• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamadım ☹️

Yaaaa seninle resmen aynıyııızzzz sonucum şuan 120+ çıktıııı😍😍😍 inanamıyorum inanamıyorum mutluluktan havalara uçacağım Allahım isteyen herkese nasip etsinnn ya🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰🥰🥰
Canım yaaa. Seni hiç tanımıyorum ama senin hislerini o kadar iyi anlıyorum ki.. Kendime inanamıyorum hala daha. Bugün akşam sonucum çıkacak iki katı olmuşsa sağlıklı diyebileceğiz. İnşallah sağlıklı bir ilerleme olur Allah a emanet ediyorum. Hepimizin yavruları Allaha emanet inşallah. İnşallah korusun. Tebrik ederim canım !!!!! :)

Canım yaaa. Seni hiç tanımıyorum ama senin hislerini o kadar iyi anlıyorum ki.. Kendime inanamıyorum hala daha. Bugün akşam sonucum çıkacak iki katı olmuşsa sağlıklı diyebileceğiz. İnşallah sağlıklı bir ilerleme olur Allah a emanet ediyorum. Hepimizin yavruları Allaha emanet inşallah. İnşallah korusun. Tebrik ederim canım !!!!! :)
İnşallaahh kuzum benim😍 pazartesi günü tekrarlanacak benim testim de 😊 120+ çıktı düşük mü normal mi ayy hiç bilmiyorum bakalımmm 😍 akşam da şansa eşimle birlikte annemlere gideceğizzz o kadar heyecanlıyım ki nasıl söylesem diye düşünüyorum
1579691700476.png

İnşallaahh kuzum benim😍 pazartesi günü tekrarlanacak benim testim de 😊 120+ çıktı düşük mü normal mi ayy hiç bilmiyorum bakalımmm 😍 akşam da şansa eşimle birlikte annemlere gideceğizzz o kadar heyecanlıyım ki nasıl söylesem diye düşünüyorum Eki Görüntüle 2579784
Ben dememek için kendimi zor tutuyorum. Anneanne oluyorsn diyeceğim zor tutuyorum :) bekliyorum kese görünsün de hayal kırıklığı yaşatmaktan korkuyorum. Emin olmak istiyorum :) ama iki gün sonra kayınvalidemlere gideceğiz eşim tutabilecek mi bilmiyorum :))

Ben dememek için kendimi zor tutuyorum. Anneanne oluyorsn diyeceğim zor tutuyorum :) bekliyorum kese görünsün de hayal kırıklığı yaşatmaktan korkuyorum. Emin olmak istiyorum :) ama iki gün sonra kayınvalidemlere gideceğiz eşim tutabilecek mi bilmiyorum :))
Senin şuan ne kadarlık canımm belli mi değerin kaç ?

Hayirli olsun canim bebis saglikla gelsin

Kızlar dayanamadımmm. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim diyordum ama dayanamadım 😊 öncelikle 1,5 yıldır neredeyse deniyorduk. Ancak sonuç alamadık. Bu ay 2 gün geciktim. Regl olacak gibi ağrılarım var yani sanki her an regl olacağım. Kafama koydum bu ay regl olduğumda doktora gideceğim diye. Test yapmamaya da karar verdim hep alıyorum negatif çıkıyor üzülüyorum diye. Dün akşam dayanamadım aldım test. Dedim ne olacaksa olsun negatif çıkarsa da çıksın. Dün gece rüyamda hep hormon testleri yaptırdım bunların sonuçlarını araştırdım. 🤷🏻‍♀️ Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. Kenara bıraktım ve ellerimi yıkayıp bir baktım iki çizgi anında😱 gözlerime inanamadım ya o kadar şaşkınım ki hâla. O esnada sabah ezanı okunuyordu bir de ağlaya ağlaya şükrettim tahmin edebiliyor musunuz 🙏🏼 Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsinnn inşallaahh🧡 Testin fotoğrafını yüklüyorum. Sabah kan testi verdim iş yerinde sonucu öğlene doğru alacağım. Hiç umutlanmakta istemiyorum ama içim içimi yiyor. Test markası Al-bi. Güvenilir olmadığı hatalı sonuç verdiği yazıyor birkaç yerde. Sizce doğruluğu nedirrr? Eki Görüntüle 2579725
InsAllah hayirla kucagina al nolur bana da dua et

Allah hakkında hayırlısını versin, bana da bu mutluluğu nasip etsin :)

Belirtileriniz nelerdi hanımlar
Canım benim hiç belirtim yok hâla. Ara ara böyle mide bulantısı falan oluyor ama benim daha önceki aylarda da oluyordu ben de hep psikolojik diyordum. O nedenle bu sefer olanları da hiç belirti olarak görmedim ama şuan da normalde hiç belirtim yok. Gecikme dışında.

Back