Dayanamadım ☹️

Allah sağlıkla ilerletsin inşallah darısı başımıza olsun

Hayirli olsun canim beninAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinozel olarak biseyler kullandinmi yaptigin biseyler varmiydi bizede yardimci olabilecek. 4 yildir ugrasiyoruz bizde ama hala tik yok.
Canim inan hiçbir şey yapmadım bu ay soğan kürü yapayım dedim 5 gün yapıp bırakmak zorunda kaldım devam edemedim. Bunun dışında hiç bişey yapmadım hatta bu ay doktora gidecektim olmuyor diye. İnşallah rabbim sana da nasip eder

Karından bakılacaksa yüksek olması lazım ben karından 3300 le çok minik gördüm ama vajinal daha erken görülebilir
Değerim 120+ çıktı kuzum ya pek yüksek değil ya endişeleniyorum ben de. Normal mi acaba değer

hacg 2000 üzerinde olunca görünüyor

hayırlı olsun canım. bende aynı testi yaptırmıştım aynı çıkmıştı ertesi gün kan testi verdiğimde hcg 522 idi :)
Kuzum kaç gün geçmişti senin benim 120+ çıktı çok mu düşük değerim

Değerim 120+ çıktı kuzum ya pek yüksek değil ya endişeleniyorum ben de. Normal mi acaba değer
Canım ben kan testi vermiştim. 109 çıktı. Bugün beklenen adet günümdeyim. İki gün önce 25 ti bugün 109 olmuş. Beklediğimden fazla geldi.Bekliyoruz şmdi haftaya keseye bakılabilirse görürüz inşallah.

Kızlar meraba adetim geçeli 6 7 gün oldu ama benim hesabıma göre kan verdim 2.0 cıktı geç döllenme falan olmuş olabilirmi artarmiki

Amin canim insallahh dualarini esirgeme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…