Dayanamadım ve söyledim ...

Sen yanindamiydin söylerken ? Peki kayinvalide ne dedi veya nasil tepki verdi ?

Valla annesi bugün sen söylemesen o da bunları söylemezdi demiş . Biraz kıskançlıkda var bence annesinde eşim diğer konularda falan benim sözümü dinler hep annesinin konuşmasını duymuştum geçenlerde eşim şehir dışına çıkacaktı araba iş için işte babasının yanına gidecekti bende yollamadım kardeşin gitsin onların arabası banane canım dedim .
Anneside geeçen telefonda karıını bırakamadın mı çıkma zaten sözünden falan dedi . Duyuyorum söylediklerini diyecektim o an onu utandırmak için ama neyse dedim kendi kendime

sen söylesen ne olacak eşin karışma deyip vermeye devam ettikten sonra

mutlaka eşine resti çekmelisin

ayranları yok içmeye tahtı revanla gidiyorlar .........ya

ayrıca yaşam ünitesi ne ola ki(insanın aklına yoğun bakım ünitesi geliyor ) yeni moda mı?

çay içme köşesi filan mı

yok tv ünitesi yaşam ünitesi oluyor canım . Bi de yeni koltuk takımı lazımmış Artık borç içinde onları da yüzdürecek hanımefendi

Eşiniz Sözünde durmazsa olacakları sayayım tahminen... annesi koltuk takımı filan alacak, ama siz bişey isterseniz para yok olucak, kardeşlerini geçindirecek, eğlendirecek, evlendirecek, yuvalarını kuracak bu arada annesinin istekleri bitmeyecek. Sonra, sizin Allah korusun bi.gün paraya filan ihtiyacınız olursa da yok abi ben anca evimi geçindiriyorum dicekler şuraya Yazıyorum o zaman eşin anlayacak ama geç baya geç....

Şu erkeklerin ailelerine para yardımı yapma meselesi de yüz yılın memleket sorunu gibi.
Benim babam da öyle. Hala kardeşlerine bir eksikleri olduğu zaman yardım etmekten hiç geri durmaz annemle ben bıktık artık.
Siz ne yaparsanız yapın eşiniz yardım etme düşüncesini kafasından atmadığı sürece bir şey olmaz.
Borca girin siz de bir şekilde. Ne bileyim evinize bir şeyler alın. Kendinize bir şeyler alın. Bebek düşünüyorsanız (umarım hayırlısı ile olur) onun alt yapısını yapın.
Çalışmayan kardeşine de iş bulun yapacağınız en güzel şey bu heralde

Allahtan şu koltuk takımıyla ilgili kardeşim çalışmaya başlar çalışır o zaman ne istiyorsa alırsın diye cevap verdi

Tam bunu yazacaktım bence, gidin ev ipoteğine girin. Olmad yiyin , için , gezin tatile gidin haftasonu turlara gidin, elbise, parfüm,ayakkabı, çanta alın. Madem para hiç olacak bari siz hiç edin.

Merak etme esin böle olduğu surece çok yolar bunlar daha daha o co uklarida evlendirilsiniz ama onlar evlenince bakarmi anasına o var esin akillanmadi surece böle devam eder kuzum

eşiniz benim verdiğim para seni ilgilendirmiyor dediği müddetçe devam edecek.o ne zaman tepki koyarsa o zaman azalır diye umuyorum.

Kocanizi biktirmaniz lazim.
En kolay yol budur.
Sizde masraftan kacinmayin.
Para isteyin. Illa harcayin demiyorum. Lazimmis gibi yapin bi kenara atin
Bakalim para yetmedigini gorunce napicak.

bacim oyle abim olsa bende calismam valla. ohh vur enseye al ekmegi. esin kac lira maas aliyo cok merak ediyorum.

Benim babam bu....aynen böyle oldu eksiği yok fazlası var hatta...
Babam şimdi pişman, amma zaman geçti bir kere, kardeşleri abad oldu kendi kuru emekli maaşına kaldı br evi zor aldırdık
Böyle erkekler para vermeyi hava atma ve kendini kanıtlama ihtiyacı olarak görüyor benim babam öyleydi yaniş biraz işin gösteriş kısmındaydı

Benimde kayınbabam aynısını yapmış en yakın örneğim o . Olan kayınvalideme olmuş, yılların stresi sıkıntısı kadını çökertmiş. neler yaşamamış ki. O yüzden böyle durumlarda baştan dişli olmak gerekiyor. Konu Sahibi bu kadar dayandığınıa göre kibar, ılımlı birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…