Dayanamıyorum artık

Çok iyi . Babam beni her gördüğün de ağlıyor çok seviyor çok bağlı bana. Ama üzmemek için anlatamiyorum
Asıl sen acılara katlanırsan adam üzülür. Ben de 4 yıl hiçbirşey anlatmadım aradım boşanıyorum dedim. Ben de onları üzmemek için anlatmıyordum. Ailem çok kızdı. İlk gün anlatsan al bavulunu gel derdik demişlerdi. Evlat her şeyden önce gelir.

Evet 4 sene bekledi beni sevgisinden şüphem yok bende onu seviyorum. Ama ailesinden gördüğü ne ise onu yapiyor aynen haklısınız

Sesinizi çıkartıp hayır dememeye devam ederseniz yakında kv size b.klu g.tünü temizletecek bi ileri aşama bu . Kendinize gelin Allahaşkına tırnağını kesmek koltuk altını almak nedir siz iğrenmiyor musunuz bunlardan ? Kadınlık gururunuzu toparlayın acilen . Eşin senden özür dilese ne fayda sen köleliği kabul etmişsin onların da işine geliyor ezdikçe eziyorlar seni . HAYIR demeyi öğren lütfen

Belki haklısınız ama eşim çok merhametli çok saf olduğu için oluyor bunlar. Yani ben öyle düşünüyorum
Gerçekten aşırı merhametli!
Karısını itip kakan, yaptığı yemeğe burun kıvıran, istemediğiniz halde sürekli oraya götüren bir de annesine bakmaya mecbur eden bir eş!
Vallahi pes...

Tüm çocukları istanbul da. Kırk yılda bir gidiyorlar

Okuyorum bir süre belletmenlik yaptım.. ailem ilk eşimle konuşur uyarır ama ikincisinde arkamda dururlae kesinlikle

Uzak sehire gittiginizde bütün kışı sizde gecirirler artik. Bu filmin devami genelde böyle oluyor.
Is eşinde biter. Seni gercekten seviyorsa ezdirmeyecek. Istemedigin seyleri yapmaya zorlamayacak.

Okuyorum bir süre belletmenlik yaptım.. ailem ilk eşimle konuşur uyarır ama ikincisinde arkamda dururlae kesinlikle
E bir kere uyardıktan sonra eşiniz yine aynı hareketi tekrarlayacağına göre.. O yüzden arkanızda dururlar. Bence boşanın kurtulun. Canınızın kıymetini bilin, bu dünyaya kayınvalide ye içli köfte yapmak için gelmediniz.

Tüm çocukları istanbul da. Kırk yılda bir gidiyorlar
Onların eşleri sizin gibi hürmet etmiyordur. Valla inşallah düşündüğünüz gibi olur tek mutlu olun da bizler yanılmış olalım. Hayırlısı olsun mutluluklar dilerim

Gerçekten aşırı merhametli!
Karısını itip kakan, yaptığı yemeğe burun kıvıran, istemediğiniz halde sürekli oraya götüren bir de annesine bakmaya mecbur eden bir eş!
Vallahi pes...
eşim bana fazlasıyla iyi her yemegimi beğenir teşekkür eder ellerine sağlık der.. dediğiniz gibi olsa zaten katlanmam

Bu yaşadıklarınız
Kültür uyuşmazlığı a giriyor, oysaki aynı kültüre sahip bir kız ile evlenseydi o kız kaynanaya gününü gösterirdi alışkın olduğu için, katlanır dı, kaderim deyip, bunu değiştirmeye güçleri yok kaç yıllık kültür geline kötü davranmak, çektirmek, erkeği
her derdine dahil edip aile huzurunu bozmak, bu kültür yapısını yeni nesil kıracak

Yazdığınızı hepsini okuyamadım, yoksa tansiyonum tepeye çıkar. Yalniz sabiriniza şaşıyorum. Nasil çekiyorsun sen böyle türlü insanları? Ben o kaynanan in saçını başını çoktan yolmusumdur. Bana saygı göstermeyen, saygı haketmez. Yaşı hiç önemli değil. Bu memlekette adam kıtlığı mı var, bu kadar kötü kompromise giriyorsunuz. Ay inanamıyorum. Peki, bu işkenceler sana yapılırken, eş denilen yaratık neyapiyor veya ne diyor? Annesinin ve babasının ağzının payını vermiyormu?
Kardeşim, böyle insanlardan uzak dur, yoksa hasta olursun.

İnsanlara ne kadar iyilik adı altında birşeyler yaparsanız sizi o kadar ezmek istiyorlar.Asla izin vermeyin kimse madalya takmıyor inanın tecrübe be ile sabittir..

eşim bana fazlasıyla iyi her yemegimi beğenir teşekkür eder ellerine sağlık der.. dediğiniz gibi olsa zaten katlanmam
Der ama annesinin demesine engel olmuyor, size yapılan bu muameleye göz yumuyor, onu demek istiyorum.
Yoksa herhangi bir insan herhalde eline sağlık diyecek, bu iyilik değildir, olması gerekendir.
Şunu anlarım, kocası kötüdür insanın, seversin ve çekersin.
Ama ailesi kötü olup böyle de hunharca yaşatılınca gerekirse mecnun olsun yahu, neyi çekilir bunun?
Adam beni seviyor, ben seviyorum diye ailesinin, sülalesinin ağzıma etme lüksü nereden var?
Sevdiğin yapsa gözün görmez ama başkası yapınca nasıl katlanılır, bilmiyorum.

O kültürde yaşayan, babasını, hanımına karşı korumaz, koruyamaz, yüzyıllık kültür.. Artık bunu anlayın!!!

Ama onun ailesi sana kötü davranırken, bu iyi koca ne yapıyor, merak ettim. Seni savunup annesine, böyle benim karıma bir defa daha davranirsan, hic gelmeyeceğiz size demiyorumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…