Dayanamıyorum artık

Koltukaltı kıllarına gelene kadar konuya inanmıştım

Ya bir de daha bu yaşta niye çocuk yapıyorsun. Hele okulunu bitir bi. Bu halde bile zor dayanıyorsun. Hamilelik ve çocukla düşünemiyorum. Mesleğini eline al öyle çocuk yap. Eşin de okutmamış . Demek ki okumakla adam olunmuyor.

Kesinlikle eksik var fazla yok.. nisanliyken huri gibiydiler.. ben bu kaynana ile yaşarım demustim ama evlendikten sonra gercek yüzlerinigosterdiler

Gitmeden helallik aldı. Yaptıklarını biliyormuş gibii.. şimdilik o durdu.. bu konuyu bugun kp huzursuz ettiği için açtım aslinda
Sen afetsende Allah af etmez kaynana yaptığı kötülüğü biliyor

Tatil zamanlari köye gidiyoruz.. şehir merkezindeyiz zaten her hafta gelir yer içer ihtiyaçlarını alır giderler bu bile yetiyor huzursuzluğa
E gitmeyin işte tatil zamanında da, eşinizi ikna edin bu konuda. Olmuyorsa bırakın gidin baba evine, kendisi alsın anasının kıllarını. Eşinizinde bencilliğinin farkında değil misiniz?

Çocuğum yok diye hep bu eziyet.. eltimin çocukları var diye pek bi değer veriyorlar. Gercekten öyle doğulu bunlar varsa yoksa erkek çocuk

E gitmeyin işte tatil zamanında da, eşinizi ikna edin bu konuda. Olmuyorsa bırakın gidin baba evine, kendisi alsın anasının kıllarını. Eşinizinde bencilliğinin farkında değil misiniz?
Farkındayım ama babası arıyor köyde işlerim var hastayım yapamıyorum diyor eşim de gitmek istiyor

Memlekette halen bazı kültürler kadını aşağılıyor, bunu anlamak için anane ve aile büyüklerin davranışına bakınca zaten çözülüyor, yeni bir olay değil

Bu kayınvalidenin insan olduğuna emin misin? Bu işte bi gariplik var böyle bi insan olamaz çünkü

Memlekette halen bazı kültürler kadını aşağılıyor, bunu anlamak için anane ve aile büyüklerin davranışına bakınca zaten çözülüyor, yeni bir olay değil
Katılıyorum.. özellikle doğu ve güneydoğu bölgelerinde hep nasıl gördülerse onu yaşatıyorlar

Evet bel fıtığı ameliyatı olmuş. Ayaklarima uzanamıyorum diyor eşim evde ise o kesiyor. O yoksa ben
Başlık dayanamıyorum artık ama böyle devam ediyorsunuz. Ailenizin yanına gidin ve eğitiminize odaklanın.

Katılıyorum.. özellikle doğu ve güneydoğu bölgelerinde hep nasıl gördülerse onu yaşatıyorlar
Oraya gelin gidenler bu tür hareketlere maruz kalacağını hesaba katarak gitmeliler, o kuşağı temsil ve yaşatacak olan evlendikleri çok sevdikleri kocaları olacaktır, büyüklerine karşı koyamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…