Saç Uzatma Yöntemleri Dax Supergro

brownii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
785
6
318
İstanbul
Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı aranızda? yağları yapmaya çok üşeniyorum bunu kullanmayı düşünüyorum..bir kaç yerde kullananları okudum ama uzun süreli sonuç bildiren bir yorum bulamadım kullanan var mı acaba?

canım ben kullandım bı bucuk ay kadar ama bı etkı yapmadı bende o yuzden net bı sey soyleyemıycem hala bıtmedı duruyo ama kullanmıyorum

canım ben kullandım bı bucuk ay kadar ama bı etkı yapmadı bende o yuzden net bı sey soyleyemıycem hala bıtmedı duruyo ama kullanmıyorum

hadi ya üzüldüm suan bunu duyduğuma ümitliydim bu üründen çnkü içinde bir sürü çeşitli yağlar var yararlı olur diye düşünmüştüm ama saçı çok yağlandırabilceğinden korktum havasız kalmasından dax ürünleri genelde zor çıkıyor saçtan çnkü

ıcınde bı cok yag var ama saca agır donmus yag seklınde suruluyo aynen dedıgın gıbı havasız bırakma ıhtımalı var ben sınamekı falan denıyorum uzaması ıcın ınsallah o ıse yarar:18:

Bende bu dax supergroyu almayı dusunyorm ama param cope gıtmesını de ıstemıyorm. Alsam ne kadar bı uzama yapar?

ben daha bugün aldım canım ben kullanıyim etkisi olup olmadığını söylerim ilk kullandığında yumuşama yaparsa etkisi olmuş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…