• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Dayağı kimse hak etmez ama ... lı cevapların hiçbiri konu sahibine yardımcı olmuyor şu an.Çünkü kadın hak ettim mi diye soruyor,siz böyle cevaplayınca da ''hak ettim demek ki'' diyor adım kadar eminim.

Ha eşiniz de şımarık bu arada.Bildiğiniz şımarık yani.
Yediği yemeğin istediği gibi olmadığını duyunca burun kıvırmasından belli yani.Çekilir dert değil gerçekten.

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
canım benim evlilik zor süreç bu hayatta herkesi memnun edemezsin mutsuzsan dayak yiyip oturma boşan ailenn yanına dön senn için en hayırlısı neyse o olsun ama dayak ve ihanet benim için son noktadır bende mesela eşimin annesine laf söylerm snrlennce ama o anasını bilior bişey demez

Sen niye ayırmadın peki ?
Çünkü benim çocuklarım vardı dayak için çocuklarımı annesiz babasizzmı biraksaydim ve sonunu okuyabildiysen hayatımız çok değişti her konuda bilmem anlatabildimmi ama.konu sahibinin eğer çocuğu yok ise hiç dusunmesin

2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Son kezde size cevap vericem
Ne kadar güzel yazmışsın etmişsin herşeyi biliyormuş gibi Tebrikler
Ama allahman tek dileğim yasadiklarimin 3/1ini seninde tatman ozaman bu yazdıklarını okursun bi
Gün geldiğinde ben nerde hata yaptım dersin
Kimse kınadigini yaşamadan ölmez unutma

Hiç bir kadın her ne olursa olsun dayak yemeyi hak etmiyor bu burda bi dursun.
Fakat alakasız bi şekilde eşinizin annesi mevzuu bile değilken yersiz yordamsız bir cümle kurmuşsunuz başından sonuna haksız olan taraf sizsiniz
Şu cevabınızdanda bi daha gördük ki hakkatten yer yordamla sen birbirinize çok yabancısınız.
Ayrıca sen kime ne yaşatıyosun ki bunları tattırıyor hayat bir onu sorgula bence.

Ayrıca hallettik demişsin bunu hazmedip evinde oturuyosan bundan sonraki yiyeceğin dayaklar şimdiden hayırlı olsun.

Siz bu ilişkiyi tüketmişsiniz artık. Söylesenize bir arkadaşınız size bırakın vurmayı kötü bir laf etse konuşur musunuz tekrar? Peki o zaman böyle bir evliliği neden sürdürmeye çalışıyorsunuz. Boşanalım demişsiniz madem, arkasında durun. Düzelmeyecekseniz ikiniz de boşanın.
Bu hayatta kalabilmek için evli olmak zorunda değilsiniz. Evlilik bir statü değildir. İnsan yalnız da yaşar, hele böyle anlaşılamayan insanla yaşamaktansa, yalnız daha mutlu yaşar. Kadın isterse herşeyin üstesinden gelir.
Böyle oturduğumuz yerden konuşmak kolay tabi, siz de haklısınız. Peki sizce hangisi daha kolay? Yalnız yaşayıp, özgürlüğünü eline almak mı? Yemek beğendirmeye çalışıp üzerine dayak yemek mi?

Neden anneden vurdunuz ki
Siz de az değilsiniz

Burdan sonrasını okumadım okumaya gerek yok başlıkla birleşince
O onu dedi bu bunu dedi derken dallanıp budaklanıyor
Huzursuzluğu siz başlatmışsınız

Eşinizin bu tip konulara hassasiyeti var madem açık mantı almayacaktınız

Suçlu sizi görüyorum eşinize biraz saygı duyun.
Şiddet doğru bir davranış elbet değil ama bilemiyorum belki de siz sürekli bu tip saldırılarla adamı çileden çıkarıyorsunuzdur
Annenin koköuş bulaşık sulu yemekleri ne demek ? Hemde yemek konusunda hassas olan bir insana sofrada bu tip bir hakaret ediyorsunuz hem mide bulandırıyorsunuz hem duygusal vuruyorsunuz
Sanki,kötülere mecbur yaşamışsın,bundan iyisine layık değilsin der gibi olmuş.

Hiç bir insan dayağı hak etmez bunu sormamis olun

Ama sizde yok yere niye annesine satasiyorsun.annesi sonuçta
Ama bu onun sana vurmasını haklı çıkarmaz.

"Dayak hakedilmez ama sen de böyle böyle demişsin...."
Eee hanımlar şimdi şiddet gören kadınlara nasıl mesaj veriyorsunuz burada hiç düşünüyor musunuz?
Şunu söylesenize "annesine laf çarptırman hatalı bir davranış ama kendini ifade etmekten aciz, her tartışmada şiddete başvuran biri ile evli kalmak en büyük hata" diye..

Umarım bunlara şahit olan bir çocuk yoktur tek temennim bu. Zira hiç sende boşanacak göz yok. Karşındaki de bunun bal gibi farkında.
Zaten seni yorulana kadar döven, sonrasında öldün kaldın mı diye merak bile etmeyip yanına 2 saat gelmeyen biri için ne kadar anlam ifade ediyorsan o kadarsın.. Sen kendine değer ver.

Bir de hala insan yerine koyup karşısına geçip eski mutlu hayatından dem vuruyorsun. Anlayana söylenir bir laf.
Kv için kocasından boşanmazmış. Boşanmayacaksın zaten bizim neden sinirlerimizi hoplatıyorsun?

Dayağı değil ama güzel bir ayarı haketmişsiniz.

Hemen annesini olaya katmak neden, satın aldığın mantıyla yemeklerim çok lezzetli demek neden?

"Dayak hakedilmez ama sen de böyle böyle demişsin...."
Eee hanımlar şimdi şiddet gören kadınlara nasıl mesaj veriyorsunuz burada hiç düşünüyor musunuz?
Şunu söylesenize "annesine laf çarptırman hatalı bir davranış ama kendini ifade etmekten aciz, her tartışmada şiddete başvuran biri ile evli kalmak en büyük hata" diye..

Umarım bunlara şahit olan bir çocuk yoktur tek temennim bu. Zira hiç sende boşanacak göz yok. Karşındaki de bunun bal gibi farkında.
Zaten seni yorulana kadar döven, sonrasında öldün kaldın mı diye merak bile etmeyip yanına 2 saat gelmeyen biri için ne kadar anlam ifade ediyorsan o kadarsın.. Sen kendine değer ver.

Bir de hala insan yerine koyup karşısında geçip eski mutlu hayatından dem vuruyorsun. Anlayana söylenir bir laf.
Kv için kocasından boşanmazmış. Boşanmayacaksın zaten bizim neden sinirlerimizi hoplatıyorsun?

Bir şey söyleyeyim mi,hepsi için demiyorum ama bir kısmı hak ettiklerini düşünüyor,yorumlarından belli ama yazmaya çekiniyorlar.

Yani şurada karısını yorulana kadar döven adam için de ''ama''lı cümleler kuruyorsunuz ya aferin hanımlar.Karşısında insan var sanki kadının,şaka gibisiniz.

2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Son kezde size cevap vericem
Ne kadar güzel yazmışsın etmişsin herşeyi biliyormuş gibi Tebrikler
Ama allahman tek dileğim yasadiklarimin 3/1ini seninde tatman ozaman bu yazdıklarını okursun bi
Gün geldiğinde ben nerde hata yaptım dersin
Kimse kınadigini yaşamadan ölmez unutma

Yazdigin kadarina yorum yapabilirim. Burada boyle yapiyoruz. :)
ANNESI yuzunden diye yazdigin hicbirsey annesi yuzunden degil. Uyandirayim dedim.
Boyle saga sola olur olmaz beddua sacmaya devam ettikce daha burnun b*ktan cikmaz senin. Döner seni bulur çünkü.

Bilmiyorum sizin aklınıza herhangi bir canlının dayağı hak edeceği kim tarafından aklınıza sokuldu. Aileniz mi sadece eşiniz mi?
Ama hiç bir canlı hak etmez.
Kendi yapsın yumurtasını yada önüne koyulanı yesin.
Zaten artık ayrılın kararı vermişsiniz, özgürleşeceğinizi umuyorum.

Esin nasil bi ayiysa sende bi okadar safsin sanirim.
Neden adamin annesine ulu orta laf edersin ki?
Kim ister senin annenin yemekleri camasir suyu gibi tadiyor zirvalarini dinlemek?
Tencere kapak olmussunuz kusura bakmayin, dayak degil ama firca haketmissin.

Çünkü benim çocuklarım vardı dayak için çocuklarımı annesiz babasizzmı biraksaydim ve sonunu okuyabildiysen hayatımız çok değişti her konuda bilmem anlatabildimmi ama.konu sahibinin eğer çocuğu yok ise hiç dusunmesin
Ya peki o dayakları yerken ölseydin, çocukların annesiz kalsaydı ?

yorulunca bıraktı ne demek?bu cümleler nasıl böyle kuruluyor anlamadım.
sizin düşüncenize göre iki çeşit dayak var.hakedilen dayak ve hakedilmeyen dayak.
dayak yemeniz değil sizin sorununuz.hakedip haketmediğiniz.
bence şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz.hiçbir canlı şiddeti haketmez.
diğer yazdıklarınıza yorum bile yapmıyorum.ananın şöyle yemeği,böyle yemeği.
nasıl bir iletişim şekli anlam bile veremedim.

Bir şey söyleyeyim mi,hepsi için demiyorum ama bir kısmı hak ettiklerini düşünüyor,yorumlarından belli ama yazmaya çekiniyorlar.

Yani şurada karısını yorulana kadar döven adam için de ''ama''lı cümleler kuruyorsunuz ya aferin hanımlar.Karşısında insan var sanki kadının,şaka gibisiniz.

Bazı yorumlardan alt metin olarak ben de aldım o mesajı. Ama birebir "sen de annesine laf edip adamı kızdırmasaydın" diyememiş de yumuşatmış çekecekleri tepkiyi düşünerek..

Ben de en çok konu sahibini haksız gördüm ama sebebi adamı kışkırtması değil, "kv için kocamdan boşanmak istemiyorum" demesi..

Dayağı hak etmediniz ama lı cümleleri niye yazdığımızı söyleyeyim kendi adıma
çünkü her iki taraf açısından düşünüyoruz adam haklı mı hayır gerekirse tartışın çok da sinirlenirseniz bağırın ne bileyim ama dayak çok ahlaksız çirkin hemen bu kadar parlamasının altındaki başka şeyler vardır birikmiştir
Kadın haklı mı hayır durduk yere ana baba bacı karıştırılır mı ortaya yahu kendimize yapılsa kızmazmıyız her kavgada anneme laf ediyor diye

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani

sanırım bu konu da en önemsiz mevzuu kaynananın nasıl yemek yaptığı, tarhanası falan ama ana konu buymuş gibi notta düşmüşsün, kusura bakmada garip geldi
umarım yapman gerekenden vazgeçmezsin, boşanmaktan yani...

Back
X