vallahi pes...
Der ama annesinin demesine engel olmuyor, size yapılan bu muameleye göz yumuyor, onu demek istiyorum.eşim bana fazlasıyla iyi her yemegimi beğenir teşekkür eder ellerine sağlık der.. dediğiniz gibi olsa zaten katlanmam
O kültürde yaşayan, babasını, hanımına karşı korumaz, koruyamaz, yüzyıllık kültür.. Artık bunu anlayın!!!Der ama annesinin demesine engel olmuyor, size yapılan bu muameleye göz yumuyor.
Şunu anlarım, kocası kötüdür insanın, seversin ve çekersin.
Ama ailesi kötü olup böyle de hunharca yaşatılınca gerekirse mecnun olsun yahu, neyi çekilir bunun?
Adam beni seviyor, ben seviyorum diye ailesinin, sülalesinin ağzıma etme lüksü nereden var?
Sevdiğin yapsa gözün görmez ama başkası yapınca nasıl katlanılır, bilmiyorum.
Ama onun ailesi sana kötü davranırken, bu iyi koca ne yapıyor, merak ettim. Seni savunup annesine, böyle benim karıma bir defa daha davranirsan, hic gelmeyeceğiz size demiyorumu?eşim bana fazlasıyla iyi her yemegimi beğenir teşekkür eder ellerine sağlık der.. dediğiniz gibi olsa zaten katlanmam
Size merhameti yok o zaman.Belki haklısınız ama eşim çok merhametli çok saf olduğu için oluyor bunlar. Yani ben öyle düşünüyorum
Yalan olduğuna inanmak istiyorum. Hastaysa hasta kıllı dolaşsın sizi neden ilgilendiriyor. Daha doğrusu bir insan birinden bunu nasıl talep eder aklım almıyorYalan değil gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?