Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı aranızda? yağları yapmaya çok üşeniyorum bunu kullanmayı düşünüyorum..bir kaç yerde kullananları okudum ama uzun süreli sonuç bildiren bir yorum bulamadım kullanan var mı acaba?
hadi ya üzüldüm suan bunu duyduğuma ümitliydim bu üründen çnkü içinde bir sürü çeşitli yağlar var yararlı olur diye düşünmüştüm ama saçı çok yağlandırabilceğinden korktum havasız kalmasından dax ürünleri genelde zor çıkıyor saçtan çnkü
hadi ya üzüldüm suan bunu duyduğuma ümitliydim bu üründen çnkü içinde bir sürü çeşitli yağlar var yararlı olur diye düşünmüştüm ama saçı çok yağlandırabilceğinden korktum havasız kalmasından dax ürünleri genelde zor çıkıyor saçtan çnkü
ıcınde bı cok yag var ama saca agır donmus yag seklınde suruluyo aynen dedıgın gıbı havasız bırakma ıhtımalı var ben sınamekı falan denıyorum uzaması ıcın ınsallah o ıse yarar:18: