- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
Aileye gidememek ne demek ?
Uzuun vadede ailemle yaşayıp sonsuza kadar bana ve cocuguma bakmalarıni bekleyemem demek .
Ben öyle anlıyorum.
Kisa vadede 3 5 ay hangi aile çocuguna 1 yatak 1 tabak veremez?
Cok cok dusuk ihtimal.
Bu kisi ailesine " ben kendi ayaklarimin ustune duracagim, sizinle sonsuza kadar yasamayacagim" diye bir durus sergilese ve aile de kizlari cocuklariyla başlarına kalacak die korkmazlar.
Kimse sonsuza kadar sırtında kambur istemez.
Çalismiyorum ne demek?
Halihazırda çalişmiyorum demek
. Kisa vadede hemen kendimi cevirecek gelirim yok demek.
Eli ayaği tutan, azicik da kendine guvenen herkes 3 5 vakte bi gelir kaynagi bulur.
Sonsuza kadar calisamayacak durumdayim, ölene kadar birini benim geçimimi sağlamalı demek istemiyor herhalde.
Sanki kocasi sabancının oglu.
Asgari ücret getirip kadına çocuga kral Faht havası basan adamlara muhtaç olmamalı bu kadınlar.
O kadar buyuk sorunlar 2 3 cümle ay yapamam edemem cevaplari ile gecistiriliyorsa çozum niyeti yok demektir.
Bana çozum üretin diye sorarken ne bekliyor acaba konu sahibi cevap olarak?
Al bacım sana 2 trilyon 2 de villa, yaşa keyfince mi diyecegiz?
Elbet kendi hayatini kur diyecegiz?
Hislerime tercuman olmussunuz. Burada dayak yiyen kadınların klasik halleri böyle zaten. Cok merak ediyorum. Binlerce şiddet konusundan sonra ayrılan kaç kişi var ? Bosuna konu açıyorlar. Yüzlerce tavsiye sonucunda onu yapamam oraya gidemem. Millet sekreterlik yapip teksilde falan çalışıp çocuklarına bakıyor.
Yani bazilari illa kollarindan tutulup sokağa atılmayı bekliyorlar gibi. Ilginç cidden.
Ne okul var ne meslek ne arkada aile ne maddi guvence. Sonuc 2 çocuk hayvan bir erkek dayak yiyen kadınlar. O çocuklar büyüyünce bir yandan bunları yaşadıkları için ailelerinden nefret edecek bir yandan da annelerinin acizliklerine acıyacaklar böyle senelerce dayak devam ederse.