- 23 Mayıs 2023
- 38
- -50
- 1
- 25
- Konu Sahibi YazYagmuru12
Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?