• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamadim sorucam

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.662
133
Şimcik söyle bi sorum olacak.
Benim facebook hesabıma biri girmeye kalksa başka bir cihazdan bana bildirim geliyor. vaktiyle açmışım bu ayarı.
Size de böyle bi bildirim geliyor mu ? Yani yaygın olarak kullanılan bir uygulama mı merak ediyorum.
Okuyanlar bi yardimci olursa sevinirim

Benim gelmiyo öyle bi ayarmı varmış eşimle ortak kullanıyoruz işyerlerinden de teldende griyoruz gelmiyo bildirim :kahve:

Evet facebook kullanırken geliyordu, bilgisayardan açtığımda telefondan da oturum açarsam geliyordu mesela

evet banada telefona geliyor giris onay secenegi hayır dersen facebooka girilmiyor pcden

Him mesela bilgisayardan girmeye çalışıyorsunuz telefondan onaylaMadan girmiyor mu
evet ben onu guvenlik onlemi olarak yapmıstım..girmiyor onay vermezseniz bazen kod geliyor telefona bazende onay veriyormusunuz diye soruyor

Benim facebook hesabıma biri girmeye kalksa başka bir cihazdan bana bildirim geliyor. vaktiyle açmışım bu ayarı.
Size de böyle bi bildirim geliyor mu ? Yani yaygın olarak kullanılan bir uygulama mı merak ediyorum.
İlk aklıma gelen birinin hesabina mi giricek siniz acaba onunda bildirimi açık mi gider mi diye mi merak ettiniz merak ettim :)

Sizinki biraz daha detaylı birşeymis
iki ayar var biri baskası sizin hesabınıza girdiginde tanınmayan cihazdan girildi uyarı sı gelmesi digeride size sifre yollaması yani boyle olunca hesabınıza girilmiyor ama digerinde sadece uyarı veriyor giriliyor diye biliyorum

Tanımladığınız cihaz pc ise telefondan girince uyari veriyor olabilir, eğer şifrenizi biri bilmiyorsa, bende tanımlamıştim daha önce hangi ağdan giriliyorsa yazıyor zaten pc yse ismi sehiri vs ip si

İlk aklıma gelen birinin hesabina mi giricek siniz acaba onunda bildirimi açık mi gider mi diye mi merak ettiniz merak ettim :)
Evet :)) o kullanmiyor olsun, çünkü şehrin plaka nosunu bile veriyordu benim en son gördüğüm o ayar.:skandal:

Bende de var çünkü ayarlamıştım;)

evet geliyor. dün nete giremiyorum diye dns değiştirici yükledm. pcden girdikçe ikidebir bildirim geldi başka bir cihazdan giriş yapıldı diye

Back