hacg 2000 üzerinde olunca görünüyorKese değer kaç olunca gözüküyor acaba
Kızlar dayanamadımmm. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim diyordum ama dayanamadımöncelikle 1,5 yıldır neredeyse deniyorduk. Ancak sonuç alamadık. Bu ay 2 gün geciktim. Regl olacak gibi ağrılarım var yani sanki her an regl olacağım. Kafama koydum bu ay regl olduğumda doktora gideceğim diye. Test yapmamaya da karar verdim hep alıyorum negatif çıkıyor üzülüyorum diye. Dün akşam dayanamadım aldım test. Dedim ne olacaksa olsun negatif çıkarsa da çıksın. Dün gece rüyamda hep hormon testleri yaptırdım bunların sonuçlarını araştırdım. Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. Kenara bıraktım ve ellerimi yıkayıp bir baktım iki çizgi anında gözlerime inanamadım ya o kadar şaşkınım ki hâla. O esnada sabah ezanı okunuyordu bir de ağlaya ağlaya şükrettim tahmin edebiliyor musunuz Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsinnn inşallaahh Testin fotoğrafını yüklüyorum. Sabah kan testi verdim iş yerinde sonucu öğlene doğru alacağım. Hiç umutlanmakta istemiyorum ama içim içimi yiyor. Test markası Al-bi. Güvenilir olmadığı hatalı sonuç verdiği yazıyor birkaç yerde. Sizce doğruluğu nedirrr?
Aaa öyle mii1000 ve ustunde gorunur bol bol su ic
Hayırlı olsun öncelikle bebeğinCanım benim hiç belirtim yok hâla. Ara ara böyle mide bulantısı falan oluyor ama benim daha önceki aylarda da oluyordu ben de hep psikolojik diyordum. O nedenle bu sefer olanları da hiç belirti olarak görmedim ama şuan da normalde hiç belirtim yok. Gecikme dışında.
yanlış anlama ama inşallah vardır çünkü bu marka enelde hep yanltıyo burdan konuştuğum bir bayanda bu testten yapıyodu pozitifti ama kanda yok çıkmıştı en garanti kan ver bence inşallahhhh vardır bebişinKızlar dayanamadımmm. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim diyordum ama dayanamadımöncelikle 1,5 yıldır neredeyse deniyorduk. Ancak sonuç alamadık. Bu ay 2 gün geciktim. Regl olacak gibi ağrılarım var yani sanki her an regl olacağım. Kafama koydum bu ay regl olduğumda doktora gideceğim diye. Test yapmamaya da karar verdim hep alıyorum negatif çıkıyor üzülüyorum diye. Dün akşam dayanamadım aldım test. Dedim ne olacaksa olsun negatif çıkarsa da çıksın. Dün gece rüyamda hep hormon testleri yaptırdım bunların sonuçlarını araştırdım. Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. Kenara bıraktım ve ellerimi yıkayıp bir baktım iki çizgi anında gözlerime inanamadım ya o kadar şaşkınım ki hâla. O esnada sabah ezanı okunuyordu bir de ağlaya ağlaya şükrettim tahmin edebiliyor musunuz Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsinnn inşallaahh Testin fotoğrafını yüklüyorum. Sabah kan testi verdim iş yerinde sonucu öğlene doğru alacağım. Hiç umutlanmakta istemiyorum ama içim içimi yiyor. Test markası Al-bi. Güvenilir olmadığı hatalı sonuç verdiği yazıyor birkaç yerde. Sizce doğruluğu nedirrr? Eki Görüntüle 2579725
Canım inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim size deHayırlı olsun öncelikle bebeğinbende 1 buçuk yıla yaklaştım başından beri istedim daha kısmet olmadı sorun yok dr gittim sadece eşimin biraz hız sayısı düşük çıktı
Canım bende de oldu akıntı hatta hala oluyor. Ağrım da var adet olacak gibi. Ama ne olur sabret yapma test 2-3 gün geçsin. Çok üzülüyoruz sonra ☹Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de takmak istemiyorum ama şuan adete 5gu var beyaz süt gibi akıntı geliyor siz de de oldu mu test yapmamak için zor tutuyorum kendimi dimi zaten henüz 5gun var olsa da çıkmaz diye düşünüp kendimi tutuyorum
İnşallah canım sağ salim görürüm ben de keseyi, duyarım kalp atışlarınıTebrik ederim canım, Alalh tamamına erdirsin. Bende senin gibi artık olmuyor bikaç ay sonra doktora giderim diye düşündüğüm ay hamile kaldım. GERÇEKTEN kafadan atmak gerekiyormuş. Benim doktorum beta hcg yapmadı. Strese sokmadı beni direk 5.haftada gittik keseyi gördük. Yarında inşallah kalp atışları için gidicez. Hayırlısı Allahtan...
Canımm verdim kan çıktı Allaha şüküryanlış anlama ama inşallah vardır çünkü bu marka enelde hep yanltıyo burdan konuştuğum bir bayanda bu testten yapıyodu pozitifti ama kanda yok çıkmıştı en garanti kan ver bence inşallahhhh vardır bebişin
Evet üzülmemek için yapmıyorum ama süt gibi akıntı da görünce içim kıpır kıpır olmuyor desem yalan olur ne diyeyim inşallah hepimizin hayali gerçek olrCanım bende de oldu akıntı hatta hala oluyor. Ağrım da var adet olacak gibi. Ama ne olur sabret yapma test 2-3 gün geçsin. Çok üzülüyoruz sonra ☹inşallah rabbim nasip eder sana da
İnşallah canım benimmEvet üzülmemek için yapmıyorum ama süt gibi akıntı da görünce içim kıpır kıpır olmuyor desem yalan olur ne diyeyim inşallah hepimizin hayali gerçek olr
Hayirli olsun canim beninKızlar dayanamadımmm. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim diyordum ama dayanamadımöncelikle 1,5 yıldır neredeyse deniyorduk. Ancak sonuç alamadık. Bu ay 2 gün geciktim. Regl olacak gibi ağrılarım var yani sanki her an regl olacağım. Kafama koydum bu ay regl olduğumda doktora gideceğim diye. Test yapmamaya da karar verdim hep alıyorum negatif çıkıyor üzülüyorum diye. Dün akşam dayanamadım aldım test. Dedim ne olacaksa olsun negatif çıkarsa da çıksın. Dün gece rüyamda hep hormon testleri yaptırdım bunların sonuçlarını araştırdım. Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. Kenara bıraktım ve ellerimi yıkayıp bir baktım iki çizgi anında gözlerime inanamadım ya o kadar şaşkınım ki hâla. O esnada sabah ezanı okunuyordu bir de ağlaya ağlaya şükrettim tahmin edebiliyor musunuz Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsinnn inşallaahh Testin fotoğrafını yüklüyorum. Sabah kan testi verdim iş yerinde sonucu öğlene doğru alacağım. Hiç umutlanmakta istemiyorum ama içim içimi yiyor. Test markası Al-bi. Güvenilir olmadığı hatalı sonuç verdiği yazıyor birkaç yerde. Sizce doğruluğu nedirrr? Eki Görüntüle 2579725
Umut hanım ben daha önceden incir ile hamile kaldım sonrası aslan peçeli yaptım tekrar kaldım fakat ne yazık ki ikisi de düşük sonuçlandı sizde deneyin istersenizHayirli olsun canim beninAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ozel olarak biseyler kullandinmi yaptigin biseyler varmiydi bizede yardimci olabilecek. 4 yildir ugrasiyoruz bizde ama hala tik yok.
Tesekur ederim canim nasil kulandiz onlari, bende pkos var ve reglilerim duzensiz. 3 gun kahverwngi lekelnmem oldu adet olucam sandim ama olmadim. Acaba ne olabilir test yaptim negatiftiUmut hanım ben daha önceden incir ile hamile kaldım sonrası aslan peçeli yaptım tekrar kaldım fakat ne yazık ki ikisi de düşük sonuçlandı sizde deneyin isterseniz
Aslan perçin ı adet düzensizliği için de kullanılıyor benim adetim.düzenli fakat aşırı sancilarim oluyor ki kullandığım dönemler de yok denecek kadar azaldı 15 günde bir sabah akşam içtim aslan perceminiTesekur ederim canim nasil kulandiz onlari, bende pkos var ve reglilerim duzensiz. 3 gun kahverwngi lekelnmem oldu adet olucam sandim ama olmadim. Acaba ne olabilir test yaptim negatifti
Anladim saolasinAslan perçin ı adet düzensizliği için de kullanılıyor benim adetim.düzenli fakat aşırı sancilarim oluyor ki kullandığım dönemler de yok denecek kadar azaldı 15 günde bir sabah akşam içtim aslan percemini
Amin inşallah canımCanım inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim size de
Aminnn inşallah...İnşallah canım sağ salim görürüm ben de keseyi, duyarım kalp atışlarınıÇok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun
Karından bakılacaksa yüksek olması lazım ben karından 3300 le çok minik gördüm ama vajinal daha erken görülebilirKese değer kaç olunca gözüküyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?