Yakın zamanda bir sınavı var eğer atanirsa kendi isteği ile gitmiş olacağızDüzelmez bu seferde beni ailemden ayırdım der, armut dibine düşer ,çaresine bak boşan bu adamdan...
Çok iyi . Babam beni her gördüğün de ağlıyor çok seviyor çok bağlı bana. Ama üzmemek için anlatamiyorumSizin kendi anne babanızla ilişkiniz nasıl ?
Hayır midem bulanıyor bunu yaparken.. ama hastayım ayağına yatıyor benim vicdanımdan faydalanıyorKoltukaltı kıllarından sonra okumadım, size normal geliyor sanırım . Bildiğimiz kölesiniz.
Çok iyi . Babam beni her gördüğün de ağlıyor çok seviyor çok bağlı bana. Ama üzmemek için anlatamiyorum
Amin teşekkür ederimBosanin. Sizi korumayan esinize olan sevginizi de köylerine gömün orda cürüsün. Bebeginiz icin cok üzüldüm. Allah sabir versin
İnsanın insanı sömürmesi, değer mi ? Gidip annenizin kıllarını alın birininkini alacaksanız. Kendinize bunu layık görmeyin.Hayır midem bulanıyor bunu yaparken.. ama hastayım ayağına yatıyor benim vicdanımdan faydalanıyor
Anneme bir kaç bir şey anlattım ama ertesi gün kardeşimle konuştuğum da annemin sıkıntıdan yataklara düştüğünü öğrendim. Anlatmiyorum artıkAnlatin. Bir anne olarak söylüyorum. Inanin sonradan ögrense "kizim bana neden güvenmedi" diye daha cok aci ceker
Anneme bir kaç bir şey anlattım ama ertesi gün kardeşimle konuştuğum da annemin sıkıntıdan yataklara düştüğünü öğrendim. Anlatmiyorum artık
Hayır diyemiyorum. Bir şey olduğunda görümcelere anlatıyor bu defa onlar arıyor saçmalıyor. Anlayacağınız bir ateşe düştüm kurtulamıyorumİnsanın insanı sömürmesi, değer mi ? Gidip annenizin kıllarını alın birininkini alacaksanız. Kendinize bunu layık görmeyin.
Allah korusun ben anneme kurban olurum.. bu durum devam ederse kendim halledeceğim artıkBabaniza anlatin. Su hemen dram modu öldüm bittim yataklara düsen annelere de sinir oluyorum. Insan evladi icin dik duramiyorsa gercekten de yataktan cikmasin
Hayır diyemiyorum. Bir şey olduğunda görümcelere anlatıyor bu defa onlar arıyor saçmalıyor. Anlayacağınız bir ateşe düştüm kurtulamıyorum
Çok üzüldüm, boşanamam diyorsunuz. Ne diyeyim inş eşiniz en küçük çocuktur. Ve rahmete çabuk kavuşurlar başka temennim yok. Koltukaltı kıllarını kızına değil geline aldıran iyi bir insan değildir benim nazarımda.Hayır diyemiyorum. Bir şey olduğunda görümcelere anlatıyor bu defa onlar arıyor saçmalıyor. Anlayacağınız bir ateşe düştüm kurtulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?