Dayanamadım ☹️

Kese değer kaç olunca gözüküyor acaba
hacg 2000 üzerinde olunca görünüyor

hayırlı olsun canım. bende aynı testi yaptırmıştım aynı çıkmıştı ertesi gün kan testi verdiğimde hcg 522 idi :)

Hayırlı olsun öncelikle bebeğin bende 1 buçuk yıla yaklaştım başından beri istedim daha kısmet olmadı sorun yok dr gittim sadece eşimin biraz hız sayısı düşük çıktı

yanlış anlama ama inşallah vardır çünkü bu marka enelde hep yanltıyo burdan konuştuğum bir bayanda bu testten yapıyodu pozitifti ama kanda yok çıkmıştı en garanti kan ver bence inşallahhhh vardır bebişin

Tebrik ederim canım, Alalh tamamına erdirsin. Bende senin gibi artık olmuyor bikaç ay sonra doktora giderim diye düşündüğüm ay hamile kaldım. GERÇEKTEN kafadan atmak gerekiyormuş. Benim doktorum beta hcg yapmadı. Strese sokmadı beni direk 5.haftada gittik keseyi gördük. Yarında inşallah kalp atışları için gidicez. Hayırlısı Allahtan...

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de takmak istemiyorum ama şuan adete 5gu var beyaz süt gibi akıntı geliyor siz de de oldu mu test yapmamak için zor tutuyorum kendimi dimi zaten henüz 5gun var olsa da çıkmaz diye düşünüp kendimi tutuyorum

Hayırlı olsun öncelikle bebeğin bende 1 buçuk yıla yaklaştım başından beri istedim daha kısmet olmadı sorun yok dr gittim sadece eşimin biraz hız sayısı düşük çıktı
Canım inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim size de

Canım bende de oldu akıntı hatta hala oluyor. Ağrım da var adet olacak gibi. Ama ne olur sabret yapma test 2-3 gün geçsin. Çok üzülüyoruz sonra ☹ inşallah rabbim nasip eder sana da

İnşallah canım sağ salim görürüm ben de keseyi, duyarım kalp atışlarını Çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun

Canım bende de oldu akıntı hatta hala oluyor. Ağrım da var adet olacak gibi. Ama ne olur sabret yapma test 2-3 gün geçsin. Çok üzülüyoruz sonra ☹ inşallah rabbim nasip eder sana da
Evet üzülmemek için yapmıyorum ama süt gibi akıntı da görünce içim kıpır kıpır olmuyor desem yalan olur ne diyeyim inşallah hepimizin hayali gerçek olr

Hayirli olsun canim beninAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinozel olarak biseyler kullandinmi yaptigin biseyler varmiydi bizede yardimci olabilecek. 4 yildir ugrasiyoruz bizde ama hala tik yok.

Hayirli olsun canim beninAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinozel olarak biseyler kullandinmi yaptigin biseyler varmiydi bizede yardimci olabilecek. 4 yildir ugrasiyoruz bizde ama hala tik yok.
Umut hanım ben daha önceden incir ile hamile kaldım sonrası aslan peçeli yaptım tekrar kaldım fakat ne yazık ki ikisi de düşük sonuçlandı sizde deneyin isterseniz

Umut hanım ben daha önceden incir ile hamile kaldım sonrası aslan peçeli yaptım tekrar kaldım fakat ne yazık ki ikisi de düşük sonuçlandı sizde deneyin isterseniz
Tesekur ederim canim nasil kulandiz onlari, bende pkos var ve reglilerim duzensiz. 3 gun kahverwngi lekelnmem oldu adet olucam sandim ama olmadim. Acaba ne olabilir test yaptim negatifti

Tesekur ederim canim nasil kulandiz onlari, bende pkos var ve reglilerim duzensiz. 3 gun kahverwngi lekelnmem oldu adet olucam sandim ama olmadim. Acaba ne olabilir test yaptim negatifti
Aslan perçin ı adet düzensizliği için de kullanılıyor benim adetim.düzenli fakat aşırı sancilarim oluyor ki kullandığım dönemler de yok denecek kadar azaldı 15 günde bir sabah akşam içtim aslan percemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…