Dayanamadım ☹️

Yaaaa seninle resmen aynıyııızzzz sonucum şuan 120+ çıktıııı inanamıyorum inanamıyorum mutluluktan havalara uçacağım Allahım isteyen herkese nasip etsinnn ya
Canım yaaa. Seni hiç tanımıyorum ama senin hislerini o kadar iyi anlıyorum ki.. Kendime inanamıyorum hala daha. Bugün akşam sonucum çıkacak iki katı olmuşsa sağlıklı diyebileceğiz. İnşallah sağlıklı bir ilerleme olur Allah a emanet ediyorum. Hepimizin yavruları Allaha emanet inşallah. İnşallah korusun. Tebrik ederim canım !!!!! :)

İnşallaahh kuzum benim pazartesi günü tekrarlanacak benim testim de 120+ çıktı düşük mü normal mi ayy hiç bilmiyorum bakalımmm akşam da şansa eşimle birlikte annemlere gideceğizzz o kadar heyecanlıyım ki nasıl söylesem diye düşünüyorum

Ben dememek için kendimi zor tutuyorum. Anneanne oluyorsn diyeceğim zor tutuyorum :) bekliyorum kese görünsün de hayal kırıklığı yaşatmaktan korkuyorum. Emin olmak istiyorum :) ama iki gün sonra kayınvalidemlere gideceğiz eşim tutabilecek mi bilmiyorum :))

Senin şuan ne kadarlık canımm belli mi değerin kaç ?

Hayirli olsun canim bebis saglikla gelsin

InsAllah hayirla kucagina al nolur bana da dua et

Allah hakkında hayırlısını versin, bana da bu mutluluğu nasip etsin :)

Belirtileriniz nelerdi hanımlar
Canım benim hiç belirtim yok hâla. Ara ara böyle mide bulantısı falan oluyor ama benim daha önceki aylarda da oluyordu ben de hep psikolojik diyordum. O nedenle bu sefer olanları da hiç belirti olarak görmedim ama şuan da normalde hiç belirtim yok. Gecikme dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…