• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık

Başlık dayanamıyorum artık ama böyle devam ediyorsunuz. Ailenizin yanına gidin ve eğitiminize odaklanın.
Bir kaç haftadır yapmadım.. kv ameliyat için başka bir şehire çocuklarının yanına gitti.. döner de aynı şeyler ile devam ederse kabul etmeyeceğim.. bugün kp huzursuz etti konuyu bu yüzden açtım 😑

Dediklerimin hepsi gerçek.. maalesef ki :KK43:
Başın sağolsun canım.. ve Allahım sabırlar versin sana.. Onlar Türkiye’nin bi ucundaysa sen diğer ucuna kaç 40 yıllık ömrün varsa böylesi 20 ye düşürür.. Allahım korusun.. Eşinde bitiyor iş.. onunda içine merhamet versin Rabbim

Oraya gelin gidenler bu tür hareketlere maruz kalacağını hesaba katarak gitmeliler, o kuşağı temsil ve yaşatacak olan evlendikleri çok sevdikleri kocaları olacaktır, büyüklerine karşı koyamazlar
Ben oturduğum şehirde evlendim ama onlar gibisini ne duydum ne de gördüm.. 🤦‍♀️

Başın sağolsun canım.. ve Allahım sabırlar versin sana.. Onlar Türkiye’nin bi ucundaysa sen diğer ucuna kaç 40 yıllık ömrün varsa böylesi 20 ye düşürür.. Allahım korusun.. Eşinde bitiyor iş.. onunda içine merhamet versin Rabbim
Öyle yapacağım abla sağol..🌺🤲

Eşinizi tehdit etmeyi dusundunuzmu? Boyle devam edersen bosanirim dedinizmi hic? Tepkisi ne olur sizce?
Bu arada psikolojik destek aliyormusunuz? Almiyorsaniz tavsiye ederim en azindan yargilamadan dinleyen biri olur bi nebze olqa bile iciniz ferahlar. Allah yardimciniz olsun

:KK53:
Var böyle kayinvalideler. Benimkinin de yeni evliyken bazı talepleri vardı, baktım bu konunun sonu gelmiyor en sonunda bunu sen de yapabilirsin, başarabilirsin diyordum.
Benim kayınvademde arkasını eşime yağlatır kışın, oysaki kocası daha yaşıyor:olamaz:

Çok iyi . Babam beni her gördüğün de ağlıyor çok seviyor çok bağlı bana. Ama üzmemek için anlatamiyorum
Ne duruyorsunuz o zaman ? Neyden korkuyorsunuz. Bazi şeyleri de bildirmek gerek aileye üzülmesin aman diye diye onlari hayal aleminde yaşatmak doğru değil mutsuz olduğunuzu boşanmak istediğinizi bilsin aileniz. Hayırlısı olsun hakkınızda

Eşinizi tehdit etmeyi dusundunuzmu? Boyle devam edersen bosanirim dedinizmi hic? Tepkisi ne olur sizce?
Bu arada psikolojik destek aliyormusunuz? Almiyorsaniz tavsiye ederim en azindan yargilamadan dinleyen biri olur bi nebze olqa bile iciniz ferahlar. Allah yardimciniz olsun
Evet bir kez Cok fena tehdit ettim birkac düğün resmimizi yırttım artik bitti dedim. Gercekten oturup ağladı ayaklarıma kapandi. Bazen diyorum boyle yaşayıp gördüğü için oluyor bunlar.. psikolok aratisiyodum bende tam cok iyi gelecek biliyorum

üç çeşit yemek yerine ona içi sürprizlerle dolu bir p.k sunsaydın böyle olmayacaktı.
işte bu tarz evrimini tamamlamamış insan ve hayvan ırkı Araf’ında kalmış canlılara ağZınla kul tutsan yaranamazsın eşşeğin münasip yerlerini yiyesiciler.

okurken bunalımdan bunalıma sürüklendim akşam akşam keşke kaynanana gökyüzünden şimşek hızında bir yumruk değse de geberip gitse. nefret ediyorum böyle insanlardan

Ne duruyorsunuz o zaman ? Neyden korkuyorsunuz. Bazi şeyleri de bildirmek gerek aileye üzülmesin aman diye diye onlari hayal aleminde yaşatmak doğru değil mutsuz olduğunuzu boşanmak istediğinizi bilsin aileniz. Hayırlısı olsun hakkınızda
Kv ve kp olmayınca çok mutluyuz. Onlar gelip gidince oluyor huzursuzluk bu yüzden eşime sans vermk istiyorum . Uzağa baska bir sehire gidersek bizden mutlusu olmayack insaAllah

Evet bir kez Cok fena tehdit ettim birkac düğün resmimizi yırttım artik bitti dedim. Gercekten oturup ağladı ayaklarıma kapandi. Bazen diyorum boyle yaşayıp gördüğü için oluyor bunlar.. psikolok aratisiyodum bende tam cok iyi gelecek biliyorum
Siz bunları yaptığınız için iyi, yapmazsanız o zaman nasıl bir eş olduğunu görürsünüz.

üç çeşit yemek yerine ona içi sürprizlerle dolu bir p.k sunsaydın böyle olmayacaktı.
işte bu tarz evrimini tamamlamamış insan ve hayvan ırkı Araf’ında kalmış canlılara ağZınla kul tutsan yaranamazsın eşşeğin münasip yerlerini yiyesiciler.

okurken bunalımdan bunalıma sürüklendim akşam akşam keşke kaynanana gökyüzünden şimşek hızında bir yumruk değse de geberip gitse. nefret ediyorum böyle insanlardan
Bu halde güldüm teşekkür ederim 🤗

Yanlis anlamayin ama eski kafali insanlar (kusura bakmayin) boyle davranmaya alismislar. Yani kayin atalarindan ne gordulerse diger jenerasyonada uyguluyolar. Lutfen bosanmayin belli esiniz sizi seviyor. Bir yolunu bulup kayinvalidenden uzaklasmaya calisin.

Siz bunları yaptığınız için iyi, yapmazsanız o zaman nasıl bir eş olduğunu görürsünüz.
Belki haklısınız ama eşim çok merhametli çok saf olduğu için oluyor bunlar. Yani ben öyle düşünüyorum 😑

Kv ve kp olmayınca çok mutluyuz. Onlar gelip gidince oluyor huzursuzluk bu yüzden eşime sans vermk istiyorum . Uzağa baska bir sehire gidersek bizden mutlusu olmayack insaAllah
Uzağa gittiğinizde gelmeyecekler mı ziyarete sizce ? Üstelik bu sefer uzak yoldan gelmiş olacakları için belki 1 ay 3 ay kalacaklar sizde. Malum banyosunu yapıp saçlarını tarayan birine alışmış kv sizi rahat bırakacaklarını sanmam gerçekci düşünün.

Konu gerçek değildir umarım.
Gerçek ise hangi evrede düşünme ve irdeleme yeteneğinizi kaybettiniz, onu merak ettim.
Dünyaya kül kedisi mi olmaya geldiniz yoksa?

Meslek, okul var mı? Çalıştın mı hiç? Ailen boşanmak istersen nasıl karşılar?
Ayrıca hiç canının kıymeti yok mu? Neden bu kadar ezilmene izin veriyor kocan? Boşanmaktan başka bir çaren yok, bu adamdan bir cacık olmaz.

Back