Davutoğlu’ndan taşeron işçi telefonu yorumu!

Kizzz çinn onlar kayit disi bir ay sonra elinde patliyor yada bozuldugunda vitrin susu oluyor.
Televizyonda 100tlye bile var ya
Akıllı telefon yalnızca Samsung edge 6 değil veya iPhone :)
Öyle ucuzluk oluyor ki 150 200tlyr alınabiliyor.
2.el bile.
4.sene önce 400tl olanı şuan almaya kalk 150 200 :)

Ben müslüman degilim fakat bunlarin yaptigi birak islamda, hic bir din'de yoktur zaten. Hatta birak din'de, insanlikla yoktur. Bende bir isci kiziyim. Yillardir annem babam elin emrinin altinda calisti beni büyütüp okutmak icin. Ve biz yine sansliydik, orta hali bir ailedik. Bu adam taseroncu üstelik. Azicik maas ile ailesine yetmeye calisiyor.

Dedigim gibi dindar degilim. Benim icin vicdan önemlidir. Herkese ve doga'ya iyi davranmaktir vicdan. Ve bunlarin yaptiklarini gördügümde vicdanim cok sizliyor. Ya yavrusunu yeni topraga vermis insanlari yuhlamak yada karaktersiz demek neyin nesidir yaa? Isci bir adam ile dalga gecmek neyin nesidir?

Daha once yonetimden uyari yapildi konustuunuz kisiyi sevmiyor olabilirsiniz ama makama hakaretten site yonetimi simintiya dusuyor.Kapilarina polis bile gitmis.Bazi uyelerle alakali bile polis karari alinmis.Dikkat etmek lazim.Sevme ama asagilayim derken makaminida asagiliyorsun.Ki uzun cezalar var artik bu konuda
ee ne var neden bu kadar rahatsz oldunki.ortada olan seyler ustune geyik yapilyo ..bu kdar malzeme vermesn onlarda o zaman..millet ķüpünü dolduruyo magaza kapatiyo szde burda onlarin avukatligini yapiyosuz..

şimdi oturup hangi telefon kaç para onu mu tartışacağız.
o fiyata akıllı telefon olmaz dediniz, sahibinden'e girerseniz olduğunu görürsünüz.
Çinden mi getiriyorlar, evde kendileri mi imal ediyorlar beni bağlamaz.
sizi de bağlamaz.
konumuz da zaten telefonun 150 lira ya da 300 lira olması değil.
sorun bambaşka bir şey. üslup ve yaklaşım sorunu.
eğer bu ülkede genç ve çalışan bir adamın akıllı telefon alması ülkenin başbakanınca garip karşılanıyorsa bu sorunu çözecek olan ben değilim, sanırım.
sorumlusu da ben değilim.
kim olduğunu tahmin edelim mi?

Dalga geçtikleri adamlar onlara muhtaç sanıyorlar aslında tam tersi onlar o işçiye muhtaç..
O adam bunlara oy vermese hic bi makamda yer alamazlar..
Ama yine de nerde paralı adamlar var onların dibinden ayrılmıyorlar nerde orta gelirli var onları da yerin dibine sokuyorlar..

Ama biz yatları, katları, villaya çıkılan ekstra kattan bahsetsek veya mağaza kapatandan bahsetsek
- siz kimsiniz be var ki yapıyor derler..
Eyyy ey !

Marilycim ben okadar telefon sattim ki su 10 senede sayisini bile unuttum.Bulundugum bolgeye ailelerinden ayrilip insaat iscisi diye gelen adamlar gelip en son modellere butun maaslarini verdiklerini biliyrm kac kere hemde.Ben verirken bike aciyordum ki bu adamlarin karisi cocugu para bekliyor adamdaki rahatliga bak diye ki Ben biyle seylere gozumle sahit oldugum icin fikrimi yazdim ki Telefoncularin kendi dilinde tabirdir dedigim laf Eger biri sana piyasayla alakasiz bir fiyat verirse senin ona dedigin laf o fiyata varsa getir ben alayim.Neysee benden bu kadar canm benm.

Kim ne derse desin acınacak bir yaklaşım olmuş. Bir AKP seçmeni de çıkıp ayıpladı mı merak ediyorum.

Sorunun cevabı belli kazen..
Anayasanın ilk 3 maddesi gibi işliyor görüşleri.
Ayıplanmaz..
Ayıplanması teklif bile edilemez.. !

ama bu bambaşka bir şey.
esnaf ağzı zaten öyledir. esnafların dediğine bakarsak en iyi mal onların.
kıt kanaat geçinen bir adam parayı telefona yatırıyorsa bu başka bir şey. bu bambaşka bir tartışmanın konusu.
ama şu an konumuz alt gelir seviyesindeki insanların varlarını yoklarını tüketim malzemesine yatırması değil, ki bunu da şaşayı kanıksamış AKP seçmeni de yapmamalı bu arada.
burada sorun, bu ülkenin başbakanının rencide edici bir şekilde konuşması.
bir durum üzerinden konuşup, farazi bir işçi üzerinden bütün paralarını telefona tablete yatırıyorlar, diyerek buradan sosyolojik bir eleştiri çıkarmak bir şey
bir insanın yüzüne "taşeron ama akıllı telefonu var" demek başka bir şey.
iyi geceler.

Yok ben o lafi onaylar bir yorum yazmadim zaten onaylanacakta bir yorum degil.Ama benim anlattigim konunun sonuda tam buraya geliyor.Sanada iyi gecelerrr...

ee ne var neden bu kadar rahatsz oldunki.ortada olan seyler ustune geyik yapilyo ..bu kdar malzeme vermesn onlarda o zaman..millet ķüpünü dolduruyo magaza kapatiyo szde burda onlarin avukatligini yapiyosuz..
size malzeme gerek değil erdoğan düşmanlığı yeterli bi malzeme. oğlunun karısının her hareketini medyanız haber yapıyor sizde zeka seviyenizi gösteren geyikler yapıyorsunuz. iftirada atmakta üzerinize yok vergilerle alınan çanta kapatılan mağaza. ..Erdoğan gerekli cevabı veriyor ama o zamanda bak yakışıyormu c.başkanına böyle habere böyle cvp verilir.
katılıyorum cibiliyetsiz insan çok haklı başkan.

Medyamız
Normal şartlarda medya tarafsızdır senin medyan benim medyam yoktur

Medyamız
Normal şartlarda medya tarafsızdır senin medyan benim medyam yoktur
bencede kaçtı haberini yapan medya çok tarafsız. ..ay bide çok komik..hiç kimseye muhatap olma benimle demedim şurda ama lütfen midem bulandı şurda siz alıntı yapmayın.

bencede kaçtı haberini yapan medya çok tarafsız. ..ay bide çok komik..hiç kimseye muhatap olma benimle demedim şurda ama lütfen midem bulandı şurda siz alıntı yapmayın.

Neyden miden bulandı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…