• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu’ndan taşeron işçi telefonu yorumu!

Bizde isterdik tabi gemiciklerimiz, milyarlık arabalarımız, saraylarımız olsun diye ama verdikleri maaşlarla olmuyor bu işler.
150 liralık telefonu bile sanki çok zenginmiş gibi lanse etmek onların ayıbı.

Bizde isterdik gemiciklerimiz, arabalarımız, saraylarımız olsun lakin aç idik yedik gemicik arabacık saray parasını :KK70: :KK70:

O telefondan varsa 150 tl.ye 150 tane siparis edicem arkadaslar magazama...
Birakin bu isleri habere bak.

Telefonun modeli neymiş ki ?
Bende biliyorum 150tlye akıl telefon ama yeni çıkanlardan değil 4 5yıl öncesi ilk akıllı olanlardan.
E haberde de model yazmadığina göre..
Veya 2.elde olabilir..

O telefondan varsa 150 tl.ye 150 tane siparis edicem arkadaslar magazama...
Birakin bu isleri habere bak.
s5 mini. internet üzerinden 149 lira. Turkcell Maxi Plus 5 pazarlıksız 100 lira
daha bulayım mı?
ülkede deli gibi akıllı telefon ve tüketim çılgınlığı varken akıllı telefonu elden düşme 150 liraya almak çok da şaşılası bir şey değil.
iphone'un çıkardığı her seriyi deli gibi elindeki telefon eskimeden satıp, yenisini alan insan tanıyorum ben.
o yüzden bu kadar kesin konuşmayın.
ayırca görüldüğü gibi adam AKP seçmeni zaten.
AKP seçmenini de yine "bizim" korumamızdır, bence asıl düşünülmesi gereken.

sen iscisin akilli telefon neyine? bi 3310 neyine yetmiyo..bi de gecim sıkıntısı var diyoruz cok ayip cok:KK53: herseye bi cvplari vardr zaten. ölmek bu isin fitratinda var denmedi mi soma da yasanan maden faciasindan sonra.isciysen herseye acik olucaksn kardesim.karnin doyuyomu tamam.oyle telefon flan lux.:KK53:

Först leydi ol önce sen :KK11: :KK70: :KK70: :KK70:
Tüh yaa leydi için sadece kıyafet magazası değil mobilyacı da kapatmam lazımmış. daha çok biriktirmem gerek bi el atıver :KK70::KK70::KK70:
Screenshot_2015-10-09-21-10-29-1.webp

daha bulayım mı?
ülkede deli gibi akıllı telefon ve tüketim çılgınlığı varken akıllı telefonu elden düşme 150 liraya almak çok da şaşılası bir şey değil.
iphone'un çıkardığı her seriyi deli gibi elindeki telefon eskimeden satıp, yenisini alan insan tanıyorum ben.

2. Ele gerek yok, 169 liraya Sıfır kutusunda faturalı akıllı telefon var, Çakma bir marka ama olsun sonuçta akıllı mı akıllı, telefon mu telefon, 2 yıl garantisi de var, Sıfır üstelik, zaten kaç insan marka telefon alabiliyor?

Bu haberide erdoğanın ailesine geyiğe bağladık gözümüz aydın ..
Mide bulandıran üye smileyi.

Ayy amannn lüks araba neki çerez parası haklarıdır üst kademelerin :KK53::KK53:

Adamlar artik ne yaparlarsa yapsin, sehit babasina karaktersiz bile dediler ve bu adamlari halen alkisa tutuluyorlar! O iscinin kim bilir hangi problemi vardi gidip yalvariyor artik. Hangi insan yalvarmak ister? Bu nasil vicdansizlik? Gercekten cok kizdim ben catlak. Bu resmen isciler ile dalga gezmek ve asaglamaktir!

Adamlar artik ne yaparlarsa yapsin, sehit babasina karaktersiz bile dediler ve bu adamlari halen alkisa tutuluyorlar! O iscinin kim bilir hangi problemi vardi gidip yalvariyor artik. Hangi insan yalvarmak ister? Bu nasil vicdansizlik? Gercekten cok kizdim ben catlak. Bu resmen isciler ile dalga gezmek ve asaglamaktir!

Ben hep dua ederim.
ALLAHtan baska kimseye yalvarmıyayım.
O duruma düşmiyeyim..
Şehitlere kelle.
Şehit ailelerine karaktersiz.
Bi kaç mehmetçik öldü diye hükümet mi toplanırmış...
Cenazede kuranla miting yapmak...
Çok güzel ölümden bahsetmek...
Oy vermeyenlere kafir oldu...
Yığınla şey var.
Bunlara elbette ki bizim gücümüz yetmez.
Ama alet ettikleri dinle çelişiyorlar..
ALLAH büyük.
Ağızdan "ah" çıkmasa bile ALLAH mazlumu yarı yolda bırakmaz.

Şu üstte sıraladıklarım var ya yazdıkca aklıma gelenler yanlızca..
Ruhsuz olarak ölümden bahsetmek..
Her hangi bi adamı, toprak altına girince kendiyle ugraşıcak bi adama tapanlar var..
Resmen ilahlaştırdı kendini..
Müslümanız...
Müslümanın geldiği durum..
Çok kötü aslında..
Gerçekten..
Ben birilerine muhtaç olanlardan çok, muhtaç kişilerin yalvardıkları şahsiyetlerle acıyorum..
ALLAHta onları varlıkla sınarken onlar kendi sınav kağıtlarıyla alay edip dalga geçip hor görüyorlar..
Yazık..
Çok yazık...

Bu haberide erdoğanın ailesine geyiğe bağladık gözümüz aydın ..
Mide bulandıran üye smileyi.
ee ne var neden bu kadar rahatsz oldunki.ortada olan seyler ustune geyik yapilyo ..bu kdar malzeme vermesn onlarda o zaman..millet ķüpünü dolduruyo magaza kapatiyo szde burda onlarin avukatligini yapiyosuz..

Yok canim cigerim 4 sene once bile en dandigi 400 du kendi isim

Televizyonda 100tlye bile var ya :D
Akıllı telefon yalnızca Samsung edge 6 değil veya iPhone :)
Öyle ucuzluk oluyor ki 150 200tlyr alınabiliyor.
2.el bile.
4.sene önce 400tl olanı şuan almaya kalk 150 200 :)

daha bulayım mı?
Taahutlu telefon mu arastirdim kusumm. :KK48:
Ben ithalatcimi arasam bana 150 tl ye akilli telefon ver desem cok pis guler gulmeyi birak ne ictin sen der.cin mali telefonlarin piyasasi tv lerde satilanlar 150 200 tl
O bahsettigin akilli telefonlarin ikinci el piyasasida 300 400 den baslar ki en dusuk modeller

Back
X