Dayanamıyorum artık

Yaşın kaç küçüksün sanırım..Mecbur musun bunları yaşamaya. Kv istedi yaptım diyorsun niye yapıyorsun hayır demeyi öğrenin yoksa çok cekersiniz. Eşiniz de annesini uyarsın. Eşinizle ciddi ciddi konuşun.
Siz de bi tuhafsınız ya. Yapmayın bahane bulun. Kvdenin kişisel temizliğini yapmak da değişik
Bir kere konuşur 2 kere konuşur..size sürekli geliyorsa bir gün hasta oluverin size geldiğinde hizmet etmeyin. Canınızın kıymetini bilin

Gelin hizmet etmek zorunda gelin şöyle olmak zorunda gelin zorunda hep neden anasını satayım anamız bizi gelin olup eziyet etsinler diye mi doğurdu büyüttü!!! Gelin dediğin şöyle olacak böyle yapacak bu bi kanun mu? Cahil kafalar yüzünden böyle ele avuca gelmez şeylerle uğraşıyoruz . Neden ne uğruna? Söyleyeyim mi hiç uğruna kimse bize çok güzel hizmet ettin al sana madalya demeyecek . Bu dünyaya yalnızca bir kere geliyoruz ya hanımlar üstünüzdeki baskıları sıyırıp atın kendinizi düşünün . Sürekli Kaynanalarla alakalı sorun okuyorum burda kendim de dahil . Lütfen kendimize gelelim artık!

Bence artık saygıda kusur edebilirsiniz hatta lütfen edin yani.
Taş olsa çatlarmış siz nasıl dayandınız hayret ettim.
Gerçekten bunlar daha hiç bir şey. Dünya da cehennemi yaşattılar bana

Yaşım 23... Eşim ile konuştuğum da onlar böyle görmüş büyümüş 70nden sonra değiştiremeyiz sabret diyor

Laftan anlamıyorsa o kocayı da boşarım öyle havadan atıyorum sanmayın ciddi ciddi boşarım.
Dünyaya dert çekmeye mi geldiniz
Çok düşündüm.. ama kendi ayaklarım üstünde duramam. Okuyorum henüz

Kv.ile mi yasiyorsunuz? Esiniz baska bir sehre tasinmayi kabul ediyor mu?
Biz şehir mekezindeyiz onlar ise köyde.. başka bir şehire taşınmayı düşünüyoruz ve hatta çabalıyor eşim olursa kurtulacağım

Eşinizin korumasını beklemeden önce siz kendinizi korumalısınız. Afedersiniz ama eşek olursanız semer vuran çok olur. Bunlar kabul edilecek şeyler değil.

Evet eşim en küçük çocuk. Yakın bir zaman da kv ağır bir ameliyat geçirecek masada kalma ihtimali varmış. Nasip artik

Allah korusun ben anneme kurban olurum.. bu durum devam ederse kendim halledeceğim artık

Yalnis anlamayin "ölsün" anlaminda demiyorum. Size ailenizin destegi lazim. Yataklara düsmenin kimseye faydasi yok. Onlar arkanizda dag gibi dursun ki, sizde kurtulmaya cesaret edin

Eşinizin korumasını beklemeden önce siz kendinizi korumalısınız. Afedersiniz ama eşek olursanız semer vuran çok olur. Bunlar kabul edilecek şeyler değil.
Cevap vermeye kalksam bağırıyorlar, gerçekten çok denedim ve hatta annemin evine gittim. Eşim daha sonra almaya geldi

Gerçekten bunlar daha hiç bir şey. Dünya da cehennemi yaşattılar bana
Ileride aklın başına gelir. Ama o zamn da iş işten geçmiş olur. Keşke okulun bitseydi çalışsaydın öyle evlenseydin evlilik kaçmıyordu. Insan kendi parasını kazanınca eyvallahi olmuyor. Ben mesela tek başıma farklı şehirlerde okudum çalıştım. Eşim de Bunu bilir. Eğer kaldıramayacagim bsy olursa ayrılacağımı da bılir. Siz burdan çok aciz ozguvensiz duruyorsunuz. Kvdenin her dediğini yapan ses çıkaramayan biri.
Yaşıtlarınız üni okuyor geziyor. Siz de bir kv de yüzünden hayatınız mahvediyorsunuz

Yalnis anlamayin "ölsün" anlaminda demiyorum. Size ailenizin destegi lazim. Yataklara düsmenin kimseye faydasi yok. Onlar arkanizda dag gibi dursun ki, sizde kurtulmaya cesaret edin
Ben yanlış anladım o zaman özür dilerim.. annem bir daha sana bir şey derlerse çık gel yoksa hakkımı helal etmem diyor

Kaynanan ölüm döşeğinde kolay can veremiyecek, sana çok çektirdiklerin acısı
Gram, gram çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…