Sürekli kullandığın cihazlar için gelmiyor farklı bi bilgisayardan girersen filan geliyor. ama belki de o ayar aktif değildir sizde.Benim gelmiyo öyle bi ayarmı varmış eşimle ortak kullanıyoruz işyerlerinden de teldende griyoruz gelmiyo bildirim
Him mesela bilgisayardan girmeye çalışıyorsunuz telefondan onaylaMadan girmiyor muevet banada telefona geliyor giris onay secenegi hayır dersen facebooka girilmiyor pcden
evet ben onu guvenlik onlemi olarak yapmıstım..girmiyor onay vermezseniz bazen kod geliyor telefona bazende onay veriyormusunuz diye soruyorHim mesela bilgisayardan girmeye çalışıyorsunuz telefondan onaylaMadan girmiyor mu
İlk aklıma gelen birinin hesabina mi giricek siniz acaba onunda bildirimi açık mi gider mi diye mi merak ettiniz merak ettim :)Şimcik söyle bi sorum olacak.
Benim facebook hesabıma biri girmeye kalksa başka bir cihazdan bana bildirim geliyor. vaktiyle açmışım bu ayarı.
Size de böyle bi bildirim geliyor mu ? Yani yaygın olarak kullanılan bir uygulama mı merak ediyorum.
Okuyanlar bi yardimci olursa sevinirim
Sizinki biraz daha detaylı birşeymisevet ben onu guvenlik onlemi olarak yapmıstım..girmiyor onay vermezseniz bazen kod geliyor telefona bazende onay veriyormusunuz diye soruyor
iki ayar var biri baskası sizin hesabınıza girdiginde tanınmayan cihazdan girildi uyarı sı gelmesi digeride size sifre yollaması yani boyle olunca hesabınıza girilmiyor ama digerinde sadece uyarı veriyor giriliyor diye biliyorumSizinki biraz daha detaylı birşeymis
Evet :)) o kullanmiyor olsun, çünkü şehrin plaka nosunu bile veriyordu benim en son gördüğüm o ayar.İlk aklıma gelen birinin hesabina mi giricek siniz acaba onunda bildirimi açık mi gider mi diye mi merak ettiniz merak ettim :)
Çok hoşsunEvet :)) o kullanmiyor olsun, çünkü şehrin plaka nosunu bile veriyordu benim en son gördüğüm o ayar.
Bende de var çünkü ayarlamıştımŞimcik söyle bi sorum olacak.
Benim facebook hesabıma biri girmeye kalksa başka bir cihazdan bana bildirim geliyor. vaktiyle açmışım bu ayarı.
Size de böyle bi bildirim geliyor mu ? Yani yaygın olarak kullanılan bir uygulama mı merak ediyorum.
evet geliyor. dün nete giremiyorum diye dns değiştirici yükledm. pcden girdikçe ikidebir bildirim geldi başka bir cihazdan giriş yapıldı diyeŞimcik söyle bi sorum olacak.
Peki nereden girildiğini filan yazıyor muydu ?evet geliyor. dün nete giremiyorum diye dns değiştirici yükledm. pcden girdikçe ikidebir bildirim geldi başka bir cihazdan giriş yapıldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?