- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 30
Ohhh çok şükür maşallah çok sevindimCanımm verdim kan çıktı Allaha şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh çok şükür maşallah çok sevindimCanımm verdim kan çıktı Allaha şükür![]()
Canim inan hiçbir şey yapmadım bu ay soğan kürü yapayım dedim 5 gün yapıp bırakmak zorunda kaldım devam edemedim. Bunun dışında hiç bişey yapmadım hatta bu ay doktora gidecektim olmuyor diye. İnşallah rabbim sana da nasip ederHayirli olsun canim beninAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
ozel olarak biseyler kullandinmi yaptigin biseyler varmiydi bizede yardimci olabilecek. 4 yildir ugrasiyoruz bizde ama hala tik yok.
İnşallah canım benimmm aminAllah sağlıkla ilerletsin inşallahdarısı başımıza olsun
![]()
Değerim 120+ çıktı kuzum ya pek yüksek değil ya endişeleniyorum ben de. Normal mi acaba değerKarından bakılacaksa yüksek olması lazım ben karından 3300 le çok minik gördüm ama vajinal daha erken görülebilir
Kuzum kaç gün geçmişti senin benim 120+ çıktı çok mu düşük değerimhacg 2000 üzerinde olunca görünüyor
hayırlı olsun canım. bende aynı testi yaptırmıştım aynı çıkmıştı ertesi gün kan testi verdiğimde hcg 522 idi :)
Normal tabi canım benim adetim 4 gün gecikince 128 çıkmıştıDeğerim 120+ çıktı kuzum ya pek yüksek değil ya endişeleniyorum ben de. Normal mi acaba değer
Oh içimi rahatlattın benim de 3 gün geçti şuanNormal tabi canım benim adetim 4 gün gecikince 128 çıkmıştı
Canım ben kan testi vermiştim. 109 çıktı. Bugün beklenen adet günümdeyim. İki gün önce 25 ti bugün 109 olmuş. Beklediğimden fazla geldi.Bekliyoruz şmdi haftaya keseye bakılabilirse görürüz inşallah.Değerim 120+ çıktı kuzum ya pek yüksek değil ya endişeleniyorum ben de. Normal mi acaba değer
Ne demek kuzum inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizOh içimi rahatlattın benim de 3 gün geçti şuanÇok sağol
![]()
Amin canim insallahh dualarini esirgeme lutfenCanim inan hiçbir şey yapmadım bu ay soğan kürü yapayım dedim 5 gün yapıp bırakmak zorunda kaldım devam edemedim. Bunun dışında hiç bişey yapmadım hatta bu ay doktora gidecektim olmuyor diye. İnşallah rabbim sana da nasip eder![]()
hayır tabiki kuzum önemli olan 2 günde bir 2 kat artması tabiki değerin düşük değil. adetimden 2 sonra kan vermiştim heraldeKuzum kaç gün geçmişti senin benim 120+ çıktı çok mu düşük değerim
Yaaa çok sevindimCanımmm 120+ çıktıııinşallah sağlıklı bir şekilde artarrr
![]()
Henüz 3 gün geçti kuzummYaaa çok sevindim ❤ Adetin kaç gün gecikmişti